Naslovna > Moj stan > Adaptacija prostora

Radna soba promenljive namene

Rad od kuće postaje sve raširenija praksa i zato se sve češće javlja potreba da se odvoji deo prostora namenjen za takozvanu "kućnu kancelariju". U ovom predlogu isplanirana je radna soba koja se u budućnosti može pretvoriti u dečju sobu.

Radikalnim promenama dobija se soba više

Kad kuburimo s nedostatkom prostora, onda su dobrodošle najrazličitije ideje. U ovom predlogu je kuhinja preseljena u hodnik, a trpezarijski sto je u neposrednoj blizini, u dnevnom boravku.

Udobnost u malom stanu

Čak i u sasvim maloj kvadraturi moguće je bar vizuelno odvojiti kuhinju. Ostaje dovoljno komforan i prijatan boravak koji je ujedno i spavaći deo.

Spavaće sobe pod kosinom

Kad se nadjete pred uredjenjem praznog potkrovlja, bez zidova, čini se da je sloboda izbora nešto najlepše što ste mogli da poželite. Međutim, u takvoj situaciji su nam često najpotrebniji saveti stručnjaka.

Udoban stan za tročlanu porodicu

Dnevna soba je odabrana s obzirom na položaj terase i kuhinje iako ne predstavlja i najveću prostoriju u stanu. U njoj je smešten udoban dvosed na razvlačenje, koji služi i za spavanje. Dečja soba je veća tako da u njoj ima prostora i za igru.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last ukupno: 187 | prikazano: 129 - 144
Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...