Naslovna > Astro > Lav

Lav (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Lav

Posao

Pritisak koji je startovao ovog meseca ne jenjava. Netrpeljivost sve više izlazi u prvi plan. S obzirom da nemate dobru kontrolu i niste tako dobri u delegiranju bolje bi vam bilo da spustite loptu i organizujete povoljniju klimu pre svega radi sebi.

Ljubav

Partner nema puno razumevanja za vaše potpuno ležerno ponašanje. Možda da malo razmislite šta želite od života ili možda od trenutne veze. Da li ste srećni, za početak?

Zdravlje

Pritisak vam remeti vid!

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Lav - decembar 2017.

Posao

Teško da će neko od pripadnika ovog sazvežđa biti nezaposlen. Imate sve mogućnosti da se okrenete zanimljivim poslovima i brzim zaradama. Iako ste brzi i spretni morate da obratite pažnju na one saradnike koji su brzopleti i koji realno ne mogu da vam priđu ali ste negde primorani da sarađujete sa njima. Držite se svojih principa. Posle 25 decembra možete da očekujete velike promene i iznenadni novac.

Ljubav

Ako ste u braku onda vam je decembar jedan od boljih meseci u godini. Pomirenje za one koji su tokom novembra bili napeti ili razdvojeni. Nov plan za budućnost predstoji. Lav voli da drži slovo pa stoga uvek oprez u komunikaciji sa ostalim. Slobodnog Lava očekuje susret sa osobom koja je u braku. Ta veza neće trajati više od par nedelje. Pripadnici ovog sazvežđa imaju poznanstvo sa osobom iz znaka Raka ili Ribe koja vam može promeni život na bolje.

Zdravlje

Čuvajte se hladnog vremena. Koristite meleme u svom lečenju.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

Lav - 2016. godina

Posao: Osobama rođene u ovom znaku će se upornost i te kako isplatiti u ovoj godini. Cinjenica je da neće biti značajnih promena po pitanju same firme u kojoj ste, ali ćete se na neki način izboriti za bolje finansije. To bi trebalo da osetite vec u period od marta do kraja juna meseca. Ako niste u radnom odnosu nemate razloga da čekate.Već kraj meseca januara iskoristite da se aktivirate.Ako imate u planu podizanje kredita to ne činite pre jula meseca, jer nije dobar period.

Ljubav: S pocetkom godine su moguće manje trzavice kod onih koji su u braku. Moguće su kraće svađe, ali će se ubrzo sve to i rešiti tako da neće biti problema. Slobodnim osobama je savet da leto ove godine iskoriste za odlazak na letovanje, jer bi baš tamo trebalo da se pojavi neko ko je jako kvalitetan i neko ko će i te kako znati da pokaže emociju na pravi način. Ako zelite neki vid avanture sa osobom koja je rođena u znaku Ovna savet je da to ne činite. 

Zdravlje: Moguće su depresije.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Praznična dekoracija: Najlakši način da sami napravite očaravajući božićni venac

Najzabavniji deo godine je počeo! Vreme je da u svoj dom unesete praznični duh i dekorišete ga...
ZADIVITE SVE ZA NOVU GODINU! Napravite predivne ukrase od onoga što ima svaka kuća!

Ide Nova godina i verovatno ste planirali da uskoro izvadite kutije sa ukrasima i njima okitite...
Čokoladna bajka oživljava pred vašim očima! Ovaj slatkiš je pravo remek-delo!

Već na prvi pogled figurice ptičica od čokolade izgledaju fenomenalno. Nema sumnje ni da su...
VAŠE BAŠTE: naš čitalac Vojislav Vasiljević iz Bačke Palanke pretvorio dvorište u rajsku baštu

Predivna bašta Vojislava Vasiljevića iz Bačke Palanke jedna je od najlepših u Srbiji, a evo koje...
Najlepše boje gladiola

Kako se pravilno neguju gladiole: visoko cveće koje krasi najlepša dvorišta u Srbiji -...