Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. maja 2017: sedmica u kojoj nas zvezde izazivaju na konflikt

Blizanci u sukobu s partnerom, kod Vodolije ego odlučuje o svemu!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Pozicija Marsa, vladara znaka, u Blizancima ukazuje na prepreke koje vas uskoro očekuju, pre svega na poslu i u vezi karijere. Razmišljate o tome da napravite nekakav iskorak ili da započnete privatni biznis. Prisustvo Venere u vašem prvom polju označava potrebu za stabilnošću i ekonomskim uspehom. Ali, njena opozicija sa Jupiterom, ukazuje na nepovoljnu situaciju vezanu za troškove i finansijske teškoće.

Ljubav - Opozicija Venere i Jupitera preko vašeg prvog i sedmog polja ukazuje na disharmoničan odnos s partnerom. Da bi veza dobro funkcionisala morate uložiti dodatni napor.

Zdravlje - Pokušajte da savladate hipohondričnu crtu karaktera.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Povratkom u direktan hod, Venera pravi brojne aspekte, ali kroz vaše dvanaesto polje, što znači da će poslovna situacija biti prilično napeta. Novac teško zarađujete, ali ga lako trošite, pa povedite računa o troškovima. Krajem perioda, Venera će ući u povoljan aspekt sa Marsom, što znači da ćete rešiti mnoge sporne situacije.

Ljubav - Venera u opoziciji s Jupiterom, krajem nedelje biće u povoljnom aspektu s Marsom. To znači da ćete brojne nesuglasice s partnerom povoljno rešiti.

Zdravlje - Previše ste nervozni, što izaziva određene zdravstvene tegobe.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Nalazite se u periodu koji zahteva prilagođavanje okolnostima koje vam ne odgovaraju, jer se posle retrogradnosti vaš vladar Merkur vraća u dvanaesto polje. S druge strane, Mars je u vašem prvom polju, što stvara nesklad između ideja, informacija i želje za promenama. Rizikujte samo sa poslovima koje ste detaljno proverili.

Ljubav - Blizance koji su u vezi očekuju sukobi s partnerom. Mars iz prvog polja približava se jakom aspektu opozicije sa Saturnom iz sedmog polja.

Zdravlje - Prekomerno unošenje hrane može da dovede do dijabetesa ili povišenog holesterola.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao - Nedelja počinje Mesecom, vašim vladarem, u Jarcu, znaku preko puta. Prvi dani perioda biće nepovoljni za nove poslovne projekte, jer vam ništa neće ići od ruke. Zato se više posvetite starim stvarima i dogovorima koje ste ranile sklopili. S druge strane, Venera koja se posle retrogradnosti vratila u vaše polje karijere nagoveštava da ste blizu pozitivne promene.

Ljubav - Sa partnerom ste u nedefinisanom odnosu i na neki način pasivni.

Ovih dana nemojte pokušavati nešto novo jer period nije povoljan za promene.

Zdravlje - Česte promene raspoloženja praćene su depresijama. Iako nemate konkretnih razloga za takvo stanje, teško ćete ga izbeći.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao - Od 16. maja, povratkom Merkura u polje karijere bićete u situaciji da sredite neka dešavanja iz prošlosti i da neočekivano profitirate u jednom poslu, ako ne materijalno, onda bar statusno. Ovo je samo prvi stepenik u povratku na stare projekte za koje ste u međuvremenu sazreli i koji će biti važni u vašoj karijeri.

Ljubav - Prisustvo Venere u devetom polju nagoveštava poznanstvo sa novom osobom ili će vam se javiti neko iz daljine, tačnije osoba s kojom ste nekada bili veoma bliski. Aspekti planeta nisu mnogo naklonjeni, pa do obnavljanja veze najverovatnije neće doći.

Zdravlje - Zdravstvene tegobe ćete savladati ukoliko ih na vreme sanirate.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao - Kako imate tendenciju da mnoge stvari započnete, ali ne i da ih završite, zbog retrogradnosti Merkura, koji je trenutno u direktnom hodu, poželjno je da napravite selekciju i da se koncentrišete samo na jednu, jer ćete tako posao uspešno završiti. Od 16. maja Merkur se vraća u znak Bika, gde je na sigurnom terenu. Jako prisustvo Marsa u polju karijere znači da bi trebalo da krenete u akciju.

Ljubav - Mars iz polja karijere privlači Veneru koja je u sekstilu sa njim i ukazuje na brojna poslovna dešavanja. Period je povoljan za slobodne Device.

Zdravlje - Nervna napetost je reakcija na poljuljano samopouzdanje.

DA LI ĆE I ŠKORPIJE IMATI MUKE S KONFLIKTNIM SITUACIJAMA OVE NEDELJE? GDE SU SLABE TAČKE ROĐENIH U ZNAKU RIBE?


1 2 next
Inicijalizacija u toku...

Prijavite se ne feed komentara Komentara (0 poslato):

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar comment

Lepa&Srećna video
(VIDEO) KAD TIGRIĆ PRVI PUT UĐE U VODU: Njegova reakcija će vas potpuno raznežiti!

Ovaj tigrić je zaista presladak poput male pitome mace. Ni traga od opasne zveri u koju će jednog...
(VIDEO) REAKCIJA PAPAGAJA KADA JE VIDEO GAZDU: Počeo da igra i peva od sreće!

Kada je vlasnik jednog papagaja došao kući i sam se iznenadio reakciji svog pernatog ljubimca....
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...
(VIDEO) PAPAGAJ JE TAJNO SNIMLJEN: Evo šta radi kada ostane sam u kući!

Ljudima koji imaju kućne ljubimce uvek je zanimljivo da vide šta njihovi mezimci rade kada ostanu...
(VIDEO) GENIJALNO REŠENJE AKO IMATE DVOJE DECE U ISTOJ SOBI! Trosed za dvojke!

Imate dvoje dece a samo jednu sobu! Toliko malu da u nju može samo krevet da stane. Ne, zaboravite...