Naslovna > Astro > Strelac

Strelac (od 13 do 19. marta 2017. godine)

Strelac

Posao

Savetujem vam da tokom ove nedelje povedete račune o tome šta i kome pričate. Svaka nepromišljena reč vas može skupo koštati.

Ljubav

Imate smisao za humor, to podiže energiju u vezi.

Zdravlje

Dobro se osećate.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

STRELAC - mart 2017.

Posao

Tokom marta je Mars u vašem znaku i daje vam veoma velike izvore energije ali isto tako i dozu napetosti. Ako imate šefa kog ne trpite, mogući su konflikti sa njim, nećete imati dlake na jeziku... Ukoliko ste vi nekome nadređeni nemojte biti preterano strogi kako bi izbegli neposlušnost podređenih i svađe sa njima. Potrudite se da se maksimalno posvetite poslu, a da sve ostalo ostavite po strani.

Ljubav

Sve što vam je sada važno jeste da imate dovoljno dešavanja, avantura i da vam ne bude dosadno. Funkcionišete na bazi strasti i spremni ste za nove osvajačke pohode. Ukoliko vam jedna prila za vezu propadne, neće vam bit problem da nađete i drugu i treću, četvrtu... Nešto dublji odnos i ljubav, možete naći sa osobom koju ćete naći u svom komšiluku ili bližem okruženju.

Zdravlje

Predeo glave je pogotovo osetljiv, pa su problemi sa glavoboljama, migrenama veoma učestali tokom marta. Proverote kakvo je stanje sa krvnim sudovima, da ne bi došlo do začepljenja istih i do komplikacija na tom planu. Izbegavajte stresne situacije, ne ulazite u tuče, svađe, konflikte, moguće su veće povrede. U krajnjem slučaju, probleme sa visokom temperaturom ćete teško izbeći.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Strelac - januar 2017.

Posao

Možete da očekujete solidne odnose sa nadređenima. Generalno ne bi trebalo da bude nekih većih problema na poslu tokom januara, sve teče prilično mirno. Ukoliko sredinom meseca očekujete priliv novca ili neku važnu informaciju, ona bi mogla da zakasni koji dan. Nemojte da dopustite sebi da zbog takvih stvari izlećete iz takta. Skloni ste nervozi i za najmanju sitnicu što može biti prilično loše za vas.

Ljubav

Vi ste generalno zaljubljive prirode, a sa Venerom u vašem znaku se to samo dodatno pojačava! Možete da očekujete brojne ljubavne ponude, iako ne morate baš na svaku pristati. Isijavate veoma pozitivnu energiju, vaš šarm i harizma osvajaju sve prisutne, bez obira na pol i godine. Tokom januara je zagarantovan dobar provod! Neki pripadnici ovog znaka će čak imati priliku i za početak ozbiljne veze u prvoj polovini meseca.

Zdravlje

Nervna napetost loše utiče na stanje vašeg organizma. Imate neke unutrašnje sukobe i nezadovoljstvo koje krijete i narušavate svoje zdravlje. Suzbijanje negativnih emocija unutar vas samih i bežanje od nekih problema vas može koštati živaca, sna... Izbegavajte poroke. Uradite redovan nalaz krvne slike. Nemojte da bežite od odlaska kod lekara ako primetite neke tegobe i nepravilnosti.

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT mokasine za proleće

Najzad udobna obuća u koju će se ove sezone dame zaljubiti! Pogledajte najlepše mokasine za...
ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT ženski mantili za proleće (FOTO + VIDEO)

Modna inspiracija za sve dame - najlepši mantili za proleće 2017. godine! Video by Lepa &...
10 BOJA ZA HIT KARMIN U 2017: Žene kopiraju nove trendove sa dodele Oskara

Hit šminka za proleće/leto 2017. godine nazvana je "Nova lepota", a najlepše je prikazuju filmske...
Ideje za uređenje BAŠTE: 11 predloga za cveće, garniture i leje u bašti

Baštenska soba je najnoviji trend u uređenju dvorišta! Izaberite baštensku garnituru po svom...
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...