Naslovna > Astro > Jarac

JARAC (od 20. do 27. februara 2017. godine)

Jarac

Posao

Iako su mnogi u to sumnjali, uspećete da dođete do poslovnog uspeha.

Ljubav

Ljubavna situacija vam trenutno nije preterano interesantna , jer se ni sami ne bavite time.

Zdravlje

Povedite računa o problemima koje generalno imate sa kičmom, suvom kožom i kosom kao i sa osetljivim zubima.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

JARAC - februar 2017.

Posao

Totalno ste posvećeni poslu i prilikama oko istog. Ali, vaša posvećenost jako brzo počinje da vam se isplaćuje. Svest o sebi i svojoj poslovnoj veličini i značaju u ovom mesecu jača do neslućenih granica. Lako ćete se nositi sa brojnim izazovima i iskušenjima u koja ćete dolaziti, velikim delom i ne svojom krivicom. Ali, vaš mozak i duh, spremno dočekuju svaku promenu.

Jarčevi druge dekade, ipak, imaju problema u relacijama sa direktno nadređenim osobama. Svesni ste negde da imate bolja rešenja i da je vaš rad mnogo kvalitetniji u odnosu na to koliko je plaćen i priznat. Upirete svim silama da dođete do željenih i zasluženih priznanja. Ali, uzalud. Samo svojim stavom izazivate dodatne sukobe koji se ne mogu dobro odraziti na vas!

Ljubav

Jarčevi se vraćaju u prošlost i analiziraju šta i zašto se dešavalo u ljubavi. Naravno, nisu nimalo zadovolji jer su skloni da sebe optužuju i da sebi prebacuju krivicu za realne, ali i za one stvari sa kojima realno nemaju baš nikakve veze! Morate naučiti da se sa nekim stvarima i mislima, izborite na mnogo kontruktivniji način, jer sve to što osećate, sva ta emotivna nelagoda i stres, počinje jako da utiče na vaše zdravlje. Važno je da oprostite svima koji su vam naneli bilo kakvu nepravdu i da krenete dalje. Pogled ka budućnosti je vaš imperativ. Jarčevi roditelji će imati određene probleme i brige oko dece.

Zdravlje

Problemi sa bešikom i bubrezima.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Jarac - januar 2017.

Posao

Poslovna saradnja sa osobama iz inostranstva koju ste sklopili u prethodnoj fazi sada može da procveta... Poslovi na koje ste ćekali već duže vreme se konačno pokreću, a vi ste svakako glavni akter većine događaja. Imate maksimalnu podršku svojih saradnika i kolega, a i prijatelji vam mogu pomoći u poslu. Čuvajte se samo nesmotrenih izjava i komentara koje biste mogli da uputite pogrešnoj osobi.

Ljubav

Tajna ili platonska ljubav polako i za vas dobijaju svoje značenje... Usmereni ste na svet mašte, pa iako se trudite da zadržite imidž strogo realne osobe, ovaj put vam ta uloga ne stoji. Privlači vas osoba koju jako malo poznajete i koja je za vas veoma misteriozna. Ukoliko se upustite u vezu sa nekim ko je zauzet, počećete da gajite prevelika očekivanja iako ste svesni okolnosti. Ne možete da se oduprete emotivnom zanosu.

Zdravlje

Moguće je da ćete imati manje probleme sa cirkulacijom, proširenim venama. Predeo nogu je posebno osetljiv, pa isto tako treba da vodite računa i o svojim zglobovima, stopalima, kolenima. Ojačajte svoje kosti redovnim unosom kalcijuma, a poboljšajte funkciju nervnog sistema unosom magnezijuma. Nećete imati neke ozbiljnije probleme, ali osetljive noge vam mogu stvarati manje poteškoće u svakodnevnom životu.

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Ideje za uređenje BAŠTE: 11 predloga za cveće, garniture i leje u bašti

Baštenska soba je najnoviji trend u uređenju dvorišta! Izaberite baštensku garnituru po svom...
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...
Melanija Tramp: Modni stil od seljančice do Prve dame Amerike

Trikovi koje baš svaka žena treba da zna: Evo kako da izgledate mršavije za samo 3 minuta
Ukoliko svakog dana primenite neku od ovih malih ženskih tajni, uspećete da sakrijete višak...