Naslovna > Astro > Ribe

RIBE (od 20. do 27. februara 2017. godine)

Ribe

Posao

Problemi sa finansijama. Savetujem Vam da ne podižete kredit i ne uzimate zajam, jer ćete na taj način samo dodatno da pogoršate trenutnu situaciju.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, čvrsto verujete u svoje emocije prema jednoj osobi. Pokažite joj kako se osećate.

Zdravlje

Povedite računa o svojoj jetri. Izbegavajte dalji unos alkohola ili bilo kakvih opijata.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

RIBE - februar 2017.

Posao

Bežali ste od nekih istina koje vas sustižu u februaru. Zato je ovo mesec izazova, ali i vrlo velikih problema i komplikacija na poslu sa kojima ćete se vrlo teško sami suočiti. Potrebna vam je pomoć. Nemojte se libiti da je zatražite. Okružite se proverenim, iskrenim ali i mudrim ljudima koji će znati da vas posavetuju. Mnogi od vas će se razočarati u novootkrivene relacije u poslovnim sferama. Shvatićete koliko je sve besmisleno, lažno i neiskreno u poslu! Moraćete napraviti jako veliki zaokret u ličnim shvatanjima i stavovima.

Ljubav

Vi ste veliki glumci. To kako vi umete, drage moje Ribe, da se pretvarate, to retko kome može da pođe za rukom. Koliko ste vi posebni i u svom svetu, koliko ste puni ideala, dobro je da se održavate i opstajete u ovom surovom svetu. To znači samo jedno, imate anđela čuvara, bar kad su emotivne relacije u pitanju. Maštate, sanjate, čak i na javi, o nekoj savršenoj osobi koja se pojavljuje nepozvana, i velikim delom sama se nameće i osvaja vas. Tako nešto upravo i treba da doživite u ovom mesecu koji je mesec za ljubav i emotivne vizije! Zauzete i Ribe u braku će u ovom mesecu početi tek da otkrivaju neke partnerove strane, za koje možda i nisu znale da postoje, i u njih će se iznova zaljubiti!

Zdravlje

Čuvajte se ozbiljnog zdravstvenog oboljenja, posebno ako već imate problema sa bešikom i mokraćnim kanalima.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Ribe - januar 2017.

Posao

Konačno ćete biti u prilici da realizujete neke stvari koje ste dugo planirali. Povoljno vam je postavljeno polje posla ali i polje napredovanja, pa konačno ostvarujete rezultate koji će vas izdići u očima javnosti i dati vam veću ozbiljnost i kredibilitet. Kojim god poslom da se bavitem možete da očekujete uspeh. Samo je važno da ostanete maksimalno aktivni, da se trudite i da pozitivno usmeravate svoju energiju.

Ljubav

Zauzeti pripadnici ovog znaka nemaju razloga za brigu. Možete da očekujete veoma stabilne odnose sa partnerom od kojeg čak možete dobiti i finansijsku podršku ili pomoć u poslu. Aspekti ukazuju na mogućnost zajedničke saradnje. Ako ste ipak slobodni, onda vam se preko polja posla pojavljuje neka zanimljiva osoba kojoj želite da se približite. Do kraja meseca ćete uspeti u tome.

Zdravlje

Veoma povoljan mesec za vas! Obnavljate svoje izvore energije i maksimalno ste aktivni na svim poljima! Možete da očekujete da ćete imati mnogo više snage i u nekim trenucima ćete i sami sebe iznanditi svojim kapacitetima. Ako već niste u treningu, vreme je da počnete. Ukoliko budete bili dovoljno odgovorni prema sebi, nema razloga za brigu. Jednostavno pucate od zdravlja i pozitivne energije!

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...
Melanija Tramp: Modni stil od seljančice do Prve dame Amerike

Trikovi koje baš svaka žena treba da zna: Evo kako da izgledate mršavije za samo 3 minuta
Ukoliko svakog dana primenite neku od ovih malih ženskih tajni, uspećete da sakrijete višak...