Naslovna > Astro > Vodolija

Vodolija (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Vodolija

Posao

Biće mnogo promena, plodna nedelja za rast u karijeri. Mogućnost otvaranja novih ideja za koje niste ni pomislili. Tvrdoglavost može malo poremetini vaš cilj ali on je svakako tu!!

Ljubav

Namećete partneru svoje stavove i to stvara dodatne "trzavice" u Vašem životu.

Zdravlje

Dobro se osećate.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

VODOLIJA - maj 2017.

Posao

Vidljivo je bolje raspoloženje na poslu. Samo tako nastavite. Ne vidim nikakve probleme, ali nemojte da se opustite. Nadređeni uviđa vašu promenu na bolje, ali još uvek ne može da vam veruje sto posto, jer je navikao na vaše česte promene raspoloženja. Ako niste u radnom odnosu, pokušajte da pronađete posao koji ima veze sa decom. U periodu od 8-og do 15-og se aktivirajte. Važno je da budete maksimalno uporni i da verujete u to da će biti dobro.

Ljubav

U braku su moguće iznenadne svađe, ali je savet da se ne inatite voljenom biću. To je način da uvek budete tvrdoglavi oko nečega za šta mislite da je tako. Ako ste slobodni, vidim veliku mogućnost zanimljivog dešavanja i to sa osobom koju ste upoznali preko društvenih mreža. Naravno, to ne znači da trebate svima verovati, već se posvetite osobi koja je starija od vas oko 5 godina.

Zdravlje

Mogući su problemi sa jačom depresijom, kao i bolovi u stomaku.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Vodoliija - januar 2017.

Posao

Iako su vam finansije generalno stabilne, skloni ste sukobima sa nadređenima. Moguće je da ih nećete vi sami izazivati ali kao da nećete moći da i izbegnete. Može se desiti da se desi promena šefova, pa da naiđete na osobu koja jednostavno ne smatra da je vaš sistem rada pogodan. Vodićete veliku borbu za svoje radno mesto i naporno ćete raditi kako bi dokazali šta zaslužujete.

Ljubav

Preko kruga prijatelja ćete doći do zanimljivog poznanstva sa osobom koja će postati veoma važna za vaš emotivni život... Tokom januara ćete sa njom imati brojne susrete ali usled nervoze koju nosite u sebi, nećete lako napraviti prvi, konkretan korak. Kraj meseca je povoljniji za početak nove veze, kada ćete konačno biti u stanju da se jasnije izrazite i da pokažete koje su vaše prave namere.

Zdravlje

Uspeli ste da rešite neke unutrašnje sukobe kojima ste bili izloženi i konačno osećate veliko olakšanje zbog toga. Ipak, novi problemi na zdravstvenom planu dolaze i mogli bi uglavnom biti vezani za kičmu. Čuvajte se mogućih povreda i nemojte nikako da se opterećujete teškim fizičkim poslovima, jer biste mogli da sebi stvorite neke veće povrede. Na svaki bolni signal se ipak javite svom lekaru.

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
KAD DIZAJNIRA SLAVNI KELVIN KLAJN: Jedinstveni dom na obali Majami Biča

Čuveni kreator Kelvin Klajn je svoju kuću opisao kao svetilište pored vode! Video by  Lepa...
ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT mokasine za proleće

Najzad udobna obuća u koju će se ove sezone dame zaljubiti! Pogledajte najlepše mokasine za...
ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT ženski mantili za proleće (FOTO + VIDEO)

Modna inspiracija za sve dame - najlepši mantili za proleće 2017. godine! Video by Lepa &...
10 BOJA ZA HIT KARMIN U 2017: Žene kopiraju nove trendove sa dodele Oskara

Hit šminka za proleće/leto 2017. godine nazvana je "Nova lepota", a najlepše je prikazuju filmske...
Ideje za uređenje BAŠTE: 11 predloga za cveće, garniture i leje u bašti

Baštenska soba je najnoviji trend u uređenju dvorišta! Izaberite baštensku garnituru po svom...