Naslovna > Astro > Blizanci

BLIZANCI (od 16. do 23. januara 2017. godine)

Blizanci

Posao

Zabrinuti ste zbog novca. Imate utisak da imate mnogo manje nego što Vam je potrebno.

Ljubav

Dopada Vam se osoba rođena u znaku Jarca. Ukoliko ste u vezi ili braku, pazite da ne napravite korak zbog kog biste mogli da zažalite.

Zdravlje

Mogući su problemi sa kičmom i ukočenost.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Blizanci - januar 2017.

Posao

Merkur kreće retrogradnim hodom od 6. januara, pa ćete do tog datuma i biti od neke koristi u poslu kojim se bavite. U fazi od 6. januara do 26. sve dok se Merkur ne zaustavi, imaćete utisak da ne znate šta vas je snašlo. S obzirom na to je vaš vladalac ovaj put položen u znaku Jarca, glavni problemi i glavna dešavanja će se vrteti oko novca. Kasne vam uplate, pa samim tim i vi nekome kasnite, a moguće je i da ćete neki sitan novac izgubiti, uplatiti na pogrešan račun i tome sl. Koncentracija vam nije na zavidnom nivou.

Ljubav

Na polju ljubavi ćete imati veoma zanimljiva dešavanja tokom ovog meseca. Ako već imate partnera, možete da očekujete da vam ta osoba bude maksimalno posvećena i privržena. Provodićete više vremena zajedno nego u prethodnoj fazi i imati priliku da se ponovo zbližite. Oni koji su slobodni, već u prvoj polovini meseca mogu ući u zanimljivu romansu sa osobom koja bi mogla biti par godina starija.

Zdravlje

S obzirom na aspekte, svakako treba da vodite računa u saobraćaju, kao i pri svakodnevnim aktivnostima, da ne bi došlo do manjih povreda, padova, udaraca i tome sl. Moguće je da ćete imati i manje probleme sa kičmom, ukočenost vas muči većim delom meseca. Nije povoljan period za preteranu aktivnost, nemojte da se forsirate i svaki slobodan trenutak koristite za to da se mentalno regenerišete.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

Blizanci - 2016. godina

Posao: Kada je posao u pitanju vi ćete baš moći da uživate u godini pred sobom. Sve vam se nekako namešta.Prvo ćete dosta razmišljati u smislu šta i kako dalje.Onda ćete to razmišljanje pretočiti u delo i krenuće.Kada bude krenulo bićete iznenađeni kako sve to ide lepim tokom. Dau vam samo jedan savet a on glasi da slušate saradnike, jer će vam i te kako biti od pomoći. Takođe vam želim reći da ćete tokom jeseni biti malo nervozniji nego do tada pa su moguće svađe sa nadređenima. To gledajte da izbegnete. Ako niste u radnom odnosu tokom meseca februara bi to mogli i da promenite pa se tada i pokrenite oko traženja posla na način da ćete konkurisati na razna mesta, ali pre svega na onima koja imaju veze sa velikim kompanijama.

Ljubav: U braku ćete biti pod uticajem planeta koja će vas terati da razmisljate. Jednostavno ćete razmišljati u smislu šta je to šta trebate promeniti kako bi bili zadovoljniji. Shvatićete svoje greške i raditi na istim sto je i te kako pozitivna situacija. Ako ste slobodni bićete skloni druženju i to pre svega u letnjim mesecima.Samim pocetkom leta bi mogli da uđete u kvalitetnu emotivnu vezu koja bi mogla da bude i ona prava.Samo budite smireni i opušteni i verujte u ono šta želite i biće ok. Ako vam se bude ukazala ponuda za avanturom sa osobom koja je u braku i to u periodu maja ili juna meseca savet je da nikako ne ulazite u istu. 

Zdravlje: Rešavajte probleme ne vreme sa lekarima, ali u suštini ne vidim neke velike probleme tokom ove godine.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...