Naslovna > Astro > Lav

LAV (od 16. do 23. januara 2017. godine)

Lav

Posao

Imate pregršt ideja koje želite da sprovedete u delo.

Ljubav

Na polju ljubavi vas ne očekuju velike promene, samo prolazan flert.

Zdravlje

Loš imuni sistem. Unosite više vitamina i odmarajte više.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Lav - januar 2017.

Posao

Ukoliko se bavite privatnim poslom tokom celog januara ste pod velikim pritiskom zbog finansija ili nekih pozajmica. Možete sve dovesti u red ako budete bili dovoljno prisebni i spremni da se drugačije organizujete. Ako radite za nekoga, situacija je dosta opuštenija. Imate prilično opuštene odnose sa kolegama, a nemate previše posla. Moguće je da će se pojaviti i neke druge teme - van poslovnih - koje će vam biti zanimljive.

Ljubav

Prva polovina januara vam donosi priliku za početak nove, ozbiljne veze sa nekom osobom sa kojom već imate kontakt od ranije. Ukoliko to nije slučaj, onda tokom druge polovine i krajem meseca za vas važi ona izreka - “ko ne reskira, ne profitira”... Dakle, moraćete da budete spremni na nove poteze u ljubavi, pomalo riskantne ako želite da dođete do zanimljivih dešavanja i novih uzbuđenja.

Zdravlje

Može vam se vratiti neki manji problem iz prošlosti. Iako ste generalno vitalni i imate jak organizam, tokom ovog meseca u par navrata možete biti slabijeg zdravlja. Pogotovo povedite računa o eventualnim upalama, ili povišenoj temperaturi, skloni ste i nekim manjim virusnim infekcijama. Ne bi bilo loše da posetite lekara i da ponovite neke nalaze.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

Lav - 2016. godina

Posao: Osobama rođene u ovom znaku će se upornost i te kako isplatiti u ovoj godini. Cinjenica je da neće biti značajnih promena po pitanju same firme u kojoj ste, ali ćete se na neki način izboriti za bolje finansije. To bi trebalo da osetite vec u period od marta do kraja juna meseca. Ako niste u radnom odnosu nemate razloga da čekate.Već kraj meseca januara iskoristite da se aktivirate.Ako imate u planu podizanje kredita to ne činite pre jula meseca, jer nije dobar period.

Ljubav: S pocetkom godine su moguće manje trzavice kod onih koji su u braku. Moguće su kraće svađe, ali će se ubrzo sve to i rešiti tako da neće biti problema. Slobodnim osobama je savet da leto ove godine iskoriste za odlazak na letovanje, jer bi baš tamo trebalo da se pojavi neko ko je jako kvalitetan i neko ko će i te kako znati da pokaže emociju na pravi način. Ako zelite neki vid avanture sa osobom koja je rođena u znaku Ovna savet je da to ne činite. 

Zdravlje: Moguće su depresije.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...