Naslovna > Astro > Ribe

Ribe (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Ribe

Posao

Iako ste veoma vredan i predan radnik, male su šanse da ćete dobiti ono što ste tražili. Vreme je da ozbiljno razmislite o promeni posla.

Ljubav

Imate veliku potrebu da budete sa partnerom i uživate u udobnosti svoga doma. Važni su vam zajednički momenti.

Zdravlje

Problemi sa stomakom.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Ribe - decembar 2017.

Posao

Decembar dočekujete umorni od svega ali i zadovoljni. Imaćete šansu da neki posao koji vam je ostao kao ideja oživite. Vredni ste a posebno ako radite manuelne delatnosti, možete mnogo da zaradite. Mnogi saradnici i prijatelji mogu da vam pomognu oko ideje i realizacije. Prihvatite ponudu, ne budite suviše ponosni ili sujetni. Krajem godine napravite dobre ugovore sa zemljama sa severa Evrope.

Ljubav

Vaša harizma teži ka pravim i iskrenim ljubavima. Poslovni put može da bude inspirisan jednom zanimljivom osobom koju ćete sresti. Tu mogu da se dese iskrene emocije. Ribe u braku imaju lep mesec sa partnerom pun poverenja i razumevanja. Mada često ulaze u bespotrebne rasprave, koje samo dižu tenziju i ne daju nikakav rezultat.

Zdravlje

Ne bi trebalo da budete u većem problemu. Ako ste nezadovoljni životom onda ste i bolešljivi. Pronađite odgovarajući ventil oslobođenja.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

Ribe - januar 2017.

Posao

Konačno ćete biti u prilici da realizujete neke stvari koje ste dugo planirali. Povoljno vam je postavljeno polje posla ali i polje napredovanja, pa konačno ostvarujete rezultate koji će vas izdići u očima javnosti i dati vam veću ozbiljnost i kredibilitet. Kojim god poslom da se bavitem možete da očekujete uspeh. Samo je važno da ostanete maksimalno aktivni, da se trudite i da pozitivno usmeravate svoju energiju.

Ljubav

Zauzeti pripadnici ovog znaka nemaju razloga za brigu. Možete da očekujete veoma stabilne odnose sa partnerom od kojeg čak možete dobiti i finansijsku podršku ili pomoć u poslu. Aspekti ukazuju na mogućnost zajedničke saradnje. Ako ste ipak slobodni, onda vam se preko polja posla pojavljuje neka zanimljiva osoba kojoj želite da se približite. Do kraja meseca ćete uspeti u tome.

Zdravlje

Veoma povoljan mesec za vas! Obnavljate svoje izvore energije i maksimalno ste aktivni na svim poljima! Možete da očekujete da ćete imati mnogo više snage i u nekim trenucima ćete i sami sebe iznanditi svojim kapacitetima. Ako već niste u treningu, vreme je da počnete. Ukoliko budete bili dovoljno odgovorni prema sebi, nema razloga za brigu. Jednostavno pucate od zdravlja i pozitivne energije!

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Praznična dekoracija: Najlakši način da sami napravite očaravajući božićni venac

Najzabavniji deo godine je počeo! Vreme je da u svoj dom unesete praznični duh i dekorišete ga...
ZADIVITE SVE ZA NOVU GODINU! Napravite predivne ukrase od onoga što ima svaka kuća!

Ide Nova godina i verovatno ste planirali da uskoro izvadite kutije sa ukrasima i njima okitite...
Čokoladna bajka oživljava pred vašim očima! Ovaj slatkiš je pravo remek-delo!

Već na prvi pogled figurice ptičica od čokolade izgledaju fenomenalno. Nema sumnje ni da su...
VAŠE BAŠTE: naš čitalac Vojislav Vasiljević iz Bačke Palanke pretvorio dvorište u rajsku baštu

Predivna bašta Vojislava Vasiljevića iz Bačke Palanke jedna je od najlepših u Srbiji, a evo koje...
Najlepše boje gladiola

Kako se pravilno neguju gladiole: visoko cveće koje krasi najlepša dvorišta u Srbiji -...