Naslovna > Astro > Vaga

Vaga (od 1. do 8. maja 2017. godine)

Vaga

Posao

Mislite da ste u veoma teškom periodu života, ali niste. Sami sebi namečete pritisak.

Ljubav

Duhoviti ste i zračite neverovatnom energijom. Zbog toga privlačite pažnju gde god da se pojavite.

Zdravlje

Vlažan vazduh Vam ne prija.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Vaga - mesečni horoskop za mart 2018.

Posao

Možete da očekujete da će vas tokom marta pratiti sreća na poslovnom planu. Kada je reč o poslovnim pregovorima, potpisivanju novih ugovora i tome sl. dolaze veoma povoljne okolnosti. Bićete veoma angažovani i trud će vam se isplatiti. I vi i vaši saradnici imate utisak da letite na sve strane i da postižete više stvari odjednom. Svakodnevnica vam je blago napeta ali i veoma uzbudljiva. Povoljan period za poslovno putovanje.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi možete da očekujete da ćete polako naučiti neke nove stvari o svom partneru i da ćete se zbližiti još više. Kao da je u njemu postojao čitav jedan skriveni svet koji je čekao na vas. Zajedno maštate i sanjate o boljoj budućnosti. Dani su vam prožeti nežnim zajedničkim trenucima. Prija vam da se viđate što češće i da budete non stop u kontaktu. Znači vam njegova blizina, opušta vas.

Zdravlje

Manji problemi se mogu javiti kada je u pitanju osetljivost disajnih puteva. Povedite računa o respiratornim infekcijama ali i o alergijama. Ukoliko ste asmatičar, ova faza vam je jako teška pa budite pogotovo na oprezu. Izbegavajte zagušljive i vlažne prostorije, kao i duvanski dim. Potrudite se što više vremena provedete na čistom, svežem vazduhu.

Izvor: Astro usluge

Godišnji horoskop

VAGA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Drage moje šarmantne Vage nadam se da ste na najbolji način iskoristile prisustvo Jupitera, koji je do oktobra bio u vašem znaku i da ste uspeli da postavite osnovu za ostvarivanje vaših životnih ciljeva. Takođe, imali ste i podršku Saturna iz znaka Jarca, koji je u sekstilu sa Vagom, tako da vam je on davao dodatno strpljenje i motivaciju. Vama su kreativnost i intelekt jako naglašeni, kao i svim drugim pripadnicima vazdušnih znakova. 

Ono po čemu ćete da ste istaknete u 2018. godini jeste kreativnost, koja će vam doneti ogroman uspeh. Saturn će se tokom 2018. godine nalaziti u znaku Jarca, tako da će vaš život da ispune različita otežanja, neprijatnosti i životni izazovi. Ono što bih hteo da istaknem je da će negativan uticaj Saturna u najvećoj meri osetiti Vage koje su u prvoj i drugoj dekadi ( osobe rođene između 22. septembra i 5. oktobra).  

Tokom 2018. godine na površinu će isplivati nesigurnost i različiti strahovi, ali to ne mora nužno da znači nešto loše. Naprotiv, napokon ćete da se suočite sami sa sobom i da shvatite šta zapravo želite od života. Kao da Saturn želi da izvuče maksimum od vas! 

Astrolog: Saša Jevtić

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
(VIDEO) REAKCIJA PAPAGAJA KADA JE VIDEO GAZDU: Počeo da igra i peva od sreće!

Kada je vlasnik jednog papagaja došao kući i sam se iznenadio reakciji svog pernatog ljubimca....
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...
(VIDEO) PAPAGAJ JE TAJNO SNIMLJEN: Evo šta radi kada ostane sam u kući!

Ljudima koji imaju kućne ljubimce uvek je zanimljivo da vide šta njihovi mezimci rade kada ostanu...
(VIDEO) GENIJALNO REŠENJE AKO IMATE DVOJE DECE U ISTOJ SOBI! Trosed za dvojke!

Imate dvoje dece a samo jednu sobu! Toliko malu da u nju može samo krevet da stane. Ne, zaboravite...
Da li je sve stvarno tako lako: Poznati parovi otkrivaju svoj recept za srećan brak (VIDEO)

I dok mnogi maštaju o bajkovitoj ljubavi koja traje zauvek, poznati parovi otkrili su kako stvarno...