Naslovna > Astro > Devica

DEVICA (od 20. do 27. februara 2017. godine)

Devica

Posao

Tokom ove nedelje ćete dobiti odličnu poslovnu priliku, koja će vam pomoći da ostvarite stabilne finansijske prihode.

Ljubav

Stabilna ljubavna situacija kod svih Devica koje su u vezi ili braku. Slobodne Device mogu da očekuju zanimljivu ljubavnu avanturu.

Zdravlje

Pojačan apetit može dovesti do povećanja telesne težine.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

DEVICA - februar 2017.

Posao

Device se uporno brane od nepovoljnih vesti koje stižu do njih i koje im stvaraju nepotreban stres i nervozu sa kojom nikako ne žele da se suoče. Realno, možete bežati koliko hoćete, ali sudbina će vas sačekati negde, pre ili kasnije. Ipak, niko u vašoj okolini ne može ni da nasluti da imate bilo kakav problem. Vešti ste u prikrivanju. Sa vama je svaki oblik diskrecije zagarantovan. Oslonite se na savete starije muške osobe u poslu.Ovo nije mesec za bilo kakve ozbiljnije i dalekosežnije poslovne odluke. Morate pokazati zavidno strpljenje i mudrost. Pazite šta govorite, prvo dobro razmislite.

Ljubav

Device se osećaju potišteno u februaru zbog lošije klime koja vlada u njihovoj porodičnoj sredini. Na njih se projektuje stres i nervoza koju nose iz kuće tako da definitivno nisu raspoložene, niti su u stanju, da grade kvalitetnije emotivne relacije sa okolinom. To sve važi za prvu dekadu februara posebno. Roditelji Device biće posebno fokusirani na svoje potomstvo kojem je potrebna pažnja i to oni jako dobro osećaju. Februar definitivno nije mesec u kojem će se Device, bar sa emotivne strane, osećati dobro u svojoj koži.

Zdravlje

Ovog meseca vam je nežan nervni sistem. Moguće su povremene nesanice.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Devica - 2016. godina

Posao: Prosla godina vam nije bila laka. Nikako niste mogli da se sastavite što se kaže, ali već kako godina počinje osećate zavidne rezultate. Tendencija sa poboljšanjem će se nastaviti i na dalje i pre svega će biti jaka tokom jesenjeg perioda ove godine. Ako niste zaposleni vidim da ćete to moći da ostvarite i to tokom narednih dva meseca, ali je savet da izaberete poslove koji na neki način imaju veze sa trgovinom, ili one koji su na neki način povezani sa javnošću u smislu komunikacije.

Ljubav: U braku ćete biti srecni. Partner će vam pružati potrebnu ljubav i samo nekako naterajte sebe iako vam to nije baš prijatno da ne zamerate svaku sitnicu. Takodje nemojte ponavljati neke stvari od pre i nikako nemojte da drzite pridike u smislu kako da se ponaša. Ako u ovome uspete bićete presrećni. Ako ste slobodni neko u znaku Jarca bi mogao da vas zavede i tu osobu bi mogli da upoznate na nekoj zabavi, ili veselju tokom samog kraja leta. Iskoristite dobar period i učinite sebe srećnom i smejte se što više. Prikažite svoju dobrotu i na taj način kako bi i svi drugi mogli to da primete.

Zdravlje: Moguće su depresije i pad imuniteta.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Ideje za uređenje BAŠTE: 11 predloga za cveće, garniture i leje u bašti

Baštenska soba je najnoviji trend u uređenju dvorišta! Izaberite baštensku garnituru po svom...
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...
Melanija Tramp: Modni stil od seljančice do Prve dame Amerike

Trikovi koje baš svaka žena treba da zna: Evo kako da izgledate mršavije za samo 3 minuta
Ukoliko svakog dana primenite neku od ovih malih ženskih tajni, uspećete da sakrijete višak...