Naslovna > Astro > Strelac

Strelac - nedeljni horoskop

Strelac

Ljubav

Direktno kretanje Jupitera, planete koja vlada vašim znakom, lično vama pogoduje jer vam donosi lakše funkcionisanje i skidanje nekih briga sa vrata, koje već poodavno vučete. No, u ovoj nedelji još uvek neće doći do poboljšanja u emotivnim konekcijama, jer vi i partner različito gledate na mnoge životne situacije i pitanja. Partner vas povremeno može iznenaditi nekim lepim gestovima, ali će se uglavnom iznenađenja sa njegove strane svoditi na to da vas iznervira. Šta da se radi, samo polako… Što se tiče slobodnih Strelčeva, trigon Venere i Urana koji ide kroz polja koja se vezuju za posao, može vam doneti poznanstvo sa nekim na koga ćete jako odreagovati i ko će pokazati veliko interesovanje za vas.

Posao

Slobodno računajte na naglo povećanje obima poslovanja, pogotovo ako radite u uslužnim delatnostima. U svakom slučaju, od vas će se zahtevati pedantnost, posvećenost onome što radite i veliki nivo profesionalnosti, što je vrlo verovatno da ćete i moći da ispunite. Nekim Strelčevima stići će i zanimljiva poslovna ponuda ili će poželeti da sa nekim prijateljem pokrenu dodatni posao. Iako ćete povremeno imati osećaj da se „gubite“ u količini obaveza i da nemate dovoljno vremena – sve ćete postići.

Novac

Mlad Mesec u polju tuđeg novca doneće vam u narednom periodu poboljšanje finansija. Ipak, ove sedmice budite nešto oprezniji, jer su mogući gubici.

Zdravlje

Najviše biste sebi učinili dobro ukoliko biste u ovoj nedelji otišli na odmor ili makar par dana iskoristili da pustite mozak da se „ohladi“.

Hrana

Direktno kretanje Jupitera tokom ove nedelje, doneće Strelčevima jačanje potrebe da nešto korenito promene u načinu ishrane. Bilo bi dobro da nađete meru kada je konzumiranje mesa, mesnih prerađevina i mlečnih proizvoda u pitanju. Više ishranu bazirajte na biljnim vlaknima.

Izvor: Vaš horoskop

Mesečni horoskop

Strelac - mesečni horoskop za jul 2018.

Posao

Važan mesec za sve Strelčeve koji žele da započnu svoj posao - aspekti su povoljni, ali vam, uprkos tome, savetujem oprez. Strelčevi koji rade za druge (državna ili privatna firma) neće imati napredak tokom ovog meseca. Nezaposleni Strelčevi mogu da očekuju pomoć od osobe rođene u znaku Lava. Poboljšanje finansijske situacije već od početka meseca, najviše zbog pozitivnih aspekata koje prave Sunce i vaš vladar Jupiter.

Ljubav

Jupiter u dobrom aspektu sa Suncem i Venera u Lavu unose novine u vaš ljubavni život već početkom meseca. Moguće su brojne avanture, posebno na putovanjima i u noćnim izlascima. Moguća je ozbiljna veza sa osobom rođenom u znaku Device. Strelčevi koji su u braku ili vezi imaju šansu da poprave i unaprede odnos sa voljenom osobom, ali pod uslovom da se otvore prema partneru i posvete malo vremena samo njemu/njoj.

Zdravlje

Savetujem vam da ne preterujete sa unosom alkohola i gaziranih pića. Povedite računa o zdravlju.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

STRELAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Posle dve i po godine boravka Saturna u vašem sazvežđu, napokon je izašao. Zaista, nije bilo lako, posebno za osobe koje su rođene sa podznakom Strelca. Od decembra, kada je Saturn napustio sazvežđe Strelca, mnogi od vas su u isto vreme osetili olakšanje i konfuziju. Kao da ste se odjednom našli pred ogromnim brojem mogućnosti i ideja, a vi kao hipnotisani, ne možete da se odlučite i napravite prvi korak. Iako te dve i po godine nisu bile baš povoljne za vas, Saturn vam je pomogao da sve strahove i nesigurnost izađu na površinu i naterao vas je da se suočite sa njima. 

Zbog toga mogu slobodno da kažem da u 2018. godinu ulazite potpuno pročišćeni, sigurni u sebe i svoje mogućnosti. Imate novu priliku da ispravite sve greške iz prošlosti i da pronađete pravi put. Ono što je još karakteristično je da su Strelčevi postali znatno ozbiljniji i odgovorniji. 

Zaista, Strelčevi jesu "večno deca" ali ih je to tokom prošle godine puno koštalo, tako da će mnogi od njih okrenuti novi list. Tokom ove godine će vam biti malo teže da donesete realne procene, prevashodno zbog toga što su Ribe i Strelčevi u kvadratu. 

Astrolog: Saša Jevtić

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...
(VIDEO) KAD TIGRIĆ PRVI PUT UĐE U VODU: Njegova reakcija će vas potpuno raznežiti!

Ovaj tigrić je zaista presladak poput male pitome mace. Ni traga od opasne zveri u koju će jednog...
(VIDEO) REAKCIJA PAPAGAJA KADA JE VIDEO GAZDU: Počeo da igra i peva od sreće!

Kada je vlasnik jednog papagaja došao kući i sam se iznenadio reakciji svog pernatog ljubimca....
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...