Naslovna > Astro > Ovan

Ovan - nedeljni horoskop

Ovan

Ljubav

Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Raka nagoveštavaju promene Ovnovima koji su u vezama ili u braku. Kod ovih prvih otvara se period u kojem može doći do promene statusa i odluke o početku zajedničkog života ili ulaska u brak. Kod ovih drugih – neophodno je unaprediti odnos sa bračnim partnerom, napraviti neke konkretne i korenite promene – jer vam je jasno da je teško da ćete na ovaj način na koji sada funkcionišete, moći još dugo. Dobar momenat da se bračni partner i vi više okrenete jedno drugom. Ukoliko ste slobodni, sve je otvoreno za ulazak u novu emotivnu priču sa osobom koju već neko vreme poznajete. Lepa energija i dobro raspoloženje vas očekuju.

Posao

Treba korigovati odnos sa nadređenima – izvesno je da pritisak sa njihove strane na vas postoji, ali bilo bi dobro da pokušate da izbegavate nesuglasice. Imate dobru radnu energiju i pored manjih zastoja ili prepreka koji postoje tokom ove sedmice – usmerite se na svoje ciljeve i izvesno je da ćete ove prepreke savladati. Odnos sa kolegama je korektan. Ukoliko ste privatnik, zahtevi tržišta postaju sve izraženiji i moraćete da korigujete nešto po pitanju cena ili asortimana proizvoda koje nudite.

Novac

Veće povećanje priliva ukoliko radite u uslužnim delatnostima. Generalno gledano – finansije su prilično stabilne, iako vas čekaju troškovi oko članova porodice ili letovanja.

Zdravlje

Varenje, rad želuca i creva – mogu vam tokom ove sedmice praviti manje probleme ukoliko ne budete odgovorniji kada je ishrana u pitanju.

Hrana

Ulazak Venere u vaše polje zdravlja i životnih navika, verovatno će vas u značajnijoj meri pokrenuti ka promenama u ishrani. Osećaćete se izuzetno dobro ukoliko umanjite unos mleka i mlečnih proizvoda, kao i veće količine mesa. Akcenat neka bude na biljnim vlaknima.

Izvor: Vaš horoskop

Mesečni horoskop

Ovan - mesečni horoskop za jul 2018.

Posao

Merkur će napraviti opoziciju sa Marsom u retrogradnom hodu i doneti nekoliko teških situacija, iz kojih ćete teško izaći. Budite posebno obazrivi u komunikaciji sa kolegama, nadređenima i saradnicima, jer će mnogi od njih pokušati da vam nametnu svoje mišljenje i volju. Slobodno mogu da kažem, tretiraće vas kao da ste daleko ispod njihovog nivoa. Jupiter će krenuti direktno i doneti poboljšanje na finansijskom planu - mogući su novi poslovi, projekti, naplata nekih starih poslova i slično. Ovnovi koji rade u velikim kompanijama mogu da očekuju nešto duže poslovno putovanje. Za Ovnove koji se bave privatnim poslom ovo će biti jedan od najvažnijih meseci u godini.

Ljubav

Slobodni Ovnovi mogu da očekuju početak ljubavne veze sa osobom rođenom u vodenom ili vazdušnom znaku - najverovatnije u drugoj polovini meseca. Što se tiče Ovnova koji su u braku ili vezi, retrogradni Mars u znaku Vodolije može da donese brojne probleme. Ipak, sve probleme možete da razrešite ako budete razgovarali sa partnerom - otvoreno i iskreno. Komunikacija je rešenje za sve.

Zdravlje

Povedite računa o ishrani i probavnom sistemu. Savetujem vam da izbegavate mleko i mlečne proizvode.

Izvor: Astrousluge

 

Godišnji horoskop

OVAN - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Pred Ovnima je generalno godina puna teškoća. Tri loše planete će se naći u kardinalnim znacima i napadati znak Ovna. Prvo, Saturn je krajem prošle godine ušao u znak Jarca i do kraja 2018. godine pomeriće se do 11. stepena. To znači da će on da pravi teškoće prvenstveno prvoj dekadi znaka Ovna. Drugo, na početku godine Pluton će biti na 17. stepenu Jarca i do kraja godine on će se pomeriti do 20. stepena. To znači da će Pluton praviti problema Ovnovima rođenim u drugoj dekadi. Treće, Uran je Ovnu i tokom 2018. godine proći će od 24. stepena do 28. stepena Ovna, što znači da će praviti problema najviše rođenima u trećoj dekadi Ovna. 

Ukratko, ove tri planete će svaka na svoj način donositi promene i probleme osobama rođenim u znaku Ovna. Međutim, neće sve biti loše. Jupiter, planete zaštite, bogatstva i ekspanzije doneće Ovnovima poboljšanje finansija. Jupiter će do 08. novembra 2018. godine tranzitirati poljem novca koji nije zarađen. To se odnosi na kredit, pozajmice, nasleđe... Tranzit Jupitera može pomoći Ovnovima da se odluče za neki kredit ili pozajmicu, a može se desiti i da nešto naslede. U novembru Jupiter ulazi u deveto polje Ovna. 

Kako ove polje vlada visokim obrazovanjem, tranzit Jupitera će doneti ekspanziju i uspeh na polju studija. Kod osoba kod kojih studije nisu aktuelne, Jupiter može doneti neko zanimljivo putovanje u inostranstvo. Ovo je godina kada Ovnovi treba da obrate pažnju na zdravlje. Mogući su problemi vezani za kosti, kožu, zube, pritisak i cirkulaciju. Naročitu pažnu treba da obrate pažnju na glavu, jer su mogući ozbiljni problemi. ​

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...
(VIDEO) KAD TIGRIĆ PRVI PUT UĐE U VODU: Njegova reakcija će vas potpuno raznežiti!

Ovaj tigrić je zaista presladak poput male pitome mace. Ni traga od opasne zveri u koju će jednog...
(VIDEO) REAKCIJA PAPAGAJA KADA JE VIDEO GAZDU: Počeo da igra i peva od sreće!

Kada je vlasnik jednog papagaja došao kući i sam se iznenadio reakciji svog pernatog ljubimca....
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...