Naslovna > Astro > Vodolija

VODOLIJA (od 20. do 27. februara 2017. godine)

Vodolija

Posao

Možete da očekujete veoma pozitivnu poslovnu saradnju sa inostranstvom.

Ljubav

Sreća vas prati i na polju ljubavi, pa možete da ostvarite sve što ste zamislili sa voljenom osobom.

Zdravlje

Bez zdravstvenih problema.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

VODOLIJA - februar 2017.

Ne iskačite sa svojim emiotivnim reakcijama pred svima. Vi kao da niste čuli za pravilo da kad pođete na posao, osećanja ostavite kod kuće?! Sve vas vređa i pogađa i ništa ne umete da sakrijete, a trebali bi. Jer, sve više osećate podsmevanje od strane okoline. Suočavate se gorkim istinama o svojim slabostima sa kojima se jako teško nosite. Nije vama lako u svojoj koži. Nastojte da postanete maksimalno indiferentni i da posao shvatite kao obavezu, a ne kao poligon za konfrontaciju sa svojim strastima.

Ljubav

Ovo je mesec kad dobijate šansu da se u ljubavnim relacijama stabilizujete i to na način koji daleko nadilazi sva vaša očekivanja. Jer, odjadnom će se u očima partnera vaše mane početi prikazivati kao sjajne vrline. Osetićete, kako mesec februar odmiče, da polako postajete predmet očigledne erotske požude. Ipak, Vodolije u braku se osećaju kao da su sleteli na neku drugu planetu. Ništa im više nije jasno kako funkcioniše. Treba da uložite jako veliki napor da bi okončali konflikt najpre u sebi, a potom i u relacijama sa partnerom, jer ste vi ovde ta zahtevna, pa i nerazumna, strana!

Zdravlje

Mogući su problem sa kičmom i sa krvnim pritiskom.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Vodoliija - januar 2017.

Posao

Iako su vam finansije generalno stabilne, skloni ste sukobima sa nadređenima. Moguće je da ih nećete vi sami izazivati ali kao da nećete moći da i izbegnete. Može se desiti da se desi promena šefova, pa da naiđete na osobu koja jednostavno ne smatra da je vaš sistem rada pogodan. Vodićete veliku borbu za svoje radno mesto i naporno ćete raditi kako bi dokazali šta zaslužujete.

Ljubav

Preko kruga prijatelja ćete doći do zanimljivog poznanstva sa osobom koja će postati veoma važna za vaš emotivni život... Tokom januara ćete sa njom imati brojne susrete ali usled nervoze koju nosite u sebi, nećete lako napraviti prvi, konkretan korak. Kraj meseca je povoljniji za početak nove veze, kada ćete konačno biti u stanju da se jasnije izrazite i da pokažete koje su vaše prave namere.

Zdravlje

Uspeli ste da rešite neke unutrašnje sukobe kojima ste bili izloženi i konačno osećate veliko olakšanje zbog toga. Ipak, novi problemi na zdravstvenom planu dolaze i mogli bi uglavnom biti vezani za kičmu. Čuvajte se mogućih povreda i nemojte nikako da se opterećujete teškim fizičkim poslovima, jer biste mogli da sebi stvorite neke veće povrede. Na svaki bolni signal se ipak javite svom lekaru.

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Ideje za uređenje BAŠTE: 11 predloga za cveće, garniture i leje u bašti

Baštenska soba je najnoviji trend u uređenju dvorišta! Izaberite baštensku garnituru po svom...
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...
Melanija Tramp: Modni stil od seljančice do Prve dame Amerike

Trikovi koje baš svaka žena treba da zna: Evo kako da izgledate mršavije za samo 3 minuta
Ukoliko svakog dana primenite neku od ovih malih ženskih tajni, uspećete da sakrijete višak...