Naslovna > Astro > Ribe

RIBE (od 16. do 23. januara 2017. godine)

Ribe

Posao

Odličan period za posao. Imaćete mnogo poslovnih prilika. Iskoristite ih pametno.

Ljubav

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju avanturu sa osobom rođenom u nekom zemljanom znaku. Zauzete Ribe će imati manji problem u komunikiciji.

Zdravlje

Tegobe vezane za mokraćne puteve.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Ribe - decembar 2016.

Decembar dočekujete umorni od svega ali i zadovoljni. Imaćete šansu da neki posao koji vam je ostao kao ideja oživite. Vredni ste a posebno ako radite manuelne delatnosti, možete mnogo da zaradite. Mnogi saradnici i prijatelji mogu da vam pomognu oko ideje i realizacije. Prihvatite ponudu, ne budite suviše ponosni ili sujetni. Krajem godine napravite dobre ugovore sa zemljama sa severa Evrope.

Ljubav

Vaša harizma vodi vas ka pravoj i iskrenoj ljubavi. Poslovni put može da bude inspirisan jednom zanimljivom osobom koju ćete sresti. Tu mogu da buknu iskrene emocije. Ribe u braku imaju lep mesec sa partnerom pun poverenja i razumevanja. Mada često ulaze u bespotrebne rasprave, koje samo dižu tenziju i ne daju nikakav rezultat.

Zdravlje

Ne bi trebalo da budete u većem problemu. Ako ste nezadovoljni životom, onda ste i bolešljivi. Pronađite odgovarajući ventil oslobođenja.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Ribe - januar 2017.

Posao

Konačno ćete biti u prilici da realizujete neke stvari koje ste dugo planirali. Povoljno vam je postavljeno polje posla ali i polje napredovanja, pa konačno ostvarujete rezultate koji će vas izdići u očima javnosti i dati vam veću ozbiljnost i kredibilitet. Kojim god poslom da se bavitem možete da očekujete uspeh. Samo je važno da ostanete maksimalno aktivni, da se trudite i da pozitivno usmeravate svoju energiju.

Ljubav

Zauzeti pripadnici ovog znaka nemaju razloga za brigu. Možete da očekujete veoma stabilne odnose sa partnerom od kojeg čak možete dobiti i finansijsku podršku ili pomoć u poslu. Aspekti ukazuju na mogućnost zajedničke saradnje. Ako ste ipak slobodni, onda vam se preko polja posla pojavljuje neka zanimljiva osoba kojoj želite da se približite. Do kraja meseca ćete uspeti u tome.

Zdravlje

Veoma povoljan mesec za vas! Obnavljate svoje izvore energije i maksimalno ste aktivni na svim poljima! Možete da očekujete da ćete imati mnogo više snage i u nekim trenucima ćete i sami sebe iznanditi svojim kapacitetima. Ako već niste u treningu, vreme je da počnete. Ukoliko budete bili dovoljno odgovorni prema sebi, nema razloga za brigu. Jednostavno pucate od zdravlja i pozitivne energije!

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...