Naslovna > Moj stan > Adaptacija prostora

Adaptacijom do komfornog dnevnog boravka

I sa malim prostorijama vešte ruke dizajnera enterijera mogu da kreiraju velike efekte. U ovom slučaju, efektnim zahvatima dobija se prostran dnevni boravak i funkcionalan raspored u dvosobnom stanu.

Odvajanje spavaćeg bloka

Zahvaljujući velikoj adaptaciji, ovaj prostrani stan je postao još funkcionalniji. U istoj zoni stana napravljeni su soba za roditelje i dve dečje sobe čime je formiran pravi spavaći blok, zaštićen od buke i tempa kućne svakodnevice.

Korisna visina salonca

Visoka tavanica može da bude veliki izazov ali i inspiracija za uređenje enterijera. Saradnica časopisa "Moj stan" Jugoslava Kljakić pripremila je zanimljivo arhitektonsko rešenje za budući dom mladog para.

Redosled radova pri renoviranju kupatila

Jedna od najzahtevnijih prostorija svakako je kupatilo. Bez plana i organizacije uređenje može da potraje i postane iscrpljujuće i zato je najbolje da napravite plan radova, bez obzira na to što ćete povremeno možda i odstupiti od njega.

Trpezarijski sto kao centralna tačka

Dobro osmišljena dečja soba, dnevni boravak u kojem su smešteni roditelji i kuhinja s trpezarijskim delom zadovoljiće potrebe uskoro petočlane porodice. Arhitekta Željko Grijaković predlaže neophodne izmene i raspored nameštaja.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last ukupno: 187 | prikazano: 97 - 112
Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...