Naslovna > Astro > Lav

Lav (od 1. do 8. maja 2017. godine)

Lav

Posao

Niste zadovoljni trenutnom situacijom na poslu. Vreme je da nešto promenite što pre.

Ljubav

Rasipate energiju na ljude koji toga nisu vredni, a partner to toleriše.

Zdravlje

Čuvajte energiju.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Lav - mesečni horoskop za mart 2018.

Posao

Bićete u prilično usporenoj fazi sve do 21. marta. Do tog datuma možete da očekujete važno pokretanje na polju finansija, kroz nasledstvo, napaltu od suda, osiguranja i tome sl. Imate energije i željni ste novih poslovnih dešavanja ali prilike vam se jednostavno ne otvaraju. Krajem meseca ćete imati daleko više sreće i podršku od strane saradnika koji su vam važni. Postepeno stvari idu nekim boljim tokom.

Ljubav

Polje strasti vam se pokreće, sa povoljnim uticajem Marsa u znaku Strelca dolazi i nov nalet energije i motivacije kod vas! Možete da očekujete burne promene na ljubavnom planu, dosadno vam sigurno neće biti. Veoma lako nalazite nove partnere ako ste slobodni. Ukoliko ste zauzeti, možete da očekujete poboljšanje odnosa kao i priliku da rasplamsate stare strasti sa voljenom osobom!

Zdravlje

Kardiovaskularni sistem je osetljiv, vodite računa kada je u pitanju pritisak, krvotok ali i neki problemi koji bi mogli iz bilo kog razloga skriveni. Ukoliko primetite bilo kakve simptome, javite se lekaru. Prekontrolišite nivo holesterola u krvi. Povedite računa o tome da se ne izlažete stresnim situacijama. Koliko budete mogli, posvetite se tome da pronađete neku fizičku aktivnost umerenog tipa.

Izvor: Astro usluge

Godišnji horoskop

LAV - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Lav je vatreni znak Zodijaka. Koliko god da ste u društvu sa prijateljima,  ili poslovnim saradnicima uvek postižete zavidne rezultate. Lavovi će tokom ove godine biti posebno uspešni u poslovnim pregovorima, te će uvek uspevati da ostvare svoje interese. Početak godine bi mogao da bude prilično buran, ali nemojte da se iznenadite kad se odjednom sve stvari reše i Vaš život krene nekim mirnijim tokom. Moguće je da ćete na ljubavnom planu doživeti nešto što nikako niste očekivali, posebno tokom leta. Kao i svi mi, i vi ćete morati da se suočite sa usponima i padovima. 

Najvažnije za vas je to da se mnogo brzo podignete i kada padate i verujem da će i tokom 2018. godine godine tako nešto biti slučaj za vas. Sam kraj zime vam može doneti problem sa nekim od kolega. Trebaće vam dosta mudrosti da pomenutu osobu ubedite u to da greši. 

Mogući su problemi sa novcem, posebno zato što ste skloni tome da trošite više novca nego što zarađujete, posebno na garderobu i izlaske, a to Vam može poremetiti druge životne planove. Savetujem Vam da ne preterujete sa ekstremnim sportovima, jer je izražena mogućnost ozbiljne telesne povrede.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...
(VIDEO) PAPAGAJ JE TAJNO SNIMLJEN: Evo šta radi kada ostane sam u kući!

Ljudima koji imaju kućne ljubimce uvek je zanimljivo da vide šta njihovi mezimci rade kada ostanu...
Da li je sve stvarno tako lako: Poznati parovi otkrivaju svoj recept za srećan brak (VIDEO)

I dok mnogi maštaju o bajkovitoj ljubavi koja traje zauvek, poznati parovi otkrili su kako stvarno...
(VIDEO) KOŠULJA SLOŽENA ZA 2 SEKUNDE! Super trik za ekspresno sređivanje odeće!

Hrpa majica i košulja je oprana i ispeglana, ali ko će sad sve to složiti i...