Naslovna > Astro > Rak

RAK (od 20. do 27. februara 2017. godine)

Rak

Posao

Imate velika očekivanja i pod velikim ste pritiskom da ih ostvarite, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Ne dozvolite da vas taj osećaj poremeti.

Ljubav

Promenljiva situacija u ljubavi. Najviše problema će imati Rakovi koji su u braku.

Zdravlje

Budite obazriviji nego inače, jer je naglašena pojava hroničnih problema.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

RAK - februar 2017.

Posao

Ovo će biti mesec vrlo intenzivnih poslovnih dešavanja. Prestaćete da živite u i od prošlosti, odnosno od stare slave. Nove borbe, ali i pobede su pred vama. Hrabro ćete krenuti dalje i imati poprilično uspeha u poslovnim sferama. Čak, u ovom mesecu ćete uspostaviti kontakt sa nekim preko posla, ko će vam u budućnosti mnogo značiti.

Ljubav

Ovo će biti jako težak mesec za Rakove koji su u braku, jer ih očekuje velika kriza zbog nedostatka komunikacije. Potpuno ste zapostavili partnera, prevište ste bili skloni da razmenu nežnosti shvatate zdravo za gotovo. Partner je tolerisao vaše ponašanje dok je mogao, ali sad mu je potrebna pojačana pažnja.

Na ovaj ili onaj način ćete morati biti uz partnera i moraćete da napravite nužne i korenite korekcije u svom ponašanju! Dešavanja u februaru će vas primorati da shvatite vrednost zajednicu koju ona ima u vašem životu. Nemojte uvek i sve da učite na najteži mogući način. Slobodni Rakovi su fazi kad ih skoro ništa ne zanima i pokreće u ljubavi. Strpite se, i ovaj mesec će proći.

Zdravlje

Problemi sa mokraćnim kanalima kao i ginekološki problemi.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Rak - 2016. godina

Posao: Sam početak proleća vam donosi rešavanje problema na poslu. Sve ono šta je bilo loše bilo da je u pitanju komunikacija sa kolegama, ili sa nadređenima tada ćete moći i da rešite. Od tada će krenuti na bolje i bićete pre svega u dubini sebe mirni i ispunjeni tom nekom pozitivnom energijom. Ako niste u radnom odnosu promenu možete očekivati tokom aprila meseca. Ta promena neće biti u smislu kratkog honorarnog posla, već nešto šta će i te kako moći da bude zadovoljavajuće po vas.

Ljubav: U braku će vam ljubav biti uzvraćena na način kao što je i dajete, ali ćete biti pod tenzijom. Sekiraćete se mnogo i to pre svega po pitanju dece.Verujte da nemate razloga tako da se ponašate.Gledajte da uživate u danima pred sobom a ne da sebi nabijate nepotreban stres. Ako ste slobodni znajte da ćete upoznati jednu jako zanimljivu osobu u znaku Riba koja će i te kako moći da vam uzvrati ljubav na pravi način pa gledajte da iskoristite priku koja se ne ukazuje svakoga dana.

Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku, kao i o depresiji. Stalna briga može uticati na povećanje krvnog pritiska.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Ideje za uređenje BAŠTE: 11 predloga za cveće, garniture i leje u bašti

Baštenska soba je najnoviji trend u uređenju dvorišta! Izaberite baštensku garnituru po svom...
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...
Melanija Tramp: Modni stil od seljančice do Prve dame Amerike

Trikovi koje baš svaka žena treba da zna: Evo kako da izgledate mršavije za samo 3 minuta
Ukoliko svakog dana primenite neku od ovih malih ženskih tajni, uspećete da sakrijete višak...