Naslovna > Moj stan > Uređenje prostora

Najbolji raspored u kuhinji

Ako ste među srećnicima koji imaju stan s nešto višom tavanicom od standardne, moći ćete da iskoristite mnogo veći prostor u kuhinji. Iznad frižidera možete napraviti i malu gipsanu pregradu za ostavinski prostor.

Kancelarija iz snova u srcu prirode

Zamislite da radite u kancelariji koja se nalazi usred božanstvene prirode! Sigurno da će i produktivnost biti veća kad radite u pravom hedonističkom okruženju...

Trpezarija po feng šuiju

Trpezarija pored centra okupljanja po feng šuiju predstavlja i srž dobrog prihoda. Pogledajte savete stručnjaka kako najbolje da uredite ovaj stub porodičnog doma...

Kreativno rešenje za trpezariju

Pult je uvek dobrodošao u kuhinji, pogotovo ako je ona manjih dimenzija tako da u nju ne može da stane trpezarijski sto. Ako želite da vam u kuhinji ostane više prostora i kad postavite takav pult, možete napraviti i varijantu koja se sklapa.

Praktično proširenje garsonjere

Garsonjera je proširena zahvaljujući lođi koja do sada nije bila adekvatno upotrebljena. Sad je u nju premeštena kuhinja, a prostor za obedovanje je prostraniji i bolje organizovan. Premeštanje instalacija se itekako isplatilo.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 next ukupno: 143 | prikazano: 49 - 64
Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...