Naslovna > Astro > Vaga

VAGA (od 20. do 27. februara 2017. godine)

Vaga

Posao

Odlična nedelja za posao, posebno za privatan.

Ljubav

Malo ste se udaljili od partnera. Iskoristite ovu nedelju za vas dvoje. Posvetite se partneru maksimalno.

Zdravlje

Nizak pritisak bi mogao da izazove malaksalost i vrtoglavicu,

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

VAGA - februar 2017.

Posao

Intenziviraju vam se kontakti i poslovne relacije, pogotovo sa drugim polom. Vrlo ste uviđajni. Ostavljate neverovatno pijatan utisak na poslovnu okolinu. To vam svakako prija, a osim toga neki od novih saradnika pomoći će vam da realizujete svoje planove. Ipak, u ovom mesecu možete pasti u iskušenje da na poslu uradite nešto što baš i nije u skladu sa dobrim običajima ponašanja pa čak može i da se krši sa nekim zakonima. Dobro razmislite šta radite i da li vam je to sve stvarno neophodno?!

Ljubav

Neko sa kim ste nedavno stupili u kontakt ima skrivene namere ili pak neke tajne koje krije od vas! Budite na oprezu jer u ovom mesecu privlačite ljude vrlo sumnjive prošlosti u vaš život. Vage u braku će prolaziti kroz period vrlo konstruktivnih svađa koje će učvrstiti njihove relacije sa voljenom osobom. Svojim odnosom ste skloni da poprilično zbunjujete partnera. Sredinom meseca ćete imati manju raspravu sa njim jer će partner želeti da sazna na čemu je sa vama. Ipak, i u ovom mesecu ne znate za meru kad je flert u pitanju. Pazite šta radite jer svojim ponašanjem možete neke vrlo važne ljude ozbiljno povrediti.

Zdravlje

Hronično ste umorni. Krajnje je vreme da promenite navike u ishrani.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Vaga - 2016. godina

Posao: Poslovno nećete imati problema. Imaćete dobre planete koje će vas štititi i samim tim će moći da bude i više novca za vas, ali ne zaboravite da te dobre planete ne smete zloupotrebiti. Čim bi krenuli nešto nelegalno da radite istoga trenutka bi snosili posledice za to. Ako niste u radnom odnosu pokušajte na mestima koja imaju veze sa putovanjima. Povoljan period ce vam biti od 05 februara do kraja istog. To bi vam i te kako značilo po pitanju same karijere. Ako razmišljate o odlasku  u inostranstvo to nemojte činiti sada. 

Ljubav: Emotivna strana će biti na zavidnom nivou. Partneru ćete jako prijati i želeće da vam pomogne u svakom smislu te reči. Povedite računa da mu ne udarate na sujetu. To je jedino šta trebate preduzeti kako bi sve išlo u željenom pravcu. Ako ste slobodni pokušajte da se skoncentrišete na osobu u znaku Ovna koju ste upoznali na neki način preko bliskog rođaka od te osobe. Ova zima je pravo vreme da pokrenete tu vezu, tako da samo napred.Takođe želim da znate da se nalazite u dobroj godini kada je u pitanju pitanje začeća.

Zdravlje: Mogući su bolovi u nogama, kao i u stomaku.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Ideje za uređenje BAŠTE: 11 predloga za cveće, garniture i leje u bašti

Baštenska soba je najnoviji trend u uređenju dvorišta! Izaberite baštensku garnituru po svom...
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...
Melanija Tramp: Modni stil od seljančice do Prve dame Amerike

Trikovi koje baš svaka žena treba da zna: Evo kako da izgledate mršavije za samo 3 minuta
Ukoliko svakog dana primenite neku od ovih malih ženskih tajni, uspećete da sakrijete višak...