Naslovna > Astro > Lav

Lav (od 13 do 19. marta 2017. godine)

Lav

Posao

Šta god da radite, imajte na umu da ćete postići ogromne rezultate ako budete imali samopouzdanje.

Ljubav

Izaberite pravu osobu za sebe, možda je to baš jedan senzibilni Bik.

Zdravlje

Bez zdravstvenih problema.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

LAV - mart 2017.

Posao

Bićete u prilično usporenoj fazi sve do 21. marta. Do tog datuma možete da očekujete važno pokretanje na polju finansija, kroz nasledstvo, napaltu od suda, osiguranja i tome sl. Imate energije i željni ste novih poslovnih dešavanja ali prilike vam se jednostavno ne otvaraju. Krajem meseca ćete imati daleko više sreće i podršku od strane saradnika koji su vam važni. Postepeno stvari idu nekim boljim tokom.

Ljubav

Polje strasti vam se pokreće, sa povoljnim uticajem Marsa u znaku Strelca dolazi i nov nalet energije i motivacije kod vas! Možete da očekujete burne promene na ljubavnom planu, dosadno vam sigurno neće biti. Veoma lako nalazite nove partnere ako ste slobodni. Ukoliko ste zauzeti, možete da očekujete poboljšanje odnosa kao i priliku da rasplamsate stare strasti sa voljenom osobom!

Zdravlje

Kardiovaskularni sistem je osetljiv, vodite računa kada je u pitanju pritisak, krvotok ali i neki problemi koji bi mogli iz bilo kog razloga skriveni. Ukoliko primetite bilo kakve simptome, javite se lekaru. Prekontrolišite nivo holesterola u krvi. Povedite računa o tome da se ne izlažete stresnim situacijama. Koliko budete mogli- posvetite se tome da pronađete neku fizičku aktivnost umerenog tipa.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Lav - 2016. godina

Posao: Osobama rođene u ovom znaku će se upornost i te kako isplatiti u ovoj godini. Cinjenica je da neće biti značajnih promena po pitanju same firme u kojoj ste, ali ćete se na neki način izboriti za bolje finansije. To bi trebalo da osetite vec u period od marta do kraja juna meseca. Ako niste u radnom odnosu nemate razloga da čekate.Već kraj meseca januara iskoristite da se aktivirate.Ako imate u planu podizanje kredita to ne činite pre jula meseca, jer nije dobar period.

Ljubav: S pocetkom godine su moguće manje trzavice kod onih koji su u braku. Moguće su kraće svađe, ali će se ubrzo sve to i rešiti tako da neće biti problema. Slobodnim osobama je savet da leto ove godine iskoriste za odlazak na letovanje, jer bi baš tamo trebalo da se pojavi neko ko je jako kvalitetan i neko ko će i te kako znati da pokaže emociju na pravi način. Ako zelite neki vid avanture sa osobom koja je rođena u znaku Ovna savet je da to ne činite. 

Zdravlje: Moguće su depresije.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT mokasine za proleće

Najzad udobna obuća u koju će se ove sezone dame zaljubiti! Pogledajte najlepše mokasine za...
ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT ženski mantili za proleće (FOTO + VIDEO)

Modna inspiracija za sve dame - najlepši mantili za proleće 2017. godine! Video by Lepa &...
10 BOJA ZA HIT KARMIN U 2017: Žene kopiraju nove trendove sa dodele Oskara

Hit šminka za proleće/leto 2017. godine nazvana je "Nova lepota", a najlepše je prikazuju filmske...
Ideje za uređenje BAŠTE: 11 predloga za cveće, garniture i leje u bašti

Baštenska soba je najnoviji trend u uređenju dvorišta! Izaberite baštensku garnituru po svom...
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...