Naslovna > Moj stan > Uradi sam

U deset poteza do uredne kuće

Najvažnije u ovom praktičnom pregledu važnih navika jeste da ne pokušavate da ih sve usvojite odjednom, već da uvežbavate jednu po jednu i svakoj posvetite barem dve nedelje pre nego što krenete na sledeću.

Originalna lampa po vašem ukusu (VIDEO)

Proleće je pravi trenutak za male ali značajne promene u svakom enterijeru, a uz malo kreativnosti svoj dom možete obogatiti novim dekorativnim elementima. Dajemo vam jednostavan predlog da svoj prostor učinite življim i svežijim.

Škola dizajna – osvetljenje

Ako dobro odaberemo i rasporedimo veštačko osvetljenje, postaće manje važno da li je stan u suterenu ili u potkrovlju, da li je okrenut prema jugu ili severu, a biće i prijatnije u stanu kad je vreme tmurno.

Zidni sat sa ličnim potpisom

Dizajnerka Tamara Kusovac, autorka brojnih unikatnih umetničkih predmeta i suvenira, pokazuje vam kako da napravite zidni sat od gramofonskih ploča u sopstvenoj radionici.

Oslikani stočić služi i kao polica

Kreativnom igrom boja i oblika možete da napravite jedinstveni komad nameštaja. Izaberite motiv, a tehniku će vam pokazati dizajnerka Tamara Kusovac koja je za časopis "Moj stan" ukrasila specijalni stočić - on može da posluži i kao zatvorena polica.
first back 11 12 next ukupno: 186 | prikazano: 161 - 176
Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...