Naslovna > Astro > Strelac

STRELAC (od 20. do 27. februara 2017. godine)

Strelac

Posao

Velikodušni ste i rado pomažete ljudima sa kojima ste okruženi na radnom mestu. To će Vam se sigurno isplatiti.

Ljubav

Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva situacija sa Vagom ili Rakom.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o cirkulaciji, pogotovo u predelu nogu.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

STRELAC - februar 2017.

Posao

Obaveze se nižu, ali vas sve to ispunjava i zadovoljava. Dešavanja oko vas u poslu, definitivno utiču na to da vi i vaše sposobnosti budete izbačeni u prvi plan! Naravno, vaši energetski resursi će biti maksimalno istrošeni, umor će vas savladavati vrlo lako, ali to je ona slatka vrsta umora kad znate da ste nešto dobro uradili za sebe i kad osećate priznanja koja stižu sa svih strana. Ne mislite toliko o onome što je bilo i o tome ko i zašto vas je izneverio. Prošlost ostavite prošlosti. Imajte više poverenja u svoje saradnike.

Ljubav

Želite sve odmah i sad sve da promenite i da konačno vaš brod u ljubavi zaplovi nekim mirnijim vodama. Ali, to tako ne ide. Potrebno je da pokažete strpljenje, mudrost, razum i beskrajnu toleranciju! Morate biti spremni na menjanje taktike i to u hodu! Ovo je mesec improvizacije za vas. Morate biti na visini svojih kreatirskih sposobnosti. Ne dozvolite nikom da vas isprovocira. U ljubavi definitivno stvari nikad nisu onakve kavim se mogu na prvi pogled učiniti. Nemojte tu lekciju da naučite na najteži mogući način! 

Strelčeve u dužim vezama, nervira partnerov stav pun nepoverenja. Partner okleva da vam izađe u susret, imate utisak kao da igra dvostruku igru. Ipak, nos vas vara. Partner je samo nesiguran u vas i vaša osećanja. Ukoliko se otvorite i ostanete pribrani, ako iskoristite svoj šarm, veze koje u februaru formirate mogu biti čvrstog, stabilnog i trajnog karaktera.

Zdravlje

Vremenske prilike oscilaraju, samim tim i vaše grlo pokazuje vrlo jasne znake osetljivosti.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Strelac - januar 2017.

Posao

Možete da očekujete solidne odnose sa nadređenima. Generalno ne bi trebalo da bude nekih većih problema na poslu tokom januara, sve teče prilično mirno. Ukoliko sredinom meseca očekujete priliv novca ili neku važnu informaciju, ona bi mogla da zakasni koji dan. Nemojte da dopustite sebi da zbog takvih stvari izlećete iz takta. Skloni ste nervozi i za najmanju sitnicu što može biti prilično loše za vas.

Ljubav

Vi ste generalno zaljubljive prirode, a sa Venerom u vašem znaku se to samo dodatno pojačava! Možete da očekujete brojne ljubavne ponude, iako ne morate baš na svaku pristati. Isijavate veoma pozitivnu energiju, vaš šarm i harizma osvajaju sve prisutne, bez obira na pol i godine. Tokom januara je zagarantovan dobar provod! Neki pripadnici ovog znaka će čak imati priliku i za početak ozbiljne veze u prvoj polovini meseca.

Zdravlje

Nervna napetost loše utiče na stanje vašeg organizma. Imate neke unutrašnje sukobe i nezadovoljstvo koje krijete i narušavate svoje zdravlje. Suzbijanje negativnih emocija unutar vas samih i bežanje od nekih problema vas može koštati živaca, sna... Izbegavajte poroke. Uradite redovan nalaz krvne slike. Nemojte da bežite od odlaska kod lekara ako primetite neke tegobe i nepravilnosti.

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...
Melanija Tramp: Modni stil od seljančice do Prve dame Amerike

Trikovi koje baš svaka žena treba da zna: Evo kako da izgledate mršavije za samo 3 minuta
Ukoliko svakog dana primenite neku od ovih malih ženskih tajni, uspećete da sakrijete višak...