Naslovna > Astro > Vodolija

Vodolija (od 13 do 19. marta 2017. godine)

Vodolija

Posao

Ne odustajte čim osetite da stvari ne idu onako kako ste planirali. Nastavite da se trudite pa uspeh neće izostati.

Ljubav

Partner ima utisak da ste narcisoidni. Vreme je da malo poradite na svom ponašanju.

Zdravlje

Moguće su fizičke povrede.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

VODOLIJA - mart 2017.

Posao

Može se reći da vam se na finansijskom planu dešava pozitivan haos. Imate mnogo priliva ali odliva novca, na kraju kada se sve sabere ostajete u plusu i ipak ste zadovoljni. Iskoristite ovaj period za zaradu, dugo ste na to čekali. Izbegavajte da trošite novac na stvari koje vam ne trebaju, opšte je poznato da ste skloni velikim troškovima ali sada zaista nema potrebe da se ponašate kao da nemate granicu.

Ljubav

Došao je period u kom tražite sigurnost na polju ljubavi. Našli ste osobu koju volite i želite da je zadržite pored sebe. Nadate se da su emociej obostrane i da ćete zajedno uspeti. Nema potrebe da sumnjate u namere partnera, na istoj ste talasnoj dužini. Period je povoljan i za poslovnu saradnju sa emotivim partnerom, tako samo možete uvećati svoje prilive i osigurati finansijsku i zajedničku budućnost.

Zdravlje

Povedite računa kada je u pitanju digestivni trakt, a pgotovo kada je reč o debelom crevu i problemima koji se vezuju za probavu. Mogući su i problemi vezani za nadutost. Vama je potreban drugačiji režim ishrane, posavetujte se sa stručnjakom na tom polju. Ukoliko vam se pojavi problem sa hemoroidima takođe je potrebno da se obratite stručnjaku. Pazite na sebe.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Vodoliija - januar 2017.

Posao

Iako su vam finansije generalno stabilne, skloni ste sukobima sa nadređenima. Moguće je da ih nećete vi sami izazivati ali kao da nećete moći da i izbegnete. Može se desiti da se desi promena šefova, pa da naiđete na osobu koja jednostavno ne smatra da je vaš sistem rada pogodan. Vodićete veliku borbu za svoje radno mesto i naporno ćete raditi kako bi dokazali šta zaslužujete.

Ljubav

Preko kruga prijatelja ćete doći do zanimljivog poznanstva sa osobom koja će postati veoma važna za vaš emotivni život... Tokom januara ćete sa njom imati brojne susrete ali usled nervoze koju nosite u sebi, nećete lako napraviti prvi, konkretan korak. Kraj meseca je povoljniji za početak nove veze, kada ćete konačno biti u stanju da se jasnije izrazite i da pokažete koje su vaše prave namere.

Zdravlje

Uspeli ste da rešite neke unutrašnje sukobe kojima ste bili izloženi i konačno osećate veliko olakšanje zbog toga. Ipak, novi problemi na zdravstvenom planu dolaze i mogli bi uglavnom biti vezani za kičmu. Čuvajte se mogućih povreda i nemojte nikako da se opterećujete teškim fizičkim poslovima, jer biste mogli da sebi stvorite neke veće povrede. Na svaki bolni signal se ipak javite svom lekaru.

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT mokasine za proleće

Najzad udobna obuća u koju će se ove sezone dame zaljubiti! Pogledajte najlepše mokasine za...
ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT ženski mantili za proleće (FOTO + VIDEO)

Modna inspiracija za sve dame - najlepši mantili za proleće 2017. godine! Video by Lepa &...
10 BOJA ZA HIT KARMIN U 2017: Žene kopiraju nove trendove sa dodele Oskara

Hit šminka za proleće/leto 2017. godine nazvana je "Nova lepota", a najlepše je prikazuju filmske...
Ideje za uređenje BAŠTE: 11 predloga za cveće, garniture i leje u bašti

Baštenska soba je najnoviji trend u uređenju dvorišta! Izaberite baštensku garnituru po svom...
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...