Naslovna > Moj stan > Adaptacija prostora

Prirodno svetlo u trpezariji

Iako površinski veliki, ovaj stan ne ispunjava sve zahteve ukućana, tako da arhitekta predlaže izmeštanje nekih prostorija i davanje novih funkcija u okviru postojećih celina. Trpezarija je dobila prirodno svetlo i lep pogled kroz prozor.

Izazov funkcionalne garsonjere

U ovoj garsonjeri poboljšana je struktura, a samim tim i kvalitet života u njoj. Na mestu lodje predložena je kuhinja zbog koje su neophodne i veće promene instalacija, a trpezarija je postala prostranija i bolje povezana s drugim delovima stana.

Četvoročlana porodica u dvosobnom stanu

Nije lako pronaći arhitektonsko rešenje za udoban život roditelja i dvoje dece različitog pola u sedamdesetak kvadrata. U predloženoj varijanti, od postojećeg dnevnog boravka "ukraden" je prostor za roditeljsku spavaću sobu.

Udobna spavaća soba

Za spavaće sobe se, gotovo po pravilu, planira sve manje prostora u modernim stanovima. Međutim, ako je ikako moguće, nemojte u svom projektu ostaviti samo usku prostoriju za krevet, već se potrudite da i spavaća soba bude funkcionalna.

Adaptacijom do četvorosobnog stana

Dnevno-trpezarijski deo ne mora da ima direktno dnevno svetlo ako susedna kuhinja ima dovoljno veliki prozor. U ovom predlogu, roditeljska spavaća soba ima malu kvadraturu, ali je ipak poboljšana funkcionalnost čitavog stana.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last ukupno: 188 | prikazano: 145 - 160
Lepa&Srećna video
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...
Melanija Tramp: Modni stil od seljančice do Prve dame Amerike

Trikovi koje baš svaka žena treba da zna: Evo kako da izgledate mršavije za samo 3 minuta
Ukoliko svakog dana primenite neku od ovih malih ženskih tajni, uspećete da sakrijete višak...