Naslovna > Astro > Vodolija

VODOLIJA (od 16. do 23. januara 2017. godine)

Vodolija

Posao

Izbegavajte sukob na poslu, jer Vam to neće doneti ništa dobro. Očekujte neki posao ili novac povezan sa inostranstvom.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju, moguća je romansa sa osobom iz drugog grada.

Zdravlje

Problemi sa jetrom. Savetujem da posetite lekara.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Vodolija - decembar 2016.

Slušajte sebe, najbolji ste savetodavac sam sebi. Imate sve što je potrebno a to je vaš unutrašnji glas. Vodolije postaju unapređene i imaju predispoziciju za napredak. Bićete poneti uspehom i velikim mogućnostima koje ćete sigurno ostvariti. Potrebna vam je saradnja sa vatrenim znakovima jer oni imaju dinamiku koja vama treba da biste brže ostvarili posao.

Ljubav

Vodolije u braku mogu imati problem u komunikaciji. Česta izolovanost i samoća nateraće neke da se okrenu nevernom životu. Osoba iz znaka Raka ili Strelac mogu biti zanimljive ili će to biti prefinjena Vaga koja sprovodi svoju volju na jedan suptilan način. Slobodne Vodolije imaju šansu da se zbliže tokom posete prijatelja sa Škorpijom.

Zdravlje

Sve zavisi od raspoloženja. Energija koju privlačite isključivo zavisi od vas samih.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Vodoliija - januar 2017.

Posao

Iako su vam finansije generalno stabilne, skloni ste sukobima sa nadređenima. Moguće je da ih nećete vi sami izazivati ali kao da nećete moći da i izbegnete. Može se desiti da se desi promena šefova, pa da naiđete na osobu koja jednostavno ne smatra da je vaš sistem rada pogodan. Vodićete veliku borbu za svoje radno mesto i naporno ćete raditi kako bi dokazali šta zaslužujete.

Ljubav

Preko kruga prijatelja ćete doći do zanimljivog poznanstva sa osobom koja će postati veoma važna za vaš emotivni život... Tokom januara ćete sa njom imati brojne susrete ali usled nervoze koju nosite u sebi, nećete lako napraviti prvi, konkretan korak. Kraj meseca je povoljniji za početak nove veze, kada ćete konačno biti u stanju da se jasnije izrazite i da pokažete koje su vaše prave namere.

Zdravlje

Uspeli ste da rešite neke unutrašnje sukobe kojima ste bili izloženi i konačno osećate veliko olakšanje zbog toga. Ipak, novi problemi na zdravstvenom planu dolaze i mogli bi uglavnom biti vezani za kičmu. Čuvajte se mogućih povreda i nemojte nikako da se opterećujete teškim fizičkim poslovima, jer biste mogli da sebi stvorite neke veće povrede. Na svaki bolni signal se ipak javite svom lekaru.

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...