Naslovna > Astro > Devica

Devica (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Devica

Posao

Za Vas je maj započeo sa sasvim novom energijom. Dobra organizacija i samouverenost će vam pomoći da ostvarite važne poslovne ciljeve - od 12. maja možete da očekujete značajno poboljšanje na poslovnom planu.

Ljubav

Za one slobodne ovo je period gde će dobiti zeleno svetlo. Nemoj se dvoumiti nego krenite u akciju, biće dobrih trenutaka za vas.Možda vas i dopadne romantika. Oni u vezi/braku malo su se utišali , nije dobro,pokažite da volite svog partnera/partnerku.

Zdravlje

Povedite računa o ishrani.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

DEVICA - jun 2017.

Posao

Početkom meseca su moguće lošije vibracije na polju ličnog razvoja, jer vaše ideje i sugestije neće biti prihvaćene. Poruka od Merkura je da se malo strpite i doćiće vaših pet minuta. Ukoliko su u pitanju lošiji aspekti trenutno ne znači da će tako i da ostane.

Ljubav

Sve vreme pokušavate da privučete pažnju osobe, koja nije zainteresovana za vas. Iako vas to nervira, morate da prihvatite činjenicu da ne može baš uvek da vam se ostvari ono što zamislite.

Zdravlje

Problem sa reproduktivnim organima.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Devica - 2016. godina

Posao: Prosla godina vam nije bila laka. Nikako niste mogli da se sastavite što se kaže, ali već kako godina počinje osećate zavidne rezultate. Tendencija sa poboljšanjem će se nastaviti i na dalje i pre svega će biti jaka tokom jesenjeg perioda ove godine. Ako niste zaposleni vidim da ćete to moći da ostvarite i to tokom narednih dva meseca, ali je savet da izaberete poslove koji na neki način imaju veze sa trgovinom, ili one koji su na neki način povezani sa javnošću u smislu komunikacije.

Ljubav: U braku ćete biti srecni. Partner će vam pružati potrebnu ljubav i samo nekako naterajte sebe iako vam to nije baš prijatno da ne zamerate svaku sitnicu. Takodje nemojte ponavljati neke stvari od pre i nikako nemojte da drzite pridike u smislu kako da se ponaša. Ako u ovome uspete bićete presrećni. Ako ste slobodni neko u znaku Jarca bi mogao da vas zavede i tu osobu bi mogli da upoznate na nekoj zabavi, ili veselju tokom samog kraja leta. Iskoristite dobar period i učinite sebe srećnom i smejte se što više. Prikažite svoju dobrotu i na taj način kako bi i svi drugi mogli to da primete.

Zdravlje: Moguće su depresije i pad imuniteta.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
3 recepta za sok od kajsija: domaća zimnica i zdrava ishrana

Kajsija je izvor dragocenih materija koje nam pomažu da ostanemo zdravi: beta-karoten, vitamin C i...
10 STVARI KOJE TREBA DA IMA SVAKA KUHINJA

I za moderan i za tradicionalan dom - najpraktičniji kuhinjski elementi za funkcionalno uređenje!...
VATRENI LJILJANI ZA NAJLEPŠE DVORIŠTE: evo zašto ljiljani treba da cvetaju u svakoj bašti

Ljiljani su omiljeni među uzgajivačima, a naročito su slavni po broju kultivara - verovali ili...
NAJLEPŠE HALJINE ZA LETO 2017: Sve slavne dame nose ovaj dezen u letnjoj sezoni

Bijonse je dala zeleno svetlo, a onda su dame širom sveta poželele baš ovakve haljine! Video by...
10 NAJLEPŠIH DETALJA ZA DEČIJU SOBU: Carstvo za vašeg mališana

Jednostavni i lepi ukrasi za originalnu dečiju sobu! Video by Lepaisrecna.rs, foto: Profimedia