Naslovna > Moj stan > Adaptacija prostora

Intimni kutak za spavanje

Krevet u garsonjeri odvojen je laganim zidom od dnevnog boravka i kuhinje. Na ovaj način dobijen je poseban i skriveni deo za spavanje u relativno malom prostoru i time je postignut efekat zasebne spavaće sobe.

Džakuzi u potkrovlju

Uređenje ovog potkrovlja značilo je poseban izazov, jer je trebalo rešiti kupatilo u okviru spavaće sobe. Arhitekta predlaže postavljanje džakuzi kade, a peškiri i kozmetika mogu se smestiti na pokretni stočić s policama.

Rešenja za uzane prostorije

Ukoliko je osnova stana loše strukturisana, potreban je savet stručnjaka da bi se prostor organizovao tako da ukućani lakše funkcionišu. U ovom slučaju, ponuđena su dva rešenja za vrlo uzane prostorije.

Maksimalno iskorišćen dupleks

Stan na dva nivoa uvek je izazov za uređenje ali i šansa da se organizuje originalan i funkcionalan prostor. Jedan od detalja koji treba pažljivo rešiti je stepenište kako bi njegov oblik i položaj zauzimali što manje mesta.

Uređenje dnevnospavaće sobe

Delimičnim pregrađivanjem dobijena je jedna soba više a pomoću praktičnog nameštaja kao što je garnitura-ležaj, opremljena je višenamenska, dnevnospavaća prostorija. Mali pult vizuelno odvaja kuhinju od prostora za prolazak ka sobi.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last ukupno: 187 | prikazano: 113 - 128
Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...