Naslovna > Moj stan > Uređenje prostora

Vikendica puna svetla

Zahvaljujući staklenim vratima koja se kompletno otvaraju tokom leta i jednostavnom rasporedu prostorija, ova porodična kuća za odmor ima vrlo savremen izgled. Funkcije su modularno rešene, a u projekat se najbolje uklapa ravan krov.

Komfor i spavaća soba

Stan u kome će živeti tročlana porodica preuređen je tako da svako ima svoj lični prostor, ail i da postoji mesto za zajedničko okupljanje...

Kuhinja s više prozora i vrata

Najveći broj elemenata u kuhinji predviđen je za kačenje ili za prislanjanje uza zid. Međutim, kad je po projektu predviđeno više otvora za prozore i vrata, čitav koncept kuhinje mora se tome prilagoditi.

Radni prostor u dnevnoj sobi

Za mnoge više nema razlike da li rade kod kuće ili putuju na posao, pa je važno namestiti sebi udoban radni prostor. U komfornoj dnevnoj sobi lako je naći mesta za to. Pisaći sto je podignut na stepenik i time vizuelno izolovan, ali i naglašen.

Izbor boja za dečju sobu

U dečjoj sobi, boje treba da budu što veselije i što toplije. Ne plašite se čak ni da zid obojite intenzivnom narandžastom ili rumenožutom, jedino vodite računa da ne budu svi zidovi u istoj jarkoj boji jer lako dodje do prezasićenosti.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 next ukupno: 143 | prikazano: 113 - 128
Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...