Naslovna > Astro > Devica

Devica (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Devica

Posao

Za Vas je maj započeo sa sasvim novom energijom. Dobra organizacija i samouverenost će vam pomoći da ostvarite važne poslovne ciljeve - od 12. maja možete da očekujete značajno poboljšanje na poslovnom planu.

Ljubav

Za one slobodne ovo je period gde će dobiti zeleno svetlo. Nemoj se dvoumiti nego krenite u akciju, biće dobrih trenutaka za vas.Možda vas i dopadne romantika. Oni u vezi/braku malo su se utišali , nije dobro,pokažite da volite svog partnera/partnerku.

Zdravlje

Povedite računa o ishrani.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Devica - decembar 2017.

Posao

Sada ste u periodu kada ste raspoloženi za rad i kada možete dosta da zaradite. Nemate pomoć ali imate naklonost saradnika Bili ste dosta saosećajni i blagi prema dužnicima a sada ste strogi i uporni da pokažete autoritet. Možete imati prodaju nekretnine za cenu koja vam ne odgovara, pa sačekate kraj meseca kada je aspekat bolji za novac.

Ljubav

Device u braku uglavnom brinu o zdravlju voljene osobe. Nekako vam dani prolaze u brižnoj atmosferi. Potrebno vam je da se odmorite od tog stresa. Bilo bi lepo da sa nekim od prijatelja odete na neki kraći odmor. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju strasan susret u drugoj polovini meseca sa jednim Rakom. Rak je emotivac koji će svakako da vas nagradi ljubavlju i nežnim zagrljajima.

Zdravlje

Disajni organi osetljivi.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

Devica - 2016. godina

Posao: Prosla godina vam nije bila laka. Nikako niste mogli da se sastavite što se kaže, ali već kako godina počinje osećate zavidne rezultate. Tendencija sa poboljšanjem će se nastaviti i na dalje i pre svega će biti jaka tokom jesenjeg perioda ove godine. Ako niste zaposleni vidim da ćete to moći da ostvarite i to tokom narednih dva meseca, ali je savet da izaberete poslove koji na neki način imaju veze sa trgovinom, ili one koji su na neki način povezani sa javnošću u smislu komunikacije.

Ljubav: U braku ćete biti srecni. Partner će vam pružati potrebnu ljubav i samo nekako naterajte sebe iako vam to nije baš prijatno da ne zamerate svaku sitnicu. Takodje nemojte ponavljati neke stvari od pre i nikako nemojte da drzite pridike u smislu kako da se ponaša. Ako u ovome uspete bićete presrećni. Ako ste slobodni neko u znaku Jarca bi mogao da vas zavede i tu osobu bi mogli da upoznate na nekoj zabavi, ili veselju tokom samog kraja leta. Iskoristite dobar period i učinite sebe srećnom i smejte se što više. Prikažite svoju dobrotu i na taj način kako bi i svi drugi mogli to da primete.

Zdravlje: Moguće su depresije i pad imuniteta.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Praznična dekoracija: Najlakši način da sami napravite očaravajući božićni venac

Najzabavniji deo godine je počeo! Vreme je da u svoj dom unesete praznični duh i dekorišete ga...
ZADIVITE SVE ZA NOVU GODINU! Napravite predivne ukrase od onoga što ima svaka kuća!

Ide Nova godina i verovatno ste planirali da uskoro izvadite kutije sa ukrasima i njima okitite...
Čokoladna bajka oživljava pred vašim očima! Ovaj slatkiš je pravo remek-delo!

Već na prvi pogled figurice ptičica od čokolade izgledaju fenomenalno. Nema sumnje ni da su...
VAŠE BAŠTE: naš čitalac Vojislav Vasiljević iz Bačke Palanke pretvorio dvorište u rajsku baštu

Predivna bašta Vojislava Vasiljevića iz Bačke Palanke jedna je od najlepših u Srbiji, a evo koje...
Najlepše boje gladiola

Kako se pravilno neguju gladiole: visoko cveće koje krasi najlepša dvorišta u Srbiji -...