Naslovna > Astro > Strelac

STRELAC (od 16. do 23. januara 2017. godine)

Strelac

Posao

Tokom ove nedelje ćete imati manje obaveza nego inače. Iskoriste to za odmor.

Ljubav

Dopada Vam se jedna originalna i kreativna osoba. Iskoristite nedelju da je osvojite.

Zdravlje

Napetost u mišićima, grčevi i nedostatak magnezijuma.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Strelac - decembar 2016.

Vi ćete biti ponosni na sve što ste uradili u svom životu. Držite se dobre organizacije jer Saturn koji boravi u vašem sazvežđu u narednih dve godine neće vas pustiti da se rasipate. Sudbina vam se menja na bolje posebno u smeru novca i nasleđa. Tek dobri poslovi slede. Decembar je mesec kada zarađujete brzo a poslove dobijate iznenada. Škorpion traži saradnju sa vama ali vi ćete se opredeliti za vodene ili vazdušne znakove, najbolje Vaga, Vodolija ili Rak.

Ljubav

Mesec decembar je znak vladavine vašeg sazvežđa. Dobro se osećate. Puni ste energije za zabavu i sigurno ćete biti neko ko će sebi pronaći partnera gde god da ode. Bračni život je mnogo bolji i interesantniji za sve koji žele da putuju ili planiraju kraće izlete. Nećete biti u odnosu na partnera dominantni niti zahtevni već pravi drug i prijatelj.

Zdravlje

Čuvajte kosti, ramena, kičmu a moguć je i problem sa očima.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Strelac - januar 2017.

Posao

Možete da očekujete solidne odnose sa nadređenima. Generalno ne bi trebalo da bude nekih većih problema na poslu tokom januara, sve teče prilično mirno. Ukoliko sredinom meseca očekujete priliv novca ili neku važnu informaciju, ona bi mogla da zakasni koji dan. Nemojte da dopustite sebi da zbog takvih stvari izlećete iz takta. Skloni ste nervozi i za najmanju sitnicu što može biti prilično loše za vas.

Ljubav

Vi ste generalno zaljubljive prirode, a sa Venerom u vašem znaku se to samo dodatno pojačava! Možete da očekujete brojne ljubavne ponude, iako ne morate baš na svaku pristati. Isijavate veoma pozitivnu energiju, vaš šarm i harizma osvajaju sve prisutne, bez obira na pol i godine. Tokom januara je zagarantovan dobar provod! Neki pripadnici ovog znaka će čak imati priliku i za početak ozbiljne veze u prvoj polovini meseca.

Zdravlje

Nervna napetost loše utiče na stanje vašeg organizma. Imate neke unutrašnje sukobe i nezadovoljstvo koje krijete i narušavate svoje zdravlje. Suzbijanje negativnih emocija unutar vas samih i bežanje od nekih problema vas može koštati živaca, sna... Izbegavajte poroke. Uradite redovan nalaz krvne slike. Nemojte da bežite od odlaska kod lekara ako primetite neke tegobe i nepravilnosti.

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...