Naslovna > Astro > Jarac

Jarac (od 13 do 19. marta 2017. godine)

Jarac

Posao

Možete da očekujete veće prihode, posebno ako se bavite poslovima prodaje i menadžerstva.

Ljubav

Planete su na vašoj strani. Ovo je odlična nedelja za ljubav.

Zdravlje

Odlično se osećate.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

JARAC - mart 2017.

Posao

Povoljan je period ako se bavite nekim honorarnim ili privremenim poslom, zarad vam se može blago uvećati i bićete zadovoljni. Ukoliko ste privatnik ili radite posao od kuće, povoljnija situacija i veća zarada vam dolaze krajem marta, a većim delom meseca je pasivan period aktuelan. Napredovanje je još uvek daleko od vas, prihvatite realne okolnosti i nešto sporiji tempo.

Ljubav

Imaćete mnogobrojne prilike za flert ali vas vaša nervoza i nesigurnost sprečavaju pri tome da ostvarite nešto konkretnije pomake. Nema šanse da naterate sebe da napravite prvi korak i da priznate svoje emocije iako to želite- ne možete. Da biste bili srećni u ljubavi prvo je potrebno da se izborite sa svojim unutrašnjim kočnicama koje su i te kako naglašene. Krajnje je vreme da prevaziđete svoje komplekse i da se otvorite ka novim mogućnostima.

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa zadržavanjem vode u organizmu, sa oticanjem u predelu ruku i nogu. Ako ovo primetite obavezno se javite svom lekaru. Pored toga dolaze i poteškoće sa cirkulacijom, proširenim venama... Stopala, zglobovi i kolena su vam veoma osetljivi, čuvajte se eventualnih povreda. Ukoliko se bavite sportom, pazite na svoje noge.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Jarac - januar 2017.

Posao

Poslovna saradnja sa osobama iz inostranstva koju ste sklopili u prethodnoj fazi sada može da procveta... Poslovi na koje ste ćekali već duže vreme se konačno pokreću, a vi ste svakako glavni akter većine događaja. Imate maksimalnu podršku svojih saradnika i kolega, a i prijatelji vam mogu pomoći u poslu. Čuvajte se samo nesmotrenih izjava i komentara koje biste mogli da uputite pogrešnoj osobi.

Ljubav

Tajna ili platonska ljubav polako i za vas dobijaju svoje značenje... Usmereni ste na svet mašte, pa iako se trudite da zadržite imidž strogo realne osobe, ovaj put vam ta uloga ne stoji. Privlači vas osoba koju jako malo poznajete i koja je za vas veoma misteriozna. Ukoliko se upustite u vezu sa nekim ko je zauzet, počećete da gajite prevelika očekivanja iako ste svesni okolnosti. Ne možete da se oduprete emotivnom zanosu.

Zdravlje

Moguće je da ćete imati manje probleme sa cirkulacijom, proširenim venama. Predeo nogu je posebno osetljiv, pa isto tako treba da vodite računa i o svojim zglobovima, stopalima, kolenima. Ojačajte svoje kosti redovnim unosom kalcijuma, a poboljšajte funkciju nervnog sistema unosom magnezijuma. Nećete imati neke ozbiljnije probleme, ali osetljive noge vam mogu stvarati manje poteškoće u svakodnevnom životu.

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT mokasine za proleće

Najzad udobna obuća u koju će se ove sezone dame zaljubiti! Pogledajte najlepše mokasine za...
ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT ženski mantili za proleće (FOTO + VIDEO)

Modna inspiracija za sve dame - najlepši mantili za proleće 2017. godine! Video by Lepa &...
10 BOJA ZA HIT KARMIN U 2017: Žene kopiraju nove trendove sa dodele Oskara

Hit šminka za proleće/leto 2017. godine nazvana je "Nova lepota", a najlepše je prikazuju filmske...
Ideje za uređenje BAŠTE: 11 predloga za cveće, garniture i leje u bašti

Baštenska soba je najnoviji trend u uređenju dvorišta! Izaberite baštensku garnituru po svom...
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...