Naslovna > Astro > Jarac

Jarac - nedeljni horoskop

Jarac

Ljubav

Mlad Mesec i pomračenje Sunca u polju partnerstava uvodi zauzete Jarčeve u novu fazu sa voljenom osobom. Mnogo toga će zavisiti od vas i od načina na koji se postavite, u kojoj meri budete umeli da pokažete prisnost, bliskost, nežnost. Sada možete napraviti korenite promene, ali samo ako shvatite da se one neće dogoditi same od sebe, da je vaše angažovanje neophodno. Najbolje bi bilo da sa voljenom osobom odete na letovanje i da polako krenete da unapređujete i jačate vašu ljubavnu priču. Ukoliko ste slobodni, ulazak Venere u znak Device i njen trigon sa Uranom iz vašeg polja ljubavi, doneće vam aktivnosti sa suprotnim polom. Aktuelno je ono što se vezuje za putovanja, za daljine, za osobe koje ne žive u vašem mestu stanovanja, ali i kontakti preko društvenih mreža i prijatelja.

Posao

Tranzit Venere pogoduje kontaktima sa strancima, ali i poslovima koji se vezuju za državne i javne ustanove. Povećanje obima poslovanja u uslužnim delatnostima. Jarčevi će u ovoj nedelji biti u izuzetno plodonosnom kreativnom periodu i mogu napraviti fina rešenja i dobiti odlične ideje za unapređenje posla. Retrogradni Mars u vašem polju posla donosi potrebu da promenite ili nadogradite neke situacije. Ove nedelje stoje manji problemi sa poslovnim saradnicima – ne insistirajte na svojim stavovima.

Novac

Iako je evidentno da dolazi do nekog smirenja i stabilizacije po pitanju finansija, još uvek ste daleko od toga da budete mirni i stabilni.

Zdravlje

Poboljšanje zdravstvene situacije, naročito kod mlađih Jarčeva. Koristite svaki trenutak ili za odmor ili za pojačanu fizičku aktivnost, rekreaciju.

Hrana

Greške u načinu ishrane manifestovaće se kroz osećaj težine, nadutosti i probleme sa varenjem. Pokušajte da jedete laganu hranu. U širokom luku zaobilazite slatkiše, meso i mesne prerađevine svedite na neku umerenu meru a svoju ishranu bazirajte na svežem povrću i mlečnim proizvodima.

Izvor: Vaš horoskop

Mesečni horoskop

Jarac - mesečni horoskop za jul 2018.

Posao

Mars u znaku Vodolije je dobro aspektovan u kući novca i talenta, pa će ovom znaku dati vetar u leđa, kada je posao u pitanju. Iako će Merkur od početka meseca krenuti retrogradno, Jarčevima (barem do kraja ovog meseca) neće praviti veće poslovne probleme. Najviše što možete da očekujete je manji zastoj realizacije nekog projekta. Savetujem vam da izbegnete saradnju sa osobom rođenom u znaku Škorpije ili Bika.

Ljubav

Pod uticajem Marsa u Vodoliji, možete da očekujete početak odnosa sa osobom koja će Vam pružiti materijalnu podršku. Reč je o osobi koja će vam pomoći da ostvarite sve svoje želje i ambicije i da napredujete. Moguća je ljubavna afera sa osobom rođenom u znaku Blizanaca ili Jarca. Jarčevi koji su u braku ili vezi kao da su zapali u neku vrstu monotonije, koja ih izjeda. Moguć je prekid veze, a brak bi mogao da zapadne u ozbiljnu krizu. Ipak, ako otvoreno popričate o svemu i uložite napor u vaš odnos, sigurno je da ćete uspeti da opstanete.

Zdravlje

Nervoza i stres vas ubijaju. Vreme je za nešto duži odmor.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

JARAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Tokom ove godine u prvi plan će izaći vaši skriveni talenti i sposobnosti. Planete će vam pružiti podršku i omogućiće vam da se razvijate i napredujete u životu. Tokom ove godine ćete steći veći autoritet i moć nego prošle godine. 

Svaki uspeh koji ostvarite ispratiće osećaj ponosa i zadovoljstva, a to će vam dati dodatnu energiju za rad. Zahvaljujući vašoj taktičnosti i promišljenosti uspećete da savladate sve poteškoće koja vas zadese u životu. 

Kada to pomešate sa praktičnošću i dobrom organizacijom postaćete nepobedivi. Za vas će 2018. godina biti daleko uspešnija nego prethodna godina. 

Astrolog: Saša Jevtić

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...
(VIDEO) KAD TIGRIĆ PRVI PUT UĐE U VODU: Njegova reakcija će vas potpuno raznežiti!

Ovaj tigrić je zaista presladak poput male pitome mace. Ni traga od opasne zveri u koju će jednog...
(VIDEO) REAKCIJA PAPAGAJA KADA JE VIDEO GAZDU: Počeo da igra i peva od sreće!

Kada je vlasnik jednog papagaja došao kući i sam se iznenadio reakciji svog pernatog ljubimca....
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...