Naslovna > Astro > Jarac

Jarac (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Jarac

Posao

Dosta pozitivne energije će biti na poslu. Možete dobiti i manju nagradu ili pohvalu za nedelju dobrog radnika. Samo se primirite jer stav ja sam najbolji može vam doći glave od strane nekih kolega.

Ljubav

Opsesivno ponašanje koje pružate svom partneru ni malo mu se ne dopada. Izadjite iz šablona sve držim pod kontrolom i biće mnogo manje tenzija medju vama.

Zdravlje

Ne pomerajte redovne preglede i kontrole!

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Jarac - decembar 2017.

Posao

Napravili ste plan odavno. Naredna godina je godina kada menjate sebi sudbinu. Imate plan za naredne četiri godine. Bilo vam je teško ove godine ali ste se kao i svaki put izvukli i idete dalje. Novac vam neće biti problem. Zarađujete sa nekretninama, edukacije su vam jedan od daljih interesovanja a možda započnete novo poglavlje u drugoj državi. Kako god, konačno možete da se okrenete jednom srećnijem životu.

Ljubav

Strastven mesec za sve Jarčeve. Dočekujete kraj godine zadovoljni ljubavlju koja vas okružuje. Ako ste sami onda nikako da se opuštate. Prihvatite ponude koju su vam značajne i osobe koje su harizmatične. Dobar izbor su Bik, Blizanci, Strelac. Jarac u braku mora da reši neka važna pitanja i kako će sledeće godine živeti – sa ili bez bračnog druga.

Zdravlje

Dobro zdravlje ali ipak pazite na ishranu, skloni ste gojenju.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

Jarac - januar 2017.

Posao

Poslovna saradnja sa osobama iz inostranstva koju ste sklopili u prethodnoj fazi sada može da procveta... Poslovi na koje ste ćekali već duže vreme se konačno pokreću, a vi ste svakako glavni akter većine događaja. Imate maksimalnu podršku svojih saradnika i kolega, a i prijatelji vam mogu pomoći u poslu. Čuvajte se samo nesmotrenih izjava i komentara koje biste mogli da uputite pogrešnoj osobi.

Ljubav

Tajna ili platonska ljubav polako i za vas dobijaju svoje značenje... Usmereni ste na svet mašte, pa iako se trudite da zadržite imidž strogo realne osobe, ovaj put vam ta uloga ne stoji. Privlači vas osoba koju jako malo poznajete i koja je za vas veoma misteriozna. Ukoliko se upustite u vezu sa nekim ko je zauzet, počećete da gajite prevelika očekivanja iako ste svesni okolnosti. Ne možete da se oduprete emotivnom zanosu.

Zdravlje

Moguće je da ćete imati manje probleme sa cirkulacijom, proširenim venama. Predeo nogu je posebno osetljiv, pa isto tako treba da vodite računa i o svojim zglobovima, stopalima, kolenima. Ojačajte svoje kosti redovnim unosom kalcijuma, a poboljšajte funkciju nervnog sistema unosom magnezijuma. Nećete imati neke ozbiljnije probleme, ali osetljive noge vam mogu stvarati manje poteškoće u svakodnevnom životu.

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Praznična dekoracija: Najlakši način da sami napravite očaravajući božićni venac

Najzabavniji deo godine je počeo! Vreme je da u svoj dom unesete praznični duh i dekorišete ga...
ZADIVITE SVE ZA NOVU GODINU! Napravite predivne ukrase od onoga što ima svaka kuća!

Ide Nova godina i verovatno ste planirali da uskoro izvadite kutije sa ukrasima i njima okitite...
Čokoladna bajka oživljava pred vašim očima! Ovaj slatkiš je pravo remek-delo!

Već na prvi pogled figurice ptičica od čokolade izgledaju fenomenalno. Nema sumnje ni da su...
VAŠE BAŠTE: naš čitalac Vojislav Vasiljević iz Bačke Palanke pretvorio dvorište u rajsku baštu

Predivna bašta Vojislava Vasiljevića iz Bačke Palanke jedna je od najlepših u Srbiji, a evo koje...
Najlepše boje gladiola

Kako se pravilno neguju gladiole: visoko cveće koje krasi najlepša dvorišta u Srbiji -...