Naslovna > Astro > Strelac

Strelac (od 1. do 8. maja 2017. godine)

Strelac

Posao

Dobra energija i prijatna atmosfera na poslu su Vam veoma bitni. Tokom ove nedelje ćete dobiti to.

Ljubav

Ukoliko se viđate sa dve osobe istovremeno, moguće je da ćete tokom ove nedelje biti otkriveni.

Zdravlje

Dobro se osećate.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Strelac - mesečni horoskop za mart 2018.

Posao

Tokom marta je Mars u vašem znaku i daje vam veoma velike izvore energije ali isto tako i dozu napetosti. Ako imate šefa kog ne trpite, mogući su konflikti sa njim, nećete imati dlake na jeziku... Ukoliko ste vi nekome nadređeni nemojte biti preterano strogi kako bi izbegli neposlušnost podređenih i svađe sa njima. Potrudite se da se maksimalno posvetite poslu, a da sve ostalo ostavite po strani.

Ljubav

Sve što vam je sada važno jeste da imate dovoljno dešavanja, avantura i da vam ne bude dosadno. Funkcionišete na bazi strasti i spremni ste za nove osvajačke pohode. Ukoliko vam jedna prila za vezu propadne, neće vam bit problem da nađete i drugu i treću, četvrtu... Nešto dublji odnos i ljubav, možete naći sa osobom koju ćete naći u svom komšiluku ili bližem okruženju.

Zdravlje

Predeo glave je pogotovo osetljiv, pa su problemi sa glavoboljama, migrenama veoma učestali tokom marta. Proverote kakvo je stanje sa krvnim sudovima, da ne bi došlo do začepljenja istih i do komplikacija na tom planu. Izbegavajte stresne situacije, ne ulazite u tuče, svađe, konflikte, moguće su veće povrede. U krajnjem slučaju, probleme sa visokom temperaturom ćete teško izbeći.

Izvor: Astro usluge

Godišnji horoskop

STRELAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Posle dve i po godine boravka Saturna u vašem sazvežđu, napokon je izašao. Zaista, nije bilo lako, posebno za osobe koje su rođene sa podznakom Strelca. Od decembra, kada je Saturn napustio sazvežđe Strelca, mnogi od vas su u isto vreme osetili olakšanje i konfuziju. Kao da ste se odjednom našli pred ogromnim brojem mogućnosti i ideja, a vi kao hipnotisani, ne možete da se odlučite i napravite prvi korak. Iako te dve i po godine nisu bile baš povoljne za vas, Saturn vam je pomogao da sve strahove i nesigurnost izađu na površinu i naterao vas je da se suočite sa njima. 

Zbog toga mogu slobodno da kažem da u 2018. godinu ulazite potpuno pročišćeni, sigurni u sebe i svoje mogućnosti. Imate novu priliku da ispravite sve greške iz prošlosti i da pronađete pravi put. Ono što je još karakteristično je da su Strelčevi postali znatno ozbiljniji i odgovorniji. 

Zaista, Strelčevi jesu "večno deca" ali ih je to tokom prošle godine puno koštalo, tako da će mnogi od njih okrenuti novi list. Tokom ove godine će vam biti malo teže da donesete realne procene, prevashodno zbog toga što su Ribe i Strelčevi u kvadratu. 

Astrolog: Saša Jevtić

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...
(VIDEO) PAPAGAJ JE TAJNO SNIMLJEN: Evo šta radi kada ostane sam u kući!

Ljudima koji imaju kućne ljubimce uvek je zanimljivo da vide šta njihovi mezimci rade kada ostanu...
Da li je sve stvarno tako lako: Poznati parovi otkrivaju svoj recept za srećan brak (VIDEO)

I dok mnogi maštaju o bajkovitoj ljubavi koja traje zauvek, poznati parovi otkrili su kako stvarno...
(VIDEO) KOŠULJA SLOŽENA ZA 2 SEKUNDE! Super trik za ekspresno sređivanje odeće!

Hrpa majica i košulja je oprana i ispeglana, ali ko će sad sve to složiti i...