Naslovna > Moj stan > Adaptacija prostora

Izazov funkcionalne garsonjere

U ovoj garsonjeri poboljšana je struktura, a samim tim i kvalitet života u njoj. Na mestu lodje predložena je kuhinja zbog koje su neophodne i veće promene instalacija, a trpezarija je postala prostranija i bolje povezana s drugim delovima stana.

Četvoročlana porodica u dvosobnom stanu

Nije lako pronaći arhitektonsko rešenje za udoban život roditelja i dvoje dece različitog pola u sedamdesetak kvadrata. U predloženoj varijanti, od postojećeg dnevnog boravka "ukraden" je prostor za roditeljsku spavaću sobu.

Udobna spavaća soba

Za spavaće sobe se, gotovo po pravilu, planira sve manje prostora u modernim stanovima. Međutim, ako je ikako moguće, nemojte u svom projektu ostaviti samo usku prostoriju za krevet, već se potrudite da i spavaća soba bude funkcionalna.

Adaptacijom do četvorosobnog stana

Dnevno-trpezarijski deo ne mora da ima direktno dnevno svetlo ako susedna kuhinja ima dovoljno veliki prozor. U ovom predlogu, roditeljska spavaća soba ima malu kvadraturu, ali je ipak poboljšana funkcionalnost čitavog stana.

Spojite dnevni boravak i kuhinju

Ponekad je najbolje spojiti kuhinju i dnevni boravak - i to ne samo onda kad je stan suviše mali da bi ovo bile odvojene prostorije. To se čini i ako ima prostora, ali uz način života ukućana bolje pristaje da se funkcije kuhinje i dnevne sobe kombinuju.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last ukupno: 187 | prikazano: 145 - 160
Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...