Naslovna > Astro > Rak

RAK (od 16. do 23. januara 2017. godine)

Rak

Posao

Nepovoljna nedelja za pokretanje privatnog posla ili za ulaganje u biznis. Sačekajte povoljniji period.

Ljubav

Zauzeti Rakovi će doživeti manje zahlađenje odnosa, ali ništa što se ne može rešiti.

Zdravlje

Sklonost virusima, posebno stomačnim.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Rak - januar 2017.

Posao

Januar je za vas povoljan mesec. Veoma ste aktivni i generalno puni energije, spremni na nove poslovne izazove... Iako ste spremni da uložite svaki atom svoje snage kako bi došli do finansijskih pomaka, neće biti potrebno da se toliko naporno trudite. U brojnim okolnostima možete imati i mnogo sreće. Samo povedite računa da ne potpisujete bilo kakve ugovore u fazi od 6. do 26. januara.

Ljubav

Uzbudljiva dešavanja vas očekuju, u to nema sumnje! Ako ste u braku, sa partnerom imate solidne odnose ali i neki manji raskorak u vremenu, pa se može desiti da se uželite jedno drugoga i to na pozitivan način! Oni koji su slobodni će biti veoma aktivni na polju flerta, nova poznanstva vam dolaze! Za muške Rakove je ovo idealan period za osvajačke poduhvate i dokazivanje muškosti. Pripadnice lepšeg pola mogu da očekuju susret sa veoma vatrenim i dominantnim partnerom!

Zdravlje

Polako dolazite do rešavanja nekog hroničnog problema koji vas je dugo mučio. Moguće je da ste pronašli spas u homeopatiji ili nekom drugom alternativnom načinu lečenja. Zdravlje je generalno dobro tokom celog januara, nema naznaka za neke veće probleme niti za nove komplikacije. Važno je da budete u nekoj meri fizički aktivni, ovo je pravi period u kom možete da se malo razmrdate!

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

Rak - 2016. godina

Posao: Sam početak proleća vam donosi rešavanje problema na poslu. Sve ono šta je bilo loše bilo da je u pitanju komunikacija sa kolegama, ili sa nadređenima tada ćete moći i da rešite. Od tada će krenuti na bolje i bićete pre svega u dubini sebe mirni i ispunjeni tom nekom pozitivnom energijom. Ako niste u radnom odnosu promenu možete očekivati tokom aprila meseca. Ta promena neće biti u smislu kratkog honorarnog posla, već nešto šta će i te kako moći da bude zadovoljavajuće po vas.

Ljubav: U braku će vam ljubav biti uzvraćena na način kao što je i dajete, ali ćete biti pod tenzijom. Sekiraćete se mnogo i to pre svega po pitanju dece.Verujte da nemate razloga tako da se ponašate.Gledajte da uživate u danima pred sobom a ne da sebi nabijate nepotreban stres. Ako ste slobodni znajte da ćete upoznati jednu jako zanimljivu osobu u znaku Riba koja će i te kako moći da vam uzvrati ljubav na pravi način pa gledajte da iskoristite priku koja se ne ukazuje svakoga dana.

Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku, kao i o depresiji. Stalna briga može uticati na povećanje krvnog pritiska.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...