Naslovna > Astro > Devica

Devica - nedeljni horoskop

Devica

Ljubav

Ulazite u period koji itekako može pogodovati odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom, pogotovo ako idete na letovanje ili ste pojačali zajedničke društvene aktivnosti. Sa Venerom u svom znaku tražićete načine da pokažete osobi koju volite bliskost, podršku, nežnost, a druga strana će na isti način umeti da odgovori. Posvetite se jedno drugom jer su ovo dani kada možete učvrstiti svoj odnos. Ukoliko ste slobodni, ista ova Venera radi za vas. Da, svakako je da vam donosi jačanje uticaja na suprotni pol i čini vas dodatno šarmantnim i privlačnim, ali istovremeno – aspekti koje pravi pogoduju ulasku u priču koja bi mogla da zaista bude ozbiljna i trajna. Prepustite se – ljubav sada radi za vas!

Posao

One Device koje ove dane ne koriste za godišnji odmor, želeće da istaknu sebe i izbiju u prvi plan, što će im biti neuporedivo lakše nego do sada. Pred vama su dani koji su ispunjeni dobrom energijom, ali i pojačanom idejnom i kreativnom aktivnošću sa vaše strane. Takođe, imaćete par vrlo dobrih prilika da situacije u poslovnom segmentu pokrenete u pravcu koji vam odgovara. Polje budućnosti aktivirano je mladim Mesecom, pa računajte da vas događaji polako vode ka ozbiljnim promenama u poslu.

Novac

Venera koja vlada vašim finansijama, slaba je u znaku Device, ali s obzirom na aspekte koje pravi – možemo da kažemo da ćete uspevati da budete mirni i stabilni po pitanjima novca.

Zdravlje

Kao da ste neki veliki teret skinuli sa svojih leđa. Osećate se neuporedivo bolje i u ovoj sedmici ne biste trebali da imate bilo kakvih većih tegoba. Možda malo problematičan rad creva kod starijih Devica.

Hrana

Ulazak Venere u vaš znak i polje ličnosti doneće Devicama potrebu za laganim i raznovrsnim obrocima i zdravijim načinom života. Jedino može nešto pojačati potrebu za slatkišima, ali povremeno možete sebi da date na volju i da se opstite, zar ne?

Izvor: Vaš horoskop

Mesečni horoskop

Devica - mesečni horoskop za jul 2018.

Posao

Mnoge Device će morati ozbiljno da razmisle o tome šta žele na poslovnom planu u budućnosti. Mogući su manji finansijski problemi, ali ništa dugoročno što bi moglo da utiče drastično na vaš život. Možete da očekujete i nesuglasice sa kolegama, najviše zbog toga što imate osećaj da vas oni sputavaju. Uprkos svim problemima, vi ste osoba koja je puna pozitivne energije i ideja, te će na kraju sve da ispadne dobro. Znate kako kažu, dobro se dobrim vraća.

Ljubav

Postoji velika mogućnost započinjanja odnosa sa osobom sa kojom se družite duži vremenski period. Mnoge Device će biti preokupirane poslom, te je moguće drastično zahlađenje odnosa sa partnerom. Važno je da na vreme postanete svesni toga što se dešava, da uzmete konce u svoje ruke i ne dozvolite da vam posao utiče na vezu ili brak. Moguće je čak i da ćete odlučiti da uđete u bračnu zajednicu, ali iz interesa.

Zdravlje 

Moguć je drastičan pad imuniteta, kao i nesanica. Savetujem vam da unosite više vitamina u organizam i da uvedete meditaciju kao svakodnevnu aktivnost.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

DEVICA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Devica je zemljani znak. Vi ste neko ko je izuzetno emotivna osoba, ali i oprezna. Vi ste osoba koja mora sve dobro da izanalizira i proceni, a tek onda se upušta u realizaciju nečega.  Pedantnost je svakako ono šta vas krasi. Možda nekada preterate sa tim što sve mora da bude na svom mestu, ali dobro svako ima nešto svoje. Poslovi vezani za komunikaciju vam najviše leže zbog Merkura koiji vam je izražen. 

Ako živite sa partnerom i ako on planira da proširi posao neka to i učini. Vi mu pružite svoje znanje koje će mu i te kako koristiti, a on neka uloži energiju i biće odlično. Previše analizirate svaki potez pre nego što ga povučete i to vas često odvraća od ideja koje imate. To jeste pametno u nekim situacijama, ali u nekim se mora malo i rizikovati. Ako leto bude namenjeno za neke poslovne planove gledajte da ne razmišljate previše, već iskoristite to. Takođe to leto može doneti i jedan drugačiji vid izazova. Izazov koji je vezan lično za vas i tu je savet da dobro razmislite šta ćete i kako učiniti. 

U ljubavi neće biti preteranih novosti, ali če svakako biti dešavanja. Osobama koje su u braku je savet da nekako pokušaju da shvate decu na drugačiji način. Pokušajte da se postavite na njihov nivo i da ih malo bolje razumete. Biće vam mnogo lakše nego da se nervirate. Ovo pre svega ima veze za period koji vam može doneti nervozu, a vezan je za mart i april 2018. godine. Tada kao da nećete biti u stanju da ih razumete i zato i savetujem pomenuto, jer će vam i te kako značiti, a videćete i na tim nežnim licima sreću. Kao da će i oni uživati što su napokon od vas pa makar i na taj mali trenutak uspeli da naprave svog drugara. Početkom jeseni su moguće nesuglasice u porodici, posebno zbog tuđeg mešanja u vaš život i odnos sa partnerom.  

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...
(VIDEO) KAD TIGRIĆ PRVI PUT UĐE U VODU: Njegova reakcija će vas potpuno raznežiti!

Ovaj tigrić je zaista presladak poput male pitome mace. Ni traga od opasne zveri u koju će jednog...
(VIDEO) REAKCIJA PAPAGAJA KADA JE VIDEO GAZDU: Počeo da igra i peva od sreće!

Kada je vlasnik jednog papagaja došao kući i sam se iznenadio reakciji svog pernatog ljubimca....
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...