Emir iz serije "Zvala se Feriha" kuva za vas: punjeni plavi patlidžan s mesom i povrćem po receptu Čagataja Ulusoja (FOTO)

Markantan turski glumac Čagataj Ulusoj osvaja sve dame svojim šarmom i izgledom, ali ovaj put će sve oboriti s nogu svojim fantastičnim receptom! Probajte punjeni patlidžan po receptu Emira iz serije "Zvala se Feriha"...

Foto: Shutterstock, Instagram Foto: Shutterstock, Instagram

Kad se prijavio za izbor najboljeg turskog modela 2010. godine, tada dvadesetogodišnji Čagataj Ulusoj, neodoljivi Emir iz serije "Zvala se Feriha", nije ni sanjao kuda će ga to odvesti. I to munjevitom brznom, gotovo filmski. Jer od prijave na takmičenje pa do statusa zavodnika i zvezde nije prošlo ni nekoliko meseci, piše Lisa.

"Nisam imao preterena očekivanja od takmičenja, mislio sam da ću biti peti ili šesti. Finalno veče je i za mene bilo ogromno iznenađenje", ispričao je mladi glumac. "Dok sam dva sata kasnije slavio pobedu sa porodicom i društvom, zazvonio mi je telefon. Javili su se ljudi iz producentske kuće Ay Yapim i ponudili glavnu ulogu u seriji "Zvala se Feriha"."

Sledećeg dana je potpisao ugovor, za desetak dana počelo je snimanje, a već nakon dva meseca zbog brojnih obožavateljki nije mogao da prošeta centrom Istanbula. "Toliko interesovanje me je totalno zbunilo, ali sam se posle navikao", priča momak crne kose i zelenih očiju, kome su drugari dali nadimak Čao

Rođen je u Kučukčekmedžeu, mirnom delu Instanbula, ali je zapravo prava balkanska mešavina: tata mu je rodom iz Bugarske, mama iz Bosne. Iako ga za taj kraj vezuju divne uspomene, kad je počeo da snima seriju, Čagataj je napustio porodično gnezdo i iznajmio stan bliže centru grada. Ali, svoju porodicu obožava i tati prepušta da rukuje većim delom zarade kako bi jednog dana mogao da je uloži u nekretnine.

PROČITAJTE JOŠ: Sultanija Hurem kuva za vas: sutlijaš iz rerne po receptu turske glumice Merjem Uzerli (RECEPT + FIRINDA SUTLAČ)

A sa svakim novim ugovorom, njegov honorar raste: nakon "Ferihe" i bogatog ali nesrećnog Emira, snimao je gledanu seriju "Plima i oseka". U njoj je igrao, Jamana,  siromašnog momka koji se zaljubljuje u bogatu devojku. Ove jeseni je totalno promenio imidž i gustu talasastu kosu ošišao gotovo na nulu, jer umesto romantičnih junaka igra žestokog momka Sarpa u seriji "Unutra".

A kako već pet godina snima bez pauze, razvio je sopstveni sistem za opuštanje i odmor: "Kad god imam vremena, idem na pecanje i kampovanje u prirodi, daleko od buke i vreve. Tu ljubav vučem iz mladih dana kad sam sa drugarima iz mahale često odlazio na logorovanje u planinu. Tako se vraćam sebi. Potom pišem priče i scenarija, slikam prirodu", kaže Čagataj i otkriva jedan mali ritual koji upražnjava svake godine. Za praznik Hidirelez (pada 6. maja, na Đurđevdan) na papiru zapiše želju i onda ga okači na grm ruže kako bi mu se željeno ostvarilo.

RECEPT ZA PUNJENI PATLIDŽAN PO UKUSU ČAGATAJA ULUSOJA PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!


1 2 next
Inicijalizacija u toku...

Prijavite se ne feed komentara Komentara (0 poslato):

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar comment

Lepa&Srećna video
(VIDEO) KAD TIGRIĆ PRVI PUT UĐE U VODU: Njegova reakcija će vas potpuno raznežiti!

Ovaj tigrić je zaista presladak poput male pitome mace. Ni traga od opasne zveri u koju će jednog...
(VIDEO) REAKCIJA PAPAGAJA KADA JE VIDEO GAZDU: Počeo da igra i peva od sreće!

Kada je vlasnik jednog papagaja došao kući i sam se iznenadio reakciji svog pernatog ljubimca....
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...
(VIDEO) PAPAGAJ JE TAJNO SNIMLJEN: Evo šta radi kada ostane sam u kući!

Ljudima koji imaju kućne ljubimce uvek je zanimljivo da vide šta njihovi mezimci rade kada ostanu...
(VIDEO) GENIJALNO REŠENJE AKO IMATE DVOJE DECE U ISTOJ SOBI! Trosed za dvojke!

Imate dvoje dece a samo jednu sobu! Toliko malu da u nju može samo krevet da stane. Ne, zaboravite...