Naslovna > Astro > Ribe

Ribe (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Ribe

Posao

Iako ste veoma vredan i predan radnik, male su šanse da ćete dobiti ono što ste tražili. Vreme je da ozbiljno razmislite o promeni posla.

Ljubav

Imate veliku potrebu da budete sa partnerom i uživate u udobnosti svoga doma. Važni su vam zajednički momenti.

Zdravlje

Problemi sa stomakom.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

RIBE - jun 2017.

Posao

Polje privatnog posla vam garantuje odličnu zaradu, ali za neko vreme. Imate odličan stav i status pa ne morate da se bavite nepotrebnim stvarima, koje vam ne pričinjavaju veće zadovoljstvo. Imate šansu da smanjite troškove na koje niste obratili dovoljno pažnje u toku prethodnog periodu. Morate da se pridržavate pravila i da imate jači fokus na ono čime se bavite, kako bi uspeli da se domognete bolje situacije u toku perioda juna meseca. Ne potencirajte loš stav kolega ili povremene nesuglasice, jer za tako nešto niste spremni već potencirajte svoju kreativnost, koja će uroditi polodom tek u narednom mesecu. Budite strpljivi i radite dovoljno na sebi, kako bi iskoristili potencijal koji vam se nudi.

Ljubav

Privlače vas osetljivi partneri. Ipak, oni donose buru u vaš emotivni život a vi niste neko ko to može da sakrije. Ne pokušavajte da se otrgnete emocijama, već da polako unesete u svoje stavove više rezervisanosti i odvojite simpatije od istinske privrženosti. Planeta Neptun može da vam nagovesti dosta loš stav kada su u pitanju emocije na koje niste računali. Možete biti razočarani koje budete čuli šta o vama govore neke drage osobe. Budite dovoljno otvoreni za nove prilike.

Zdravlje

Mogući su psihosomatski problemi.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Ribe - januar 2017.

Posao

Konačno ćete biti u prilici da realizujete neke stvari koje ste dugo planirali. Povoljno vam je postavljeno polje posla ali i polje napredovanja, pa konačno ostvarujete rezultate koji će vas izdići u očima javnosti i dati vam veću ozbiljnost i kredibilitet. Kojim god poslom da se bavitem možete da očekujete uspeh. Samo je važno da ostanete maksimalno aktivni, da se trudite i da pozitivno usmeravate svoju energiju.

Ljubav

Zauzeti pripadnici ovog znaka nemaju razloga za brigu. Možete da očekujete veoma stabilne odnose sa partnerom od kojeg čak možete dobiti i finansijsku podršku ili pomoć u poslu. Aspekti ukazuju na mogućnost zajedničke saradnje. Ako ste ipak slobodni, onda vam se preko polja posla pojavljuje neka zanimljiva osoba kojoj želite da se približite. Do kraja meseca ćete uspeti u tome.

Zdravlje

Veoma povoljan mesec za vas! Obnavljate svoje izvore energije i maksimalno ste aktivni na svim poljima! Možete da očekujete da ćete imati mnogo više snage i u nekim trenucima ćete i sami sebe iznanditi svojim kapacitetima. Ako već niste u treningu, vreme je da počnete. Ukoliko budete bili dovoljno odgovorni prema sebi, nema razloga za brigu. Jednostavno pucate od zdravlja i pozitivne energije!

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
VAŠE BAŠTE: naš čitalac Vojislav Vasiljević iz Bačke Palanke pretvorio dvorište u rajsku baštu

Predivna bašta Vojislava Vasiljevića iz Bačke Palanke jedna je od najlepših u Srbiji, a evo koje...
Najlepše boje gladiola

Kako se pravilno neguju gladiole: visoko cveće koje krasi najlepša dvorišta u Srbiji -...
NAJLEPŠE ITALIJANSKE VENČANICE ZA 2017/2018: ove čarobne haljine želi da obuče svaka devojka

Pravo sa modne piste u Milanu - najlepše italijanske venčanice za sezonu 2017/2018! Video by...
3 recepta za sok od kajsija: domaća zimnica i zdrava ishrana

Kajsija je izvor dragocenih materija koje nam pomažu da ostanemo zdravi: beta-karoten, vitamin C i...
10 STVARI KOJE TREBA DA IMA SVAKA KUHINJA

I za moderan i za tradicionalan dom - najpraktičniji kuhinjski elementi za funkcionalno uređenje!...