Naslovna > Astro > Lav

Lav (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Lav

Posao

Pritisak koji je startovao ovog meseca ne jenjava. Netrpeljivost sve više izlazi u prvi plan. S obzirom da nemate dobru kontrolu i niste tako dobri u delegiranju bolje bi vam bilo da spustite loptu i organizujete povoljniju klimu pre svega radi sebi.

Ljubav

Partner nema puno razumevanja za vaše potpuno ležerno ponašanje. Možda da malo razmislite šta želite od života ili možda od trenutne veze. Da li ste srećni, za početak?

Zdravlje

Pritisak vam remeti vid!

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

LAV - maj 2017.

Posao

Na poslu vam se vraća energija koja vas je u većini slučajeva krasila. Vidim da vas očekuje uspeh – unapređenje ili povišica plate. Ako niste zaposleni, ovaj mesec je pogodan za promene. Moguće je da ćete pronaći posao koji je povezan sa računarima. Savet je da se maksimalno aktivirate oko traženja posla tokom poslednje dve sedmice u mesecu.

Ljubav

U braku će vam biti baš lepo. Vidljivo je jačanje pozitivne energije u kući, ali i lepše slaganje sa decom. Voljeno biće će biti opušetno, tako da vas neće provocirati. Kako god se pogleda, sve vam ide na ruku. Ako nište u ozbiljnoj vezi, na žalost, ne vidim mogućnost promena u ovom mesecu. Imaćete dve velike mogućnosti za neobaveznu vezu, od kojih će jedna biti preko posla, a druga sa komšijom. Ta dešavanja su moguća tokom vikenda u drugoj, kao i trećoj sedmici u mesecu. Savet je da budete maksimalno pribrani i da vodite računa da se ne zaljubite, jer to zaista ne bi bilo pametno.

Zdravlje

Ne preterujte sa fizičkokim aktivnostima, jer je moguća ozbiljna povreda.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Lav - 2016. godina

Posao: Osobama rođene u ovom znaku će se upornost i te kako isplatiti u ovoj godini. Cinjenica je da neće biti značajnih promena po pitanju same firme u kojoj ste, ali ćete se na neki način izboriti za bolje finansije. To bi trebalo da osetite vec u period od marta do kraja juna meseca. Ako niste u radnom odnosu nemate razloga da čekate.Već kraj meseca januara iskoristite da se aktivirate.Ako imate u planu podizanje kredita to ne činite pre jula meseca, jer nije dobar period.

Ljubav: S pocetkom godine su moguće manje trzavice kod onih koji su u braku. Moguće su kraće svađe, ali će se ubrzo sve to i rešiti tako da neće biti problema. Slobodnim osobama je savet da leto ove godine iskoriste za odlazak na letovanje, jer bi baš tamo trebalo da se pojavi neko ko je jako kvalitetan i neko ko će i te kako znati da pokaže emociju na pravi način. Ako zelite neki vid avanture sa osobom koja je rođena u znaku Ovna savet je da to ne činite. 

Zdravlje: Moguće su depresije.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
KAD DIZAJNIRA SLAVNI KELVIN KLAJN: Jedinstveni dom na obali Majami Biča

Čuveni kreator Kelvin Klajn je svoju kuću opisao kao svetilište pored vode! Video by  Lepa...
ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT mokasine za proleće

Najzad udobna obuća u koju će se ove sezone dame zaljubiti! Pogledajte najlepše mokasine za...
ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT ženski mantili za proleće (FOTO + VIDEO)

Modna inspiracija za sve dame - najlepši mantili za proleće 2017. godine! Video by Lepa &...
10 BOJA ZA HIT KARMIN U 2017: Žene kopiraju nove trendove sa dodele Oskara

Hit šminka za proleće/leto 2017. godine nazvana je "Nova lepota", a najlepše je prikazuju filmske...
Ideje za uređenje BAŠTE: 11 predloga za cveće, garniture i leje u bašti

Baštenska soba je najnoviji trend u uređenju dvorišta! Izaberite baštensku garnituru po svom...