Naslovna > Moj stan > Uređenje prostora

Kako namestiti malu spavaću sobu

Male prostorije uvek predstavljaju izazov za arhitektu, ali zato pružaju utisak ušukanosti i atmosferu bliskosti. U ovoj spavaćoj sobi našlo se mesta i za viseće ormariće u kojima ima dovoljno mesta za odlaganje garderobe.

Praktična garderoba za nju i njega

Prostorije za odlaganje odeće često su luksuz u uvek nedovoljnom žvotnom prostoru. Međutim, takva soba rasterećuje ostali deo stana od glomaznih plakara, a pre svega omogućava udobnost i preglednost stvari koja olakšava život.

Radni ambijent u dnevnoj sobi

Malim ali efektnim promenama možete značajno poboljšati prostor - pogledajte kako se u okviru dnevne sobe može rešiti potreba za radnim kutkom.

Udoban raspored u malom stanu

Kuhinjski elementi u malom stanu treba da budu jednostavnog, nenametljivog dizajna kako bi se uklopili u opštu atmosferu prostora. Premda hodnik pre svega služi za smeštaj garderobe, treba ga upotpuniti zanimljivim detaljima.

Praktična organizacija kuhinjskih elemenata

Nemojte slepo slediti uputstva za projektovanje kuhinje - najpraktičnije je ono uređenje koje odgovara vašim navikama za pripremu hrane. Ako se bavite i nekim hobijem, onda planirajte i kutak za te aktivnosti.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 next ukupno: 143 | prikazano: 81 - 96
Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...