Naslovna > Astro > Ribe

Ribe - nedeljni horoskop

Ribe

Ljubav

Juiter, planeta koja vlada vašim znakom kreće direktnim hodom, a u vaše polje ozbiljnih partnerstava ulazi tranzitna Venera. U principu, dosta toga se namešta da vam olakša i poboljša odnos sa voljenom osobom, mada je veliko pitanje da li će to zaista biti tako. Trenutno ste najveći neprijatelj sami sebi, jer ne možete da se opustite i uživate, već non stop tražite i iskopavate neke sitnice i greškice sa partnerove strane. Sve vam smeta, a izgleda vam najviše smetaju vaše misli koje ne možete da obuzdate i ukrotite… Ukoliko ste slobodni, ovaj period može doneti novu osobu u vaš život, ali to mora biti ili tajna priča ili eventualno ljubavna veza koja je vrlo turbulentna, strasna i u kojoj se osećate nesigurno…

Posao

Sada možete unaprediti poslovne odnose i poboljšati komunikaciju sa partnerima i saradnicima. No, iako ćete videti poboljšanje, to vam neće biti dovoljno jer previše pažnje obraćate na ono što nije dobro, a premalo se radujete onome što funkcioniše kako treba. U prevodu – tražite dlaku u jajetu. Umesto da se opterećujete problemima, fokusirajte se na ono što vidite da ide kako valja i svoje snage uložite u to. Potrebno vam je više entuzijazma i neki rasterećeniji pogled na dešavanja oko vas. Možete vi to.

Novac

Poboljšanje u finansijskom sektoru jeste malo, ali bolje i to nego ništa, zar ne? Mogućnosti za sitnije prilive iz više izvora.

Zdravlje

Loše raspoloženje i mentalna nestabilnost je i dalje najveći kamen spoticanja kod vas. Probajte da utičete na ovo time što ćete se više fizički aktivirati, ali i okrenuti prijateljima.

Hrana

Smirite svoje nemire, jer jedino zbog njih u ovom periodu ne uspevate da funkcionišete normalno po pitanju ishrane. Izbegavajte sve ono za šta inače i sami znate da nije dobro po vas. Vaša ishrana mora biti uravnotežena i redovna. Čuvajte sebe.

Izvor: Vaš horoskop

Mesečni horoskop

Ribe - mesečni horoskop za jul 2018.

Posao 

Često ste nezadovoljni, jer mislite da možete još više i bolje, ali kao da nemate podršku kolega i nadređenih. Zbog toga često upadate u depresivna stanja i gubite volju da radite. Kako vam se stanje ne bi dodatno pogoršalo, savetujem da izbegnete saradnju sa vazdušnim znacima Zodijaka, prevashodno zbog toga što su male šanse da ćete "pronaći zajednički jezik".

Ljubav

Emotivna osetljivost će obeležiti ovaj mesec. Moguć je osećaj napuštenosti i razočarenje u pripadnike suprotnog pola. Vrlo ste osetljivi, pa Vam sloboda uopšte ne prija. S druge strane, ne želite da trošite vreme uzalud na osobe sa kojima ne možete da stupite u ozbiljnu vezu. Možete da očekujete dobar odnos sa zemljanim i vodenim znakovima, posebno sa Rakom ili Jarcem. Moguće je da osoba rođena u znaku Blizanaca ili Vodolije želi da obnovi vezu s vama.

Zdravlje

Potreban vam je odmor i to što pre.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

RIBE - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Godina 2018. predstavlja veoma važnu fazu za predstavnike znaka Riba. Neke vaše žarke želje ili ambicije će u ovoj godini dobiti realnu dimenziju. Planete će vam takođe pomoći da načinite neke radikalne promene u vašem životnom stilu, karijeri i provatnom životu. Kanališite svoju energiju na pravi način da biste ostvarili maksimalne rezultate tokom 2018. godine. 

Nemojte dopustiti da vam kreativne ideje, životni ciljevi i emocije lutaju između neba i zemlje, a na to će vas sve vreme navoditi sanjarski Neptun koji inače vlada vašim znakom Riba i sve vreme tranzitira kroz vaš znak. Upotrebite neptunsku energiju na pozitivan način i mnogi vaši snovi će se ostvariti! 

Sada je pravi trenutak da se ponovo latite svojih projekata i upotrebite svu svoju kreativnu energiju. Ova nova energija će vas takođe inspirisati da probate neke nove stvari u 2018. godini. ​

Astrolog: Saša Jevtić

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...
(VIDEO) KAD TIGRIĆ PRVI PUT UĐE U VODU: Njegova reakcija će vas potpuno raznežiti!

Ovaj tigrić je zaista presladak poput male pitome mace. Ni traga od opasne zveri u koju će jednog...
(VIDEO) REAKCIJA PAPAGAJA KADA JE VIDEO GAZDU: Počeo da igra i peva od sreće!

Kada je vlasnik jednog papagaja došao kući i sam se iznenadio reakciji svog pernatog ljubimca....
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...