Naslovna > Astro > Ovan

OVAN (od 16. do 23. januara 2017. godine)

Ovan

Posao

Pred Vama su brojni poslovni izazovi. Budite spremni na to! Ukoliko ne budete mogli da se izborite sa njiama, posavetujte se sa Vagom.

Ljubav

Opčinjeni ste jednom posebnom osobom. Dajte sve od sebe da joj privučete pažnju.

Zdravlje

Mogući su problemi sa venama, kapilarima. Povedite računa o cirkulaciji. Predeo nogu vam je posebno osetljiv, kao i stopala pa su mogući otoci ili neke manje povrede.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Ovan - januar 2017.

Posao

Imaćete brojne troškove tokom januara meseca, pa su vaši unutrašnji nemiri uglavnom izazvani nedostatkom novca. Retrogradni Merkur u vašem polju posla koji će biti aktuelan tokom većeg dela ovog meseca može da donese brojne nesporazume sa nadređenima. Generalno imate energije i spremni ste da se posvetite poslu ali finansijski rezultati dolaze nešto kasnije.

Ljubav

Moguće je da u vama budi strasti jedna osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom, drugačijeg porekla ili često putuje. Moguće je početak veze na daljinu i veoma lepi trenuci sa tom osobom. Imaćete manje probleme zbog svoje ljubomore koju ćete pokušati da prikrijete. Ako već duže vreme imate partnera, postaje vam sumnjiv jer se njegovo ponašanje prema vama na neki način menja.

Zdravlje

Tokom celog januara ćete imati veoma veliki naboj energije, pa ćete biti skloni i agresivnom ponašanju u nekim navratima. Iz tog razloga, kako biste pravilno kanalisali višak energije, preporučuje vam se neki vid fizičke aktivnosti koji bi za vas inače mogao da bude veoma koristan. Razmislite o bavljenju borilačkim sportovima poput kik boksa, ali i karatea, aikida i tome sl...

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

Ovan - 2016. godina

Posao: Početak godine je krenuo napeto. Na neke stvari ne možete uticati i to vam jako smeta. Smirite se i gledajte nekako da pričate na smiren način sa nadređenima. Svesni su oni u kojoj meri ste posvećeni poslu i verujem da će vas razumeti. Od druge polovine godine i to pre svega od samog pocetka leta ce vam biti znatno lakše nego što će biti do tada.  Verovatno ćete ostajati duže na poslu nego što vam je radno vreme, ali će i to proći. Upornost ce se isplatiti i nemojte se nervirati i trošiti zdravlje na nešto sta ne mozete promeniti. 

Ljubav: Kada je brak u pitanju gledajte više da se posvetite voljenom biću. U prvoj polovini godine ćete mnogo davati sebe samom poslu a malo voljenom biću. To može biti problem i gledajte da stvari postavite na pravo mesto. Slobodnim osobama je moguca dobra veza i to baš preko posla. Period koji bi mogao da donese tako nešto je onaj koji će krenuti od maja meseca i trajati do jula meseca. Odlazak na letovanje tokom avgusta meseca bi mogao da vam donese izuzetno uzbudljivu avanturu gde bi se baš osetili uzbuđeno pa bi se čak mogli i zaljubiti u tu osobu što vam nikako ne savetujem.

Zdravlje: Po pitanju zdravlja pre svega trebate čuvati kosti. Takođe se čuvajte mogućnih povreda noge.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...