Naslovna > Astro > Jarac

JARAC (od 16. do 23. januara 2017. godine)

Jarac

Posao

Nepovoljna nedelja za posao. Odložite bitne sastanke i potpisivanje dokumenata za povoljniji period.

Ljubav

Dopada Vam se jedna osoba iz radnog okruženja. Dobro razmislite pre nego što napravite neki korak.

Zdravlje

Problemi sa kostima i nesanica će obeležiti ovu nedelju.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Jarac - decembar 2016.

Napravili ste plan odavno. Naredna godina je godina kada menjate sebi sudbinu. Imate plan za naredne četiri godine. Bilo vam je teško ove godine ali ste se, kao i svaki put, izvukli i idete dalje. Novac vam neće biti problem. Zarađujete s nekretninama, edukacije su vam među dodatnim interesovanjima a možda započnete novo poglavlje u drugoj državi. Kako god, konačno možete da se okrenete srećnijem životu.

Ljubav

Strastven mesec za sve Jarčeve. Dočekujete kraj godine zadovoljni ljubavlju koja vas okružuje. Ako ste sami onda nikako da se opuštate. Prihvatite ponude koju su vam značajne i osobe koje su harizmatične. Dobar izbor su Bik, Blizanci, Strelac. Jarac u braku mora da reši neka važna pitanja i kako će sledeće godine živeti – sa ili bez bračnog druga.

Zdravlje

Dobro zdravlje ali ipak pazite na ishranu, skloni ste gojenju.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Jarac - januar 2017.

Posao

Poslovna saradnja sa osobama iz inostranstva koju ste sklopili u prethodnoj fazi sada može da procveta... Poslovi na koje ste ćekali već duže vreme se konačno pokreću, a vi ste svakako glavni akter većine događaja. Imate maksimalnu podršku svojih saradnika i kolega, a i prijatelji vam mogu pomoći u poslu. Čuvajte se samo nesmotrenih izjava i komentara koje biste mogli da uputite pogrešnoj osobi.

Ljubav

Tajna ili platonska ljubav polako i za vas dobijaju svoje značenje... Usmereni ste na svet mašte, pa iako se trudite da zadržite imidž strogo realne osobe, ovaj put vam ta uloga ne stoji. Privlači vas osoba koju jako malo poznajete i koja je za vas veoma misteriozna. Ukoliko se upustite u vezu sa nekim ko je zauzet, počećete da gajite prevelika očekivanja iako ste svesni okolnosti. Ne možete da se oduprete emotivnom zanosu.

Zdravlje

Moguće je da ćete imati manje probleme sa cirkulacijom, proširenim venama. Predeo nogu je posebno osetljiv, pa isto tako treba da vodite računa i o svojim zglobovima, stopalima, kolenima. Ojačajte svoje kosti redovnim unosom kalcijuma, a poboljšajte funkciju nervnog sistema unosom magnezijuma. Nećete imati neke ozbiljnije probleme, ali osetljive noge vam mogu stvarati manje poteškoće u svakodnevnom životu.

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...