Naslovna > Astro > Strelac

Strelac (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Strelac

Posao

Veoma ste okupirani svojim poslom i dosta svog vremena ste posvetili ostvarenju planova koje već duže vreme proučavate i analizirate. Sami ste u istraživaju trenutno.

Ljubav

Partner je nervoza, jer ste koncentrisani samo na rad. Usmerite svoju energiju na vezu i lični život. Uskoro se možete upitati … gde je nestao moj životni drug/drugarica…

Zdravlje

Alergijski kašalj.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

STRELAC

Posao

Možete da računate na promene u komunikaciji sa nadređenima i saradnicima. Šefovi vas generalno vole jer imate originalne ideje i aktivno učestvujete u timskom radu. Neki saradnici i kolege zbog toga mogu biti ljubomorni ali to prikrivaju. Vama nije problem da sa svima održavate solidne odnose. Krajem meseca lako možete dobiti priliku za napredovanje ili promenu uslova pod kojima radite.

Ljubav

Najzanimljivija dešavanja vam dolaze preko kruga prijatelja. Budite maksimalno društveno aktivni, izlazite, posećujte klubove, izložbe, javne događaje i bićete zapaženi. Možete veoma lako proširiti krug poznanika, samim tim se nižu i razne prilike za flert. Počeli ste da obraćate pažnju na jednu osobu koju ste do skoro smatrali prijateljem. Sada vas privlači i gledate je sasvim drugim očima. Može se reći da ste na slatkim mukama...

Zdravlje

Prilično dobro ste raspoloženi, dovoljno aktivni i generalno se osećate jako dobro. Mogući su manji problemi sa cirkulacijom za starije pripadnike ovog znaka. Povedite računa o redovnom unosu magnezijuma, kao i o svojim mišićima, kostima, zglobovima. Posvetite se aktivnostima koje volite i koje vam prijaju i bićete zadovoljni. Može se reći da ste puni snage i vitalnosti!

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Strelac - januar 2017.

Posao

Možete da očekujete solidne odnose sa nadređenima. Generalno ne bi trebalo da bude nekih većih problema na poslu tokom januara, sve teče prilično mirno. Ukoliko sredinom meseca očekujete priliv novca ili neku važnu informaciju, ona bi mogla da zakasni koji dan. Nemojte da dopustite sebi da zbog takvih stvari izlećete iz takta. Skloni ste nervozi i za najmanju sitnicu što može biti prilično loše za vas.

Ljubav

Vi ste generalno zaljubljive prirode, a sa Venerom u vašem znaku se to samo dodatno pojačava! Možete da očekujete brojne ljubavne ponude, iako ne morate baš na svaku pristati. Isijavate veoma pozitivnu energiju, vaš šarm i harizma osvajaju sve prisutne, bez obira na pol i godine. Tokom januara je zagarantovan dobar provod! Neki pripadnici ovog znaka će čak imati priliku i za početak ozbiljne veze u prvoj polovini meseca.

Zdravlje

Nervna napetost loše utiče na stanje vašeg organizma. Imate neke unutrašnje sukobe i nezadovoljstvo koje krijete i narušavate svoje zdravlje. Suzbijanje negativnih emocija unutar vas samih i bežanje od nekih problema vas može koštati živaca, sna... Izbegavajte poroke. Uradite redovan nalaz krvne slike. Nemojte da bežite od odlaska kod lekara ako primetite neke tegobe i nepravilnosti.

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Praznična dekoracija: Najlakši način da sami napravite očaravajući božićni venac

Najzabavniji deo godine je počeo! Vreme je da u svoj dom unesete praznični duh i dekorišete ga...
ZADIVITE SVE ZA NOVU GODINU! Napravite predivne ukrase od onoga što ima svaka kuća!

Ide Nova godina i verovatno ste planirali da uskoro izvadite kutije sa ukrasima i njima okitite...
Čokoladna bajka oživljava pred vašim očima! Ovaj slatkiš je pravo remek-delo!

Već na prvi pogled figurice ptičica od čokolade izgledaju fenomenalno. Nema sumnje ni da su...
VAŠE BAŠTE: naš čitalac Vojislav Vasiljević iz Bačke Palanke pretvorio dvorište u rajsku baštu

Predivna bašta Vojislava Vasiljevića iz Bačke Palanke jedna je od najlepših u Srbiji, a evo koje...
Najlepše boje gladiola

Kako se pravilno neguju gladiole: visoko cveće koje krasi najlepša dvorišta u Srbiji -...