5 sjajnih adaptacija dnevne sobe (PRE I POSLE)

Dnevna soba mogla bi da nosi i naziv - soba života! Tu je mesto gde provodimo najlepše sate sa porodicom i prijateljima i zato i želimo da bude udobna, prijatna i zanimljiva!

Foto: Promo / Chango & Co. Foto: Promo / Chango & Co.

Dnevna soba je uvek sjajno mesto da započnete preuređenje stana!

Razlozi za renoviranje su brojni, možda vam taj prostor više nije dovoljno funkcionalan, možda su vam boje postale previše sumorne, ili tako izgleda već godinama pa vam je dosadio. U svakom slučaju promena je lepa, i prijatna.

A ako su vas umorile tamne boje, donosimo vam par ideja kako da tamnu dnevnu sobu pretvorite u prostranu svetlu prostoriju koja će vas očarati.

PROČITAJTE JOŠ: Internet je odlučio: ovako izgleda kuća iz snova!

Posebno bogat izvor inspiracije pronašli smo na sajtu američke kompanije Chango & Co., koja se bavi dizajnom enterijera i arhitekturom, a u portfoliu su istakli upravo zanimljive projekte - PRE i POSLE.

Nije lako započeti od ovako "prazne stranice", zar ne? Uprkos kvalitetnom podu i mnoštvu prozora koji daju dovoljno prirodne svetlosti, ova dnevna soba deluje zaista potpuno neinspirativno dok ne vidite i rešenje koje nude američki dizajneri - atraktivne police i komode mesto su za izlaganje suvenira sa putovanja, brojne knjige i fotografije dragih ljudi.

Naglašen belim okvirom, kamin je dobio zanimljivu "kontra-tačku" u velikom televizijskom ekranu, a dugačka sofa i udobne fotelje spremni su za višečlanu porodicu i brojne goste. 

Dizajneri se nisu ustručavali da naglase izduženost prostorije, a preovlađuje bela boja koja prostoriji daje življi i čistiji izgled. Parketi su delom pokriveni svetlijim tepisima koji donekle vizuelno proširuju prostor, a sumorne i dosadne tamne zavese zamenile su zavese u najmodernijoj boji 2016. godine - "kvarc ružičastoj"!

U dnevnim sobama koje smo odabrali za vas najlepša je upravo upotreba boja - pogledajte kako svetloplavi, narandžasti i ružičasti detalji menjaju enterijer i čine ga privlačnim i prijatnim!

SVE SLIKE "PRE" I "POSLE" RENOVIRANJA POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa / Moj Stan


Pogledajte galeriju slika

Inicijalizacija u toku...

Prijavite se ne feed komentara Komentara (0 poslato):

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar comment

Lepa&Srećna video
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...
Melanija Tramp: Modni stil od seljančice do Prve dame Amerike

Trikovi koje baš svaka žena treba da zna: Evo kako da izgledate mršavije za samo 3 minuta
Ukoliko svakog dana primenite neku od ovih malih ženskih tajni, uspećete da sakrijete višak...