Naslovna > Astro > Blizanci

Blizanci (od 1. do 8. maja 2017. godine)

Blizanci

Posao

Iako trenutno ne radite nešto konkretno, nije zgoreg da prikupite ideje, trebaće Vam za naredni period,

Ljubav

S vremena na vreme želite da se osamite i provedete vreme sa samim sobom. Objasnite to voljenoj osobi, inače bi mogla to da shvati na pogrešan način.

Zdravlje

Bez zdravstvenih problema.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Blizanci - mesečni horoskop za mart 2018.

Posao

Mart će za vas uglavnom biti veoma haotičan mesec, pogotovo u fazi do 23. Moguće je da ćete imati brojne nesporazume sa nadređenima. Imate utisak da nešto kroju od vas ili da se dešavaju neke manipulacije na višem nivou. Nemate preveliki uticaj na većinu važnih stvari u svom okruženju i to vas izbacuje iz takta. Krajem meseca se tenzija polako smiruje i dolazite do nešto konkretnijih promena.

Ljubav

Imate žarku želju da neku vezu ozvaničite i da svog partnera predstavite svojoj široj okolini. Iz nekog razloga on to odlaže i imate utisak da krije nešto od vas. Sredinom meseca ćete pogotovo biti u nedoumici po pitanju njegovih namera. Iako vam pokazuje dovoljno pažnje i emocija kada ste zajedno, u javnosti to nije baš tako. Trebaće vam neko vreme da posložite sve kockice. Niste jedini kome se može desiti greška u proceni.

Zdravlje

Naglašeni su manji problemi vezani za kičmu, nerve, pršljenove, leđa generalno. Nemojte da podižete težak teret niti da se izlažete prevelikom naporu. Povedite računa o tome da svoju fizičku aktivnost uskladite sa potrebama svog tela. Nađite udobnu obuću koja će vam značiti, pogotovo ako na poslu dosta vremena provodite stojeći. Potrudite se da maksimalno olakšate sebi.

Izvor: Astro usluge

 

Godišnji horoskop

BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Za Blizance, kao i za ostale promenljive znakove, ova godina će biti mnogo povoljnije od prethodne dve i po godine. Njima je Saturn pravio probleme, a prošle godine je konačno izašao iz znaka Strelca, prešao u Jarca i sada će kardinalnim znacima da pravi probleme. Ova godina može da bude problematična za Blizance koji studiraju i to naročito od avgusta do kraja godine. Uran, planeta koja vlada visokim obrazovanjem će biti retrogradan i može doneti promene u ovoj oblasti. Mnogi Blizanci će se zapitati da li studiraju pravu stvar i da li uopšte treba da ostanu na fakultetu. 

Ovo period bi bilo najbolje da se iskoristi za polaganje ispita koji su zaostali ili koje su studenti već pokušali (neuspešno) da polože. U slučaju da vas zanima odlazak u inostranstvo, gledajte da to odradite pre avgusta, jer tokom ostatka godine može doći do teškoća prilikom dobijanja viza ili put može biti prolongiran ili otkazan iz različitih razloga. Ovo je nepovoljna godina za finansije. Saturn, planeta koja vlada vremenom, u polju novca koji nije zarađen (to se odnosi na kredite, pozajmicu, nasleđe i slično) može vam pomoći da donesete odluku da uzmete neki dugoročni kredit. 

Savet je da dobro razmislite da li vam je to zaista potrebno, jer se vidi mogućnost briga oko vraćanja pozajmljenog novca. Ova godina može doneti probleme na polju ljubavi Blizancima koji su u vezi ili braku, međutim, ovi problemi su prikazani kao problemi prolaznog tipa, tako da će biti prevaziđeni. U slučaju da dođe do raskida, tokom oktobra i u prvoj polovini novembra, može se desiti da Blizanci obnove prekinutu vezu. Blizancima u braku problematičan je perod od marta do 10. jula.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...
(VIDEO) PAPAGAJ JE TAJNO SNIMLJEN: Evo šta radi kada ostane sam u kući!

Ljudima koji imaju kućne ljubimce uvek je zanimljivo da vide šta njihovi mezimci rade kada ostanu...
Da li je sve stvarno tako lako: Poznati parovi otkrivaju svoj recept za srećan brak (VIDEO)

I dok mnogi maštaju o bajkovitoj ljubavi koja traje zauvek, poznati parovi otkrili su kako stvarno...
(VIDEO) KOŠULJA SLOŽENA ZA 2 SEKUNDE! Super trik za ekspresno sređivanje odeće!

Hrpa majica i košulja je oprana i ispeglana, ali ko će sad sve to složiti i...