Naslovna > Astro > Lav

LAV (od 16. do 23. januara 2017. godine)

Lav

Posao

Imate pregršt ideja koje želite da sprovedete u delo.

Ljubav

Na polju ljubavi vas ne očekuju velike promene, samo prolazan flert.

Zdravlje

Loš imuni sistem. Unosite više vitamina i odmarajte više.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

LAV - februar 2017.

Posao

Potreban vam je kvalitetan odmor u februaru. Nagomilao se veliki stres u vama. Ne bi smeli toliko da se opterećujete poslom. Gledajte da nađete način za kvalitetno opuštanje. Okružite se pozitivnim ljudima. Ipak, Lavovi koji su svojevoljno ušli u određene nove relacije u poslu će se pokajati. Ispostaviće se da sada rade previše za iste ili čak i manje pare.

Ljubav

U ovom mesecu uživate u zasluženoj pažnji osobe do koje vam je stalo, ali i koja sada počinje da vam višestruko uzvraća na toplini i podršci koju ste joj tako nesebično pružali do sada. Skoro sve želje i planovi u ljubavi imaju tendenciju da se i realizuju u februaru. Posle jednog ipak malo dužeg perioda u kojem ste bili vidno nezadovoljni svojom ljubavnom situacijom, sad se sve menja na bolje. Mir i stabilnost olčekuju vas u februaru, bićete spokojni i emotivno ispunjeni.

Zdravlje

Savetuje se bavljenje sportom i boravak u prirodi.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Lav - 2016. godina

Posao: Osobama rođene u ovom znaku će se upornost i te kako isplatiti u ovoj godini. Cinjenica je da neće biti značajnih promena po pitanju same firme u kojoj ste, ali ćete se na neki način izboriti za bolje finansije. To bi trebalo da osetite vec u period od marta do kraja juna meseca. Ako niste u radnom odnosu nemate razloga da čekate.Već kraj meseca januara iskoristite da se aktivirate.Ako imate u planu podizanje kredita to ne činite pre jula meseca, jer nije dobar period.

Ljubav: S pocetkom godine su moguće manje trzavice kod onih koji su u braku. Moguće su kraće svađe, ali će se ubrzo sve to i rešiti tako da neće biti problema. Slobodnim osobama je savet da leto ove godine iskoriste za odlazak na letovanje, jer bi baš tamo trebalo da se pojavi neko ko je jako kvalitetan i neko ko će i te kako znati da pokaže emociju na pravi način. Ako zelite neki vid avanture sa osobom koja je rođena u znaku Ovna savet je da to ne činite. 

Zdravlje: Moguće su depresije.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...
Melanija Tramp: Modni stil od seljančice do Prve dame Amerike

Trikovi koje baš svaka žena treba da zna: Evo kako da izgledate mršavije za samo 3 minuta
Ukoliko svakog dana primenite neku od ovih malih ženskih tajni, uspećete da sakrijete višak...