Naslovna > Astro > Jarac

Jarac (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Jarac

Posao

Dosta pozitivne energije će biti na poslu. Možete dobiti i manju nagradu ili pohvalu za nedelju dobrog radnika. Samo se primirite jer stav ja sam najbolji može vam doći glave od strane nekih kolega.

Ljubav

Opsesivno ponašanje koje pružate svom partneru ni malo mu se ne dopada. Izadjite iz šablona sve držim pod kontrolom i biće mnogo manje tenzija medju vama.

Zdravlje

Ne pomerajte redovne preglede i kontrole!

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

JARAC - jun 2017.

Posao

Ukoliko nastavite ovim tempom, moguće je da ćete ostvariti značajan napredak na poslovnom planu. Ipak, da biste stigli do zacrtanih ciljeva, potrebno je da uložite mnogo truda, rada i znoja. Moguće su negativne kritike na račun vašeg rada. Ne obazirite se, već nastavite da se trudite.

Ljubav

Slobodni Jarčevi će putem posla da upoznaju zanimljivu osobu, sa kojom bi mogli da započnu vezu. Zauzeti Jarčevi će uživati u pažnji i ljubavi, koju im partner pruža. Moguće su povremene svađe u naletima besa. Pokušajte da ne prenosite negativno raspoloženje na partnera.

Zdravlje

Potražite pomoć lekara ukoliko uvidite slabost, jer možete biti anemični. To je posledica preobimnog posla i stresa koji ne možete ponekad da kanališete.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Jarac - januar 2017.

Posao

Poslovna saradnja sa osobama iz inostranstva koju ste sklopili u prethodnoj fazi sada može da procveta... Poslovi na koje ste ćekali već duže vreme se konačno pokreću, a vi ste svakako glavni akter većine događaja. Imate maksimalnu podršku svojih saradnika i kolega, a i prijatelji vam mogu pomoći u poslu. Čuvajte se samo nesmotrenih izjava i komentara koje biste mogli da uputite pogrešnoj osobi.

Ljubav

Tajna ili platonska ljubav polako i za vas dobijaju svoje značenje... Usmereni ste na svet mašte, pa iako se trudite da zadržite imidž strogo realne osobe, ovaj put vam ta uloga ne stoji. Privlači vas osoba koju jako malo poznajete i koja je za vas veoma misteriozna. Ukoliko se upustite u vezu sa nekim ko je zauzet, počećete da gajite prevelika očekivanja iako ste svesni okolnosti. Ne možete da se oduprete emotivnom zanosu.

Zdravlje

Moguće je da ćete imati manje probleme sa cirkulacijom, proširenim venama. Predeo nogu je posebno osetljiv, pa isto tako treba da vodite računa i o svojim zglobovima, stopalima, kolenima. Ojačajte svoje kosti redovnim unosom kalcijuma, a poboljšajte funkciju nervnog sistema unosom magnezijuma. Nećete imati neke ozbiljnije probleme, ali osetljive noge vam mogu stvarati manje poteškoće u svakodnevnom životu.

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
VAŠE BAŠTE: naš čitalac Vojislav Vasiljević iz Bačke Palanke pretvorio dvorište u rajsku baštu

Predivna bašta Vojislava Vasiljevića iz Bačke Palanke jedna je od najlepših u Srbiji, a evo koje...
Najlepše boje gladiola

Kako se pravilno neguju gladiole: visoko cveće koje krasi najlepša dvorišta u Srbiji -...
NAJLEPŠE ITALIJANSKE VENČANICE ZA 2017/2018: ove čarobne haljine želi da obuče svaka devojka

Pravo sa modne piste u Milanu - najlepše italijanske venčanice za sezonu 2017/2018! Video by...
3 recepta za sok od kajsija: domaća zimnica i zdrava ishrana

Kajsija je izvor dragocenih materija koje nam pomažu da ostanemo zdravi: beta-karoten, vitamin C i...
10 STVARI KOJE TREBA DA IMA SVAKA KUHINJA

I za moderan i za tradicionalan dom - najpraktičniji kuhinjski elementi za funkcionalno uređenje!...