Naslovna > Astro > Vaga

Vaga (od 1. do 8. maja 2017. godine)

Vaga

Posao

Mislite da ste u veoma teškom periodu života, ali niste. Sami sebi namečete pritisak.

Ljubav

Duhoviti ste i zračite neverovatnom energijom. Zbog toga privlačite pažnju gde god da se pojavite.

Zdravlje

Vlažan vazduh Vam ne prija.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Vaga - mesečni horoskop za februar 2018.

Posao

Intenziviraju vam se kontakti i poslovne relacije, pogotovo sa drugim polom. Vrlo ste uviđavni i predusretljivi. Ostavljate neverovatno pijatan utisak na poslovnu okolinu. To vam svakako prija, a osim toga neki od novih saradnika pomoći će vam da realizujete svoje planove. Ipak, u ovom mesecu možete pasti u iskušenje da na poslu uradite nešto što baš i nije u skladu sa dobrim običajima ponašanja pa čak može i da se krši sa nekim zakonima. Dobro razmislite šta radite i da li vam je to sve stvarno neophodno?!

Ljubav

Neko sa kim ste nedavno stupili u kontakt ima skrivene namere ili pak neke tajne koje krije od vas! Budite na oprezu jer u ovom mesecu privlačite ljude vrlo sumnjive prošlosti u vaš život. Vage u braku će prolaziti kroz period vrlo konstruktivnih svađa koje će učvrstiti njihove relacije sa voljenom osobom. Svojim odnosom ste skloni da poprilično zbunjujete partnera. Sredinom meseca ćete imati manju raspravu sa njim jer će partner želeti da sazna na čemu je sa vama. Ipak, i u ovom mesecu ne znate za meru kad je flert u pitanju. Pazite šta radite jer svojim ponašanjem možete neke vrlo važne ljude ozbiljno povrediti.

Zdravlje

Hronično ste umorni. Krajnje je vreme da promenite navike u ishrani?!

Izvor: Astrousluge

 

Godišnji horoskop

VAGA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Drage moje šarmantne Vage nadam se da ste na najbolji način iskoristile prisustvo Jupitera, koji je do oktobra bio u vašem znaku i da ste uspeli da postavite osnovu za ostvarivanje vaših životnih ciljeva. Takođe, imali ste i podršku Saturna iz znaka Jarca, koji je u sekstilu sa Vagom, tako da vam je on davao dodatno strpljenje i motivaciju. Vama su kreativnost i intelekt jako naglašeni, kao i svim drugim pripadnicima vazdušnih znakova. 

Ono po čemu ćete da ste istaknete u 2018. godini jeste kreativnost, koja će vam doneti ogroman uspeh. Saturn će se tokom 2018. godine nalaziti u znaku Jarca, tako da će vaš život da ispune različita otežanja, neprijatnosti i životni izazovi. Ono što bih hteo da istaknem je da će negativan uticaj Saturna u najvećoj meri osetiti Vage koje su u prvoj i drugoj dekadi ( osobe rođene između 22. septembra i 5. oktobra).  

Tokom 2018. godine na površinu će isplivati nesigurnost i različiti strahovi, ali to ne mora nužno da znači nešto loše. Naprotiv, napokon ćete da se suočite sami sa sobom i da shvatite šta zapravo želite od života. Kao da Saturn želi da izvuče maksimum od vas! 

Astrolog: Saša Jevtić

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Da li je sve stvarno tako lako: Poznati parovi otkrivaju svoj recept za srećan brak (VIDEO)

I dok mnogi maštaju o bajkovitoj ljubavi koja traje zauvek, poznati parovi otkrili su kako stvarno...
(VIDEO) KOŠULJA SLOŽENA ZA 2 SEKUNDE! Super trik za ekspresno sređivanje odeće!

Hrpa majica i košulja je oprana i ispeglana, ali ko će sad sve to složiti i...
Praznična dekoracija: Najlakši način da sami napravite očaravajući božićni venac

Najzabavniji deo godine je počeo! Vreme je da u svoj dom unesete praznični duh i dekorišete ga...
ZADIVITE SVE ZA NOVU GODINU! Napravite predivne ukrase od onoga što ima svaka kuća!

Ide Nova godina i verovatno ste planirali da uskoro izvadite kutije sa ukrasima i njima...