Naslovna > Moj stan > Adaptacija prostora

Garderoba umesto plakara po sobama

Kako namestiti dvoiposoban stan tako da u njemu komforno živi četvoro? U ovoj kombinaciji, da bi se organizovalo više prostorija u stanu i uštedelo na prostoru, u ulaznom delu smešten je garderober.

Igra zidova i stakla

Ponekad suviše konzervativno doživljavamo stambeni prostor i kad kažemo “zid”, mislimo isključivo na čvrstu i neprozirnu pregradu. A to nas ograničava u eksperimentisanju pri uređenju stana - zašto jedan deo zida ne bi bio od stakla?

Kuhinja odvojena pultom

Kad god pri renoviranju stana naidjemo na neki uslov koji moramo da ispunimo ili prepreku koju ne možemo da uklonimo, obično nas to prvo iznervira. Ali to često dovodi i do situacije u kojoj se manjak dnevnog svetla u kuhinji rešava vrlo kreativno.

Mala spavaća soba

Ukoliko možete da izdvojite bar malo prostora za spavaću sobu,dovoljno je da smestite bar krevet i male noćne stočiće. Pokušajte da rešite problem dodatnih prostorija u stanu time što ćete klasična vrata zameniti kliznim.

Dnevni boravak i za spavanje

U većini naših stanova nije lako organizovati po jednu spavaću sobu za svakog ukućana. Često roditelji koriste za spavanje dnevni boravak, tako da je potrebno dobro razmisliti o svim funkcionalnim i prostornim promenama da bi se to omogućilo.
first back 11 12 next ukupno: 187 | prikazano: 161 - 176
Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...