Naslovna > Astro > Vaga

Vaga (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Vaga

Posao

Sebe vidite kao velikog istraživača i pronalazača. Ali ubediti druge da slede vaše ideje i snove neće biti tako lako. Moraće da iskoristite svu moć svog diplomatskog šarma. Zapamtite, pioniri se uvek suočavaju sa negativnim stavom drugih. Glavu gore!!

Ljubav

8.maja stiže priliv intezivne pozitivne energije koja će biti usmerena da društveni život. Mreža vaših prijatelja će se proširiti. Biće iznenadni poziv na društveni dogadjaj ili će se pojaviti neko neočekivan ali za vas veoma bitan!

Zdravlje

Kilogrami variraju. Više vežbajte.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

VAGA - maj 2017.

Posao

Poslovno nije sjajno i to se jasno vidi, ali se vidi I da će ubrzo biti bolje. Samo morate naterati sebe da budete smireni i strpljivi. Od narednog meseca bi trebalo da bude puno bolje. U ovom mesecu će vam biti lakše nego prošlog, ali to neće biti u toj meri vidljivo. Ako ne radite savet je da nađete bilo šta. Nemate preterane izglede za nalaženje nekog dobrog posla, pa je bolje naći nešto, nego da nemate ništa. Vi ste jaka osoba i svakako da ćete moći da pregurate loš period. Nekada život zna da bude jako težak, ali svi mi moramo da se borimo kako bi nam bilo bolje i lakše.

Ljubav

U braku bi moglo da dođe do neplaniranih svađa. Gledajte da budete takvi da ćete na smiren način pričati sa voljenom osobom. Takođe, nikako nemojte da mu se mešate u porodične odnose. Ako niste u emotivnoj vezi, znajte da ćete tokom odlaska u prodavnicu ili butik moći da upoznate finu osobu, a povoljan period za tako nešto vam je treća sedmica u mesecu. Nemojte previše analizirati tu osobu ili mnogo razmišljati, već se prepustite osećaju u datom trenutku i uživajte.

Zdravlje

Mogući su problemi sa centrom za ravnotežu pa gledajte da se odmarate što je više to moguće.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Vaga - 2016. godina

Posao: Poslovno nećete imati problema. Imaćete dobre planete koje će vas štititi i samim tim će moći da bude i više novca za vas, ali ne zaboravite da te dobre planete ne smete zloupotrebiti. Čim bi krenuli nešto nelegalno da radite istoga trenutka bi snosili posledice za to. Ako niste u radnom odnosu pokušajte na mestima koja imaju veze sa putovanjima. Povoljan period ce vam biti od 05 februara do kraja istog. To bi vam i te kako značilo po pitanju same karijere. Ako razmišljate o odlasku  u inostranstvo to nemojte činiti sada. 

Ljubav: Emotivna strana će biti na zavidnom nivou. Partneru ćete jako prijati i želeće da vam pomogne u svakom smislu te reči. Povedite računa da mu ne udarate na sujetu. To je jedino šta trebate preduzeti kako bi sve išlo u željenom pravcu. Ako ste slobodni pokušajte da se skoncentrišete na osobu u znaku Ovna koju ste upoznali na neki način preko bliskog rođaka od te osobe. Ova zima je pravo vreme da pokrenete tu vezu, tako da samo napred.Takođe želim da znate da se nalazite u dobroj godini kada je u pitanju pitanje začeća.

Zdravlje: Mogući su bolovi u nogama, kao i u stomaku.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
KAD DIZAJNIRA SLAVNI KELVIN KLAJN: Jedinstveni dom na obali Majami Biča

Čuveni kreator Kelvin Klajn je svoju kuću opisao kao svetilište pored vode! Video by  Lepa...
ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT mokasine za proleće

Najzad udobna obuća u koju će se ove sezone dame zaljubiti! Pogledajte najlepše mokasine za...
ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT ženski mantili za proleće (FOTO + VIDEO)

Modna inspiracija za sve dame - najlepši mantili za proleće 2017. godine! Video by Lepa &...
10 BOJA ZA HIT KARMIN U 2017: Žene kopiraju nove trendove sa dodele Oskara

Hit šminka za proleće/leto 2017. godine nazvana je "Nova lepota", a najlepše je prikazuju filmske...
Ideje za uređenje BAŠTE: 11 predloga za cveće, garniture i leje u bašti

Baštenska soba je najnoviji trend u uređenju dvorišta! Izaberite baštensku garnituru po svom...