Naslovna > Moj stan > Adaptacija prostora

Garderoba umesto plakara po sobama

Kako namestiti dvoiposoban stan tako da u njemu komforno živi četvoro? U ovoj kombinaciji, da bi se organizovalo više prostorija u stanu i uštedelo na prostoru, u ulaznom delu smešten je garderober.

Igra zidova i stakla

Ponekad suviše konzervativno doživljavamo stambeni prostor i kad kažemo “zid”, mislimo isključivo na čvrstu i neprozirnu pregradu. A to nas ograničava u eksperimentisanju pri uređenju stana - zašto jedan deo zida ne bi bio od stakla?

Kuhinja odvojena pultom

Kad god pri renoviranju stana naidjemo na neki uslov koji moramo da ispunimo ili prepreku koju ne možemo da uklonimo, obično nas to prvo iznervira. Ali to često dovodi i do situacije u kojoj se manjak dnevnog svetla u kuhinji rešava vrlo kreativno.

Mala spavaća soba

Ukoliko možete da izdvojite bar malo prostora za spavaću sobu,dovoljno je da smestite bar krevet i male noćne stočiće. Pokušajte da rešite problem dodatnih prostorija u stanu time što ćete klasična vrata zameniti kliznim.

Dnevni boravak i za spavanje

U većini naših stanova nije lako organizovati po jednu spavaću sobu za svakog ukućana. Često roditelji koriste za spavanje dnevni boravak, tako da je potrebno dobro razmisliti o svim funkcionalnim i prostornim promenama da bi se to omogućilo.
first back 11 12 next ukupno: 187 | prikazano: 161 - 176
Lepa&Srećna video
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...
Melanija Tramp: Modni stil od seljančice do Prve dame Amerike

Trikovi koje baš svaka žena treba da zna: Evo kako da izgledate mršavije za samo 3 minuta
Ukoliko svakog dana primenite neku od ovih malih ženskih tajni, uspećete da sakrijete višak...