Naslovna > Astro > Vaga

Vaga (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Vaga

Posao

Sebe vidite kao velikog istraživača i pronalazača. Ali ubediti druge da slede vaše ideje i snove neće biti tako lako. Moraće da iskoristite svu moć svog diplomatskog šarma. Zapamtite, pioniri se uvek suočavaju sa negativnim stavom drugih. Glavu gore!!

Ljubav

8.maja stiže priliv intezivne pozitivne energije koja će biti usmerena da društveni život. Mreža vaših prijatelja će se proširiti. Biće iznenadni poziv na društveni dogadjaj ili će se pojaviti neko neočekivan ali za vas veoma bitan!

Zdravlje

Kilogrami variraju. Više vežbajte.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

VAGA

Posao

Veoma važan mesec za vas. Možete imati prilike za brojne promene. Važno je da zapamtite da sada mnogo toga zavisi samo od vaše inicijative i odlučnosti. Koliko budete uložil,i toliko će vam se vratiti. Važno je da budete maksimalno aktivni i posvećeni svom poslu. Možete doći do manjeg unapređenja ili povećanja zarade ako budete dali svoj doprinos tome. Ako rešite da ostanete pasivni, propustićete mnoge dobre prilike.

Ljubav

Ljubav je vaš prioritet i pokretač, glavna motivacija u životu! Imaćete priliku da osvojite osobu koja vam se dopada baš tokom ovog meseca. Veoma ste šarmantni, senzibilni i mnogi će biti zaljubljeni u vas. Potrebno je samo da izaberete pravog kandidata za vezu. Nesumnjivo je da ćete se voditi strastima i impulsima i uživati u romantici tokom ovog novembra!

Zdravlje

Vodite računa u saobraćaju ali i prilikom fizičke aktivnosti. Moguće su manje povrede glave. Pored toga, podložni ste povišenoj temperaturi i manjim problemima sa krvnim sudovima. Stariji pripadnici ovog znaka bi tokom novembra trebali da posete kardiologa. Čuvajte srce i nemojte da zapostavljate i negirate simptome koje osećate. Bićete dobrog zdravlja ako budete odgovorni prema sebi.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Vaga - 2016. godina

Posao: Poslovno nećete imati problema. Imaćete dobre planete koje će vas štititi i samim tim će moći da bude i više novca za vas, ali ne zaboravite da te dobre planete ne smete zloupotrebiti. Čim bi krenuli nešto nelegalno da radite istoga trenutka bi snosili posledice za to. Ako niste u radnom odnosu pokušajte na mestima koja imaju veze sa putovanjima. Povoljan period ce vam biti od 05 februara do kraja istog. To bi vam i te kako značilo po pitanju same karijere. Ako razmišljate o odlasku  u inostranstvo to nemojte činiti sada. 

Ljubav: Emotivna strana će biti na zavidnom nivou. Partneru ćete jako prijati i želeće da vam pomogne u svakom smislu te reči. Povedite računa da mu ne udarate na sujetu. To je jedino šta trebate preduzeti kako bi sve išlo u željenom pravcu. Ako ste slobodni pokušajte da se skoncentrišete na osobu u znaku Ovna koju ste upoznali na neki način preko bliskog rođaka od te osobe. Ova zima je pravo vreme da pokrenete tu vezu, tako da samo napred.Takođe želim da znate da se nalazite u dobroj godini kada je u pitanju pitanje začeća.

Zdravlje: Mogući su bolovi u nogama, kao i u stomaku.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
VAŠE BAŠTE: naš čitalac Vojislav Vasiljević iz Bačke Palanke pretvorio dvorište u rajsku baštu

Predivna bašta Vojislava Vasiljevića iz Bačke Palanke jedna je od najlepših u Srbiji, a evo koje...
Najlepše boje gladiola

Kako se pravilno neguju gladiole: visoko cveće koje krasi najlepša dvorišta u Srbiji -...
NAJLEPŠE ITALIJANSKE VENČANICE ZA 2017/2018: ove čarobne haljine želi da obuče svaka devojka

Pravo sa modne piste u Milanu - najlepše italijanske venčanice za sezonu 2017/2018! Video by...
3 recepta za sok od kajsija: domaća zimnica i zdrava ishrana

Kajsija je izvor dragocenih materija koje nam pomažu da ostanemo zdravi: beta-karoten, vitamin C i...
10 STVARI KOJE TREBA DA IMA SVAKA KUHINJA

I za moderan i za tradicionalan dom - najpraktičniji kuhinjski elementi za funkcionalno uređenje!...