Naslovna > Astro > Vodolija

Vodolija (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Vodolija

Posao

Biće mnogo promena, plodna nedelja za rast u karijeri. Mogućnost otvaranja novih ideja za koje niste ni pomislili. Tvrdoglavost može malo poremetini vaš cilj ali on je svakako tu!!

Ljubav

Namećete partneru svoje stavove i to stvara dodatne "trzavice" u Vašem životu.

Zdravlje

Dobro se osećate.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

VODOLIJA

Posao

Početkom novembra možete vratiti neki dug ili se rešiti kredita. Kako mesec odmiče, sve ste više usmereni na velike planove koje imate u vezi svog posla. Ukoliko čekate nečije odobrenje ili neki zvaničan dokument, možete biti pod pritiskom. Uvek vam nešto nedostaje i kao da ste čitav mesec na korak od rešenja koje nikako da stigne. Na kraju ćete ipak uspeti da rešite spornu situaciju.

Ljubav

Probleme koje ste imali sa ljubomorom polako rešavate. Otklonićete neke svoje sumnje i doći do zaključka da ste određene situacije pogrešno protumačili. Druga polovina novembra je povoljna za romantično putovanje sa voljenom osobom. Uživaćete u zajedničkim avanturama. Ukoliko ste slobodni, može se desiti poznanstvo sa osobom iz inostranstva i početak veze na daljinu. Veoma ste optimistični u vezi zajedničke budućnosti.

Zdravlje

Postepeno dolazite do rešenja za neki zdravstveni problem. Imate sasvim dovoljno energije da funkcionišete onako kako želite. Ipak, povedite računa kada je u pitanju masna hrana. Imate predispozicije za povišen holesterol. Za svaki slučaj, posetite lekara i proverite svoju krvnu sliku. Preporuka je i da ne preterujete sa alkoholom. Umerena fizička aktivnost će vam prijati.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Vodoliija - januar 2017.

Posao

Iako su vam finansije generalno stabilne, skloni ste sukobima sa nadređenima. Moguće je da ih nećete vi sami izazivati ali kao da nećete moći da i izbegnete. Može se desiti da se desi promena šefova, pa da naiđete na osobu koja jednostavno ne smatra da je vaš sistem rada pogodan. Vodićete veliku borbu za svoje radno mesto i naporno ćete raditi kako bi dokazali šta zaslužujete.

Ljubav

Preko kruga prijatelja ćete doći do zanimljivog poznanstva sa osobom koja će postati veoma važna za vaš emotivni život... Tokom januara ćete sa njom imati brojne susrete ali usled nervoze koju nosite u sebi, nećete lako napraviti prvi, konkretan korak. Kraj meseca je povoljniji za početak nove veze, kada ćete konačno biti u stanju da se jasnije izrazite i da pokažete koje su vaše prave namere.

Zdravlje

Uspeli ste da rešite neke unutrašnje sukobe kojima ste bili izloženi i konačno osećate veliko olakšanje zbog toga. Ipak, novi problemi na zdravstvenom planu dolaze i mogli bi uglavnom biti vezani za kičmu. Čuvajte se mogućih povreda i nemojte nikako da se opterećujete teškim fizičkim poslovima, jer biste mogli da sebi stvorite neke veće povrede. Na svaki bolni signal se ipak javite svom lekaru.

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
VAŠE BAŠTE: naš čitalac Vojislav Vasiljević iz Bačke Palanke pretvorio dvorište u rajsku baštu

Predivna bašta Vojislava Vasiljevića iz Bačke Palanke jedna je od najlepših u Srbiji, a evo koje...
Najlepše boje gladiola

Kako se pravilno neguju gladiole: visoko cveće koje krasi najlepša dvorišta u Srbiji -...
NAJLEPŠE ITALIJANSKE VENČANICE ZA 2017/2018: ove čarobne haljine želi da obuče svaka devojka

Pravo sa modne piste u Milanu - najlepše italijanske venčanice za sezonu 2017/2018! Video by...
3 recepta za sok od kajsija: domaća zimnica i zdrava ishrana

Kajsija je izvor dragocenih materija koje nam pomažu da ostanemo zdravi: beta-karoten, vitamin C i...
10 STVARI KOJE TREBA DA IMA SVAKA KUHINJA

I za moderan i za tradicionalan dom - najpraktičniji kuhinjski elementi za funkcionalno uređenje!...