Naslovna > Moj stan > Uređenje prostora

Soba sa tri funkcije

Danas se predlažu "hibridni" elementi enterijera - spavaće sobe za rad, igraonice-spavaonice, kućne kancelarije i tome slično. I vi možete organizovati svoj prostor tako da u jednoj sobi možete da spavate, radite ili gledate televiziju i čitate.

Dnevni boravak u prostranom prizemlju

Pošto su na spratu porodične kuće smeštene spavaće sobe, čitavo prizemlje može da bude iskorišćeno za dnevni boravak i kuhinju. U prostoru ispod stepeništa našlo se dovoljno mesta za ostavu ili dodatni radni kutak.

Vikendica puna svetla

Zahvaljujući staklenim vratima koja se kompletno otvaraju tokom leta i jednostavnom rasporedu prostorija, ova porodična kuća za odmor ima vrlo savremen izgled. Funkcije su modularno rešene, a u projekat se najbolje uklapa ravan krov.

Komfor i spavaća soba

Stan u kome će živeti tročlana porodica preuređen je tako da svako ima svoj lični prostor, ail i da postoji mesto za zajedničko okupljanje...

Kuhinja s više prozora i vrata

Najveći broj elemenata u kuhinji predviđen je za kačenje ili za prislanjanje uza zid. Međutim, kad je po projektu predviđeno više otvora za prozore i vrata, čitav koncept kuhinje mora se tome prilagoditi.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next ukupno: 145 | prikazano: 113 - 128
Lepa&Srećna video
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...
Melanija Tramp: Modni stil od seljančice do Prve dame Amerike

Trikovi koje baš svaka žena treba da zna: Evo kako da izgledate mršavije za samo 3 minuta
Ukoliko svakog dana primenite neku od ovih malih ženskih tajni, uspećete da sakrijete višak...