Naslovna > Astro > Lav

Lav - nedeljni horoskop

Lav

Ljubav

Mogućnosti za paralelnu, tajnu vezu su vrlo naglašene zauzetim Lavovima. Naravno, to ne znači da ćete se i odlučiti na ovaj korak, ali definitivno je da ćete biti na velikom iskušenju. Odnos sa partnerom je i dalje veoma promenljiv i kao da idete iz krajnosti u krajnost – čas crno, čas belo – a nikako da pronađete zlatnu sredinu. Što se slobodnih Lavova tiče, trigon Venere i Urana daje vam mogućnost za nešto „slobodniju“ ili otvoreniju vezu, preko poslovnog segmenta. Ovo takođe, može biti odnos tajne prirode sa zauzetom osobom. Generalno gledano – pitanje je koliko ste u ovom periodu vi lično spremni na nešto ozbiljnije. Neki od vas će samo šarmirati i flertovati, ali bez namere da nešto konkretno i urade.

Posao

Nešto lošiji odnosi sa kolegama, pogotovo starijim – i to najverovatnije zbog znatnog povećanja broja obaveza ili skraćivanja rokova za završetak posla. Nosite trenutno solidnu energiju, ali često se suočavate sa okolnostima ili osobama koje vas ili koče na neki način, ili se postavljaju previše autoritativno prema vama (što naravno, ne podnosite). Moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije – novi poslovni projekat koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju.

Novac

Prilivi će u ovoj sedmici biti vrlo redovni, a itekako je moguće da vas očekuju i neki dodatni, novčani „bonusi“. Ipak, oblak dugovanja još uvek je nad vama…

Zdravlje

Izuzetno bi vam prijalo da više vremena provodite na svežem vazduhu, u nekoj rekreaciji, ili opuštanju. Kod starijih Lavova – osetljivost na promene vremena.

Hrana

Pokušajte da ne preskačete obroke i da ih ne zamenjujete brzom hranom ili slatkišima. Potrebni su vam uravnoteženi i raznovrsni obroci, budite umereni sa mesnim prerađevinama, pecivima od belog brašna. Od mlečnih proizvoda – kiselo mleko, jogurt, mladi sirevi.

Izvor: Vaš horoskop

Mesečni horoskop

Lav - mesečni horoskop za jul 2018.

Posao

Tokom prve polovine meseca možete da očekujete dosta komunikacije i kretanja. Iako je retrogradni Merkur, ishod svega će biti pozitivan. Druga polovina meseca će biti povoljnija za Lavove koji imaju privatan biznis. Savetujem vam da se posavetujete ili zatražite pomoć od osobe koja je rođena u znaku Vage, Strelca ili Vodolije.

Ljubav

Lavovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju postepeno zahlađenje odnosa sa partnerom, a najverovatniji razlog tome je vaša egoistična priroda. Ukoliko vam je stalo od partnera pokušajte da se primirite i da otvoreno popričate sa partnerom. U suprotnom, moguć je raskid veze ili braka. Slobodni Lavovi će biti skloni kraćim vezama i avanturama. Međutim, planete ne najavljuju mogućnost ozbiljne veze. Dobar odnos sa Vodolijom, Ovnom ili Strelcem.

Zdravlje

Zbog retrogadnog Merkura morate da budete oprezni sa kardiovaskularnim sistemom. Savetujem vam da posetite specijalistu.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

LAV - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Lav je vatreni znak Zodijaka. Koliko god da ste u društvu sa prijateljima,  ili poslovnim saradnicima uvek postižete zavidne rezultate. Lavovi će tokom ove godine biti posebno uspešni u poslovnim pregovorima, te će uvek uspevati da ostvare svoje interese. Početak godine bi mogao da bude prilično buran, ali nemojte da se iznenadite kad se odjednom sve stvari reše i Vaš život krene nekim mirnijim tokom. Moguće je da ćete na ljubavnom planu doživeti nešto što nikako niste očekivali, posebno tokom leta. Kao i svi mi, i vi ćete morati da se suočite sa usponima i padovima. 

Najvažnije za vas je to da se mnogo brzo podignete i kada padate i verujem da će i tokom 2018. godine godine tako nešto biti slučaj za vas. Sam kraj zime vam može doneti problem sa nekim od kolega. Trebaće vam dosta mudrosti da pomenutu osobu ubedite u to da greši. 

Mogući su problemi sa novcem, posebno zato što ste skloni tome da trošite više novca nego što zarađujete, posebno na garderobu i izlaske, a to Vam može poremetiti druge životne planove. Savetujem Vam da ne preterujete sa ekstremnim sportovima, jer je izražena mogućnost ozbiljne telesne povrede.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...
(VIDEO) KAD TIGRIĆ PRVI PUT UĐE U VODU: Njegova reakcija će vas potpuno raznežiti!

Ovaj tigrić je zaista presladak poput male pitome mace. Ni traga od opasne zveri u koju će jednog...
(VIDEO) REAKCIJA PAPAGAJA KADA JE VIDEO GAZDU: Počeo da igra i peva od sreće!

Kada je vlasnik jednog papagaja došao kući i sam se iznenadio reakciji svog pernatog ljubimca....
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...