Naslovna > Astro > Lav

Lav (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Lav

Posao

Pritisak koji je startovao ovog meseca ne jenjava. Netrpeljivost sve više izlazi u prvi plan. S obzirom da nemate dobru kontrolu i niste tako dobri u delegiranju bolje bi vam bilo da spustite loptu i organizujete povoljniju klimu pre svega radi sebi.

Ljubav

Partner nema puno razumevanja za vaše potpuno ležerno ponašanje. Možda da malo razmislite šta želite od života ili možda od trenutne veze. Da li ste srećni, za početak?

Zdravlje

Pritisak vam remeti vid!

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

LAV - jun 2017.

Posao

Savetuje vam se da ugrabite prve dane meseca juna i da pokušate sa svojim saradnicima da dođete do zajedničkog rešenja, koje vam se protežira kao odlična solucija ovaj put. Bićete dosta druželjubivi i volećete da se dajete bez većeg ega, kako bi uspeli da se domognete bolje činjenice na koju niste računali kao na dobitnu kombinaciju ovaj put. Moraćete da se domognete bolje šanse na koju ćete pokušavati da ponavljate i postavljate se kao da je poslednja. Budite malo širi u svom rezonu koji ste malo loše shvatili. Pokušaj da se priviknete na trenutne tranzite vam ide polovično ovaj put. Morate da budete u jačem fokusu i da ne očajavate ukoliko osetite malo veće otežanje već početkom meseca. Budite istrajni.

Ljubav

Partner je rastrzan na sve strane, pa neće moći da vam se posveti u potpunosti. Ne očajavajte zbog toga, nego pronađite neki hobi, kojim biste ispunili vreme.

Zdravlje

Previše brinete zbog odnosa sa partnerom. To vam može doneti mnogo neprospavanih noći i stresnih dana.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Lav - 2016. godina

Posao: Osobama rođene u ovom znaku će se upornost i te kako isplatiti u ovoj godini. Cinjenica je da neće biti značajnih promena po pitanju same firme u kojoj ste, ali ćete se na neki način izboriti za bolje finansije. To bi trebalo da osetite vec u period od marta do kraja juna meseca. Ako niste u radnom odnosu nemate razloga da čekate.Već kraj meseca januara iskoristite da se aktivirate.Ako imate u planu podizanje kredita to ne činite pre jula meseca, jer nije dobar period.

Ljubav: S pocetkom godine su moguće manje trzavice kod onih koji su u braku. Moguće su kraće svađe, ali će se ubrzo sve to i rešiti tako da neće biti problema. Slobodnim osobama je savet da leto ove godine iskoriste za odlazak na letovanje, jer bi baš tamo trebalo da se pojavi neko ko je jako kvalitetan i neko ko će i te kako znati da pokaže emociju na pravi način. Ako zelite neki vid avanture sa osobom koja je rođena u znaku Ovna savet je da to ne činite. 

Zdravlje: Moguće su depresije.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
VAŠE BAŠTE: naš čitalac Vojislav Vasiljević iz Bačke Palanke pretvorio dvorište u rajsku baštu

Predivna bašta Vojislava Vasiljevića iz Bačke Palanke jedna je od najlepših u Srbiji, a evo koje...
Najlepše boje gladiola

Kako se pravilno neguju gladiole: visoko cveće koje krasi najlepša dvorišta u Srbiji -...
NAJLEPŠE ITALIJANSKE VENČANICE ZA 2017/2018: ove čarobne haljine želi da obuče svaka devojka

Pravo sa modne piste u Milanu - najlepše italijanske venčanice za sezonu 2017/2018! Video by...
3 recepta za sok od kajsija: domaća zimnica i zdrava ishrana

Kajsija je izvor dragocenih materija koje nam pomažu da ostanemo zdravi: beta-karoten, vitamin C i...
10 STVARI KOJE TREBA DA IMA SVAKA KUHINJA

I za moderan i za tradicionalan dom - najpraktičniji kuhinjski elementi za funkcionalno uređenje!...