Naslovna > Astro > Blizanci

Blizanci (od 13 do 19. marta 2017. godine)

Blizanci

Posao

Tokom ove nedelje ćete imati veoma bitan poslovni dogovor, koji će imati ogroman uticaj na vašu budućnost.

Ljubav

Promenljivi ljubavni odnosi, ali vam sada prijaju.

Zdravlje

Bolovi u grlu.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

BLIZANCI - mart 2017.

Posao

Mart će za vas uglavnom biti veoma haotičan mesec, pogotovo u fazi do 23. Moguće je da ćete imati brojne nesporazume sa nadređenima. Imate utisak da nešto kroju od vas ili da se dešavaju neke manipulacije na višem nivou. Nemate preveliki uticaj na većinu važnih stvari u svom okruženju i to vas izbacuje iz takta. Krajem meseca se tenzija polako smiruje i dolazite do nešto konkretnijih promena.

Ljubav

Imate žarku želju da neku vezu ozvaničite i da svog partnera predstavite svojoj široj okolini. Iz nekog razloga on to odlaže i imate utisak da krije nešto od vas. Sredinom meseca ćete pogotovo biti u nedoumici po pitanju njegovih namera. Iako vam pokazuje dovoljno pažnje i emocija kada ste zajedno, u javnosti to nije baš tako. Trebaće vam neko vreme da posložite sve kockice. Niste jedini kome se može desiti greška u proceni.

Zdravlje

Naglašeni su manji problemi vezani za kičmu, nerve, pršljenove, leđa generalno. Nemojte da podižete težak teret niti da se izlažete prevelikom naporu. Povedite računa o tome da svoju fizičku aktivnost uskladite sa potrebama svog tela. Nađite udobnu obuću koja će vam značiti, pogotovo ako na poslu dosta vremena provodite stojeći. Potrudite se da maksimalno olakšate sebi.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Blizanci - 2016. godina

Posao: Kada je posao u pitanju vi ćete baš moći da uživate u godini pred sobom. Sve vam se nekako namešta.Prvo ćete dosta razmišljati u smislu šta i kako dalje.Onda ćete to razmišljanje pretočiti u delo i krenuće.Kada bude krenulo bićete iznenađeni kako sve to ide lepim tokom. Dau vam samo jedan savet a on glasi da slušate saradnike, jer će vam i te kako biti od pomoći. Takođe vam želim reći da ćete tokom jeseni biti malo nervozniji nego do tada pa su moguće svađe sa nadređenima. To gledajte da izbegnete. Ako niste u radnom odnosu tokom meseca februara bi to mogli i da promenite pa se tada i pokrenite oko traženja posla na način da ćete konkurisati na razna mesta, ali pre svega na onima koja imaju veze sa velikim kompanijama.

Ljubav: U braku ćete biti pod uticajem planeta koja će vas terati da razmisljate. Jednostavno ćete razmišljati u smislu šta je to šta trebate promeniti kako bi bili zadovoljniji. Shvatićete svoje greške i raditi na istim sto je i te kako pozitivna situacija. Ako ste slobodni bićete skloni druženju i to pre svega u letnjim mesecima.Samim pocetkom leta bi mogli da uđete u kvalitetnu emotivnu vezu koja bi mogla da bude i ona prava.Samo budite smireni i opušteni i verujte u ono šta želite i biće ok. Ako vam se bude ukazala ponuda za avanturom sa osobom koja je u braku i to u periodu maja ili juna meseca savet je da nikako ne ulazite u istu. 

Zdravlje: Rešavajte probleme ne vreme sa lekarima, ali u suštini ne vidim neke velike probleme tokom ove godine.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT mokasine za proleće

Najzad udobna obuća u koju će se ove sezone dame zaljubiti! Pogledajte najlepše mokasine za...
ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT ženski mantili za proleće (FOTO + VIDEO)

Modna inspiracija za sve dame - najlepši mantili za proleće 2017. godine! Video by Lepa &...
10 BOJA ZA HIT KARMIN U 2017: Žene kopiraju nove trendove sa dodele Oskara

Hit šminka za proleće/leto 2017. godine nazvana je "Nova lepota", a najlepše je prikazuju filmske...
Ideje za uređenje BAŠTE: 11 predloga za cveće, garniture i leje u bašti

Baštenska soba je najnoviji trend u uređenju dvorišta! Izaberite baštensku garnituru po svom...
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...