Naslovna > Astro > Vodolija

Vodolija (od 1. do 8. maja 2017. godine)

Vodolija

Posao

Brzopleti ste i nepromišljeni, a to biste mogli skupo da platite tokom ove nedelje. Morate da poradite na tome.

Ljubav

U vezi ste ili Vam se dopada jedna veoma tvrdoglava osoba. Moguće su brojne svađe tokom ove nedelje, budite spremni.

Zdravlje

Višak tečnosti u organizmu.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Vodolija - mesečni horoskop za mart 2018.

Posao

Može se reći da vam se na finansijskom planu dešava pozitivan haos. Imate mnogo priliva ali odliva novca, na kraju kada se sve sabere ostajete u plusu i ipak ste zadovoljni. Iskoristite ovaj period za zaradu, dugo ste na to čekali. Izbegavajte da trošite novac na stvari koje vam ne trebaju, opšte je poznato da ste skloni velikim troškovima ali sada zaista nema potrebe da se ponašate kao da nemate granicu.

Ljubav

Došao je period u kom tražite sigurnost na polju ljubavi. Našli ste osobu koju volite i želite da je zadržite pored sebe. Nadate se da su emociej obostrane i da ćete zajedno uspeti. Nema potrebe da sumnjate u namere partnera, na istoj ste talasnoj dužini. Period je povoljan i za poslovnu saradnju sa emotivim partnerom, tako samo možete uvećati svoje prilive i osigurati finansijsku i zajedničku budućnost.

Zdravlje

Povedite računa kada je u pitanju digestivni trakt, a pgotovo kada je reč o debelom crevu i problemima koji se vezuju za probavu. Mogući su i problemi vezani za nadutost. Vama je potreban drugačiji režim ishrane, posavetujte se sa stručnjakom na tom polju. Ukoliko vam se pojavi problem sa hemoroidima takođe je potrebno da se obratite stručnjaku. Pazite na sebe.

Izvor: Astro usluge

Godišnji horoskop

VODOLIJA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

2018. godina će biti veoma uspešna godina za Vodolije, daleko uspešnija od prethodne. Domaći zadatak za Vodolije će se sastojati u tome da pronađu unutrašnju ravnotežu. To znači da ćete neke stvari u životu morati bolje da organizujete da biste bili istinski zadovoljni i srećni na duge staze. Neophodno je da ostvarite dublji uvid u svoju prošlost da biste bolje razumeli sadašnjost. 

Godina koja je pred vama predstavlja posebnu lekciju na ljubavnom planu jer će vam pomoći da bolje spoznate svoju emotivnu prirodu i osećanja drugih. Nove veze bi trebalo da shvatite s jednom dozom opreza i da se ne zalećete na brzinu u neki ozbiljniji scenario da se kasnije ne biste razočarali. Planete vam pružaju podršku da postanete poznati u profesionalnim krugovima i da ostvarite zapaženi uspeh.

Kao tipične Vodolije, vi ste uvek puni dinamike i eskcentričnom pojavom i ličnošću lako privlačite pažnju okoline. Uprkos tome što lako sklapate prijateljstva, uvek vas prati osećaj da vas niko ne razume. Vi ste uvek puni iznenađenja, a evo koja iznenađenja za vas sprema uzbudljiva i dinamična 2018. godina. 

Astrolog: Saša Jevtić

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...
(VIDEO) PAPAGAJ JE TAJNO SNIMLJEN: Evo šta radi kada ostane sam u kući!

Ljudima koji imaju kućne ljubimce uvek je zanimljivo da vide šta njihovi mezimci rade kada ostanu...
Da li je sve stvarno tako lako: Poznati parovi otkrivaju svoj recept za srećan brak (VIDEO)

I dok mnogi maštaju o bajkovitoj ljubavi koja traje zauvek, poznati parovi otkrili su kako stvarno...
(VIDEO) KOŠULJA SLOŽENA ZA 2 SEKUNDE! Super trik za ekspresno sređivanje odeće!

Hrpa majica i košulja je oprana i ispeglana, ali ko će sad sve to složiti i...