Naslovna > Astro > Vaga

VAGA (od 16. do 23. januara 2017. godine)

Vaga

Posao

Tokom ove nedelje ćete imati više obaveza nego inače. Zatražite pomoć kolega.

Ljubav

Odlična nedelja za ljubav, posebno ako ste u braku/vezi sa osobom rođenom u Raku.

Zdravlje

Ovu nedelju će obeležiti vrtoglavica i glavobolja. Hitno Vam je potreban odmor.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Vaga - januar 2017.

Posao

Iako ni poslovna ni finansijska situacija nije idealna,vi u sebi imate neku rezervnu dozu optimizma na kojoj funkcionišete. Očekuju vas brojni troškovi tokom januara, a zarada neće izostati ali ćete za svaki dinar morati mnogo da se pomučite. Bez obzira na to, vi ste galantni i ne marite mnogo za to da li postoji neki fond za crne dane ili ne. Nemate volje da se opterećujete problemima i duboko verujete u to da će univerzum sve to za vas nekako već izbalansirati.

Ljubav

Ukoliko ste u braku, unutar svog doma sa partnerom možete da imate brojne nesporazume. Moguće je da se većina problema vrti oko novca i da vam partner prebacuje da ste nemarni na neki način. Ipak, neće biti većih promena, niti razvoda, raskida iako ste pod tenzijom. Slobodne Vage mogu upoznati zanimljivu osobu na kraćem putu ili nekoga ko je iz susednog mesta. Ceo januar je veoma povoljan za flert i kontakt sa suprotnim polom.

Zdravlje

Većina zdravstvenih problema koje budete imali tokom ovog meseca vam dolaze zbog načina na koji se hranite. Ako ste na nekoj strogoj dijeti, počećete da osećate njene negativne posledice, pa je moguć ozbiljan gubitak energije. Nemojte da se igrate. U drugim slučajevima, moguće je da ćete jednostavno pojesti nešto pokvareno ili se hranite namirnicama koje nisu dovoljno kvalitetne.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

Vaga - 2016. godina

Posao: Poslovno nećete imati problema. Imaćete dobre planete koje će vas štititi i samim tim će moći da bude i više novca za vas, ali ne zaboravite da te dobre planete ne smete zloupotrebiti. Čim bi krenuli nešto nelegalno da radite istoga trenutka bi snosili posledice za to. Ako niste u radnom odnosu pokušajte na mestima koja imaju veze sa putovanjima. Povoljan period ce vam biti od 05 februara do kraja istog. To bi vam i te kako značilo po pitanju same karijere. Ako razmišljate o odlasku  u inostranstvo to nemojte činiti sada. 

Ljubav: Emotivna strana će biti na zavidnom nivou. Partneru ćete jako prijati i želeće da vam pomogne u svakom smislu te reči. Povedite računa da mu ne udarate na sujetu. To je jedino šta trebate preduzeti kako bi sve išlo u željenom pravcu. Ako ste slobodni pokušajte da se skoncentrišete na osobu u znaku Ovna koju ste upoznali na neki način preko bliskog rođaka od te osobe. Ova zima je pravo vreme da pokrenete tu vezu, tako da samo napred.Takođe želim da znate da se nalazite u dobroj godini kada je u pitanju pitanje začeća.

Zdravlje: Mogući su bolovi u nogama, kao i u stomaku.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...