Naslovna > Astro > Devica

Devica (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Devica

Posao

Za Vas je maj započeo sa sasvim novom energijom. Dobra organizacija i samouverenost će vam pomoći da ostvarite važne poslovne ciljeve - od 12. maja možete da očekujete značajno poboljšanje na poslovnom planu.

Ljubav

Za one slobodne ovo je period gde će dobiti zeleno svetlo. Nemoj se dvoumiti nego krenite u akciju, biće dobrih trenutaka za vas.Možda vas i dopadne romantika. Oni u vezi/braku malo su se utišali , nije dobro,pokažite da volite svog partnera/partnerku.

Zdravlje

Povedite računa o ishrani.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

DEVICA - jun 2017.

Posao

Početkom meseca su moguće lošije vibracije na polju ličnog razvoja, jer vaše ideje i sugestije neće biti prihvaćene. Poruka od Merkura je da se malo strpite i doćiće vaših pet minuta. Ukoliko su u pitanju lošiji aspekti trenutno ne znači da će tako i da ostane.

Ljubav

Sve vreme pokušavate da privučete pažnju osobe, koja nije zainteresovana za vas. Iako vas to nervira, morate da prihvatite činjenicu da ne može baš uvek da vam se ostvari ono što zamislite.

Zdravlje

Problem sa reproduktivnim organima.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Devica - 2016. godina

Posao: Prosla godina vam nije bila laka. Nikako niste mogli da se sastavite što se kaže, ali već kako godina počinje osećate zavidne rezultate. Tendencija sa poboljšanjem će se nastaviti i na dalje i pre svega će biti jaka tokom jesenjeg perioda ove godine. Ako niste zaposleni vidim da ćete to moći da ostvarite i to tokom narednih dva meseca, ali je savet da izaberete poslove koji na neki način imaju veze sa trgovinom, ili one koji su na neki način povezani sa javnošću u smislu komunikacije.

Ljubav: U braku ćete biti srecni. Partner će vam pružati potrebnu ljubav i samo nekako naterajte sebe iako vam to nije baš prijatno da ne zamerate svaku sitnicu. Takodje nemojte ponavljati neke stvari od pre i nikako nemojte da drzite pridike u smislu kako da se ponaša. Ako u ovome uspete bićete presrećni. Ako ste slobodni neko u znaku Jarca bi mogao da vas zavede i tu osobu bi mogli da upoznate na nekoj zabavi, ili veselju tokom samog kraja leta. Iskoristite dobar period i učinite sebe srećnom i smejte se što više. Prikažite svoju dobrotu i na taj način kako bi i svi drugi mogli to da primete.

Zdravlje: Moguće su depresije i pad imuniteta.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
VAŠE BAŠTE: naš čitalac Vojislav Vasiljević iz Bačke Palanke pretvorio dvorište u rajsku baštu

Predivna bašta Vojislava Vasiljevića iz Bačke Palanke jedna je od najlepših u Srbiji, a evo koje...
Najlepše boje gladiola

Kako se pravilno neguju gladiole: visoko cveće koje krasi najlepša dvorišta u Srbiji -...
NAJLEPŠE ITALIJANSKE VENČANICE ZA 2017/2018: ove čarobne haljine želi da obuče svaka devojka

Pravo sa modne piste u Milanu - najlepše italijanske venčanice za sezonu 2017/2018! Video by...
3 recepta za sok od kajsija: domaća zimnica i zdrava ishrana

Kajsija je izvor dragocenih materija koje nam pomažu da ostanemo zdravi: beta-karoten, vitamin C i...
10 STVARI KOJE TREBA DA IMA SVAKA KUHINJA

I za moderan i za tradicionalan dom - najpraktičniji kuhinjski elementi za funkcionalno uređenje!...