Naslovna > Moj stan > Uređenje prostora

Pod tremom kuće za odmor

Trem je idealno mesto za boravak čitave porodice u letnjem periodu. Ako je dovoljno prostran, pod njim se mogu organizovati letnja trpezarija i prostor za sedenje. Zaštićen tremom, i dnevni boravak ima stakleni zid pa je unutrašnjost okupana svetlom.

Uređenje porodične vikendice

U dvospratnoj vikendici, prizemlje je namenjeno za dnevni boravak dok su na spratu smeštene dve prostrane, spavaće sobe. Dnevna soba ima velike prozore na dve strane pa deluje kao da se kroz staklene zidove pruža pogled na zelenilo.

Ideja za proširenje kuće

Zahvaljujući novoj kvadraturi dobijenoj proširenjem porodične kuće, u prizemlju ima mesta za vrlo komfornu kuhinju uz koju je i ostava raskošnih dimenzija, pogodna za čuvanje velike zimnice. Dnevni boravak je takođe izuzetno udoban.

Prostrana trpezarija za brojne goste

U funkcionalnom stanu lako je urediti prijatan enterijer, a kad ima dovoljno prostora za veliki trpezarijski sto, domaćica može da planira raskošne proslave s mnogo gostiju. Za svakodnevne obroke porodica može i da se okupi u kuhinji.

Efektan pult u dnevnoj sobi

U dvosobnom stanu je smanjen komfor u spavaćoj sobi kako bi se postigao ugodniji ambijent u delu u kojem se provodi veći deo dana i večeri. Tako je u dnevnoj sobi organizovan prijatan boravak u koji prodire mnogo više dnevne svetlosti.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 next ukupno: 143 | prikazano: 97 - 112
Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...