Naslovna > Astro > Blizanci

BLIZANCI (od 20. do 27. februara 2017. godine)

Blizanci

Posao

Očekuje Vas opuštena nedelja tokom koje nećete imati previše poslovnih obaveza. Iskoristite to za edukaciju i odmor.

Ljubav

Ljubavna situacija je veoma interesantna, ako ste slobodni moguća je nova veza.

Zdravlje

Mogući su manji srčani problemi, ali ako se to nastavi obavezno posetite lekara.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

BLIZANCI - februar 2017.

Posao

Blizanci bi trebali da iskoriste povoljan period za pregovore i uopšte za sklapanje poslova bilo koje vrste, jer u februaru im gotovo sve polazi za rukom. Svaki dogovor ili ugovor koji potpišu je zlata vredan. Malo će biti komplikacija kod onih Blizanaca kojima je posao vezan za puteve. Određene komplikacije će u zadnji tren iskrsnuti.

Ovo je dobar mesec za sve Blizance koji se bave bilo kojom vrstom javnim poslova. Vaši nastupi u javnosti će biti izuzetno zapaženi. Junski Blizanci će veliki deo svoje energije u februaru trošiti na rešavanje tuđih problema. Ipak, nemojte misliti da će vam to biti zaboravljeno.

Ljubav

Blizancima je februar definitivno mesec komplikacija u ljubavi. Koji je to nivo komplikacija, zavisi puno i od vrste emotivnih relacija u kojima ste kao i njihove dužine trajanja. Blizanci u dužim vezama će proći kroz malo težu, ali savladivu, krizu koja se uglavnom odnosi na stepen poverenja. A, oni Blizanci u kraćima pogotovo vezama svežeg datuma, će se morati suočiti sa iluzijama koje su gajili o osobi sa kojom su!

Smernica za vas je vrlo jednostavna: radite samo one stvari koje vas čine srećnima i budite isključivo u okruženju onih ljudi koji vas ni na koji način ne opterećuju! Strasti su kod vas naglašene u februaru, zov avanture je prejak. Ne opirite mu se i jednostavno uživajte jer upravo je to ono što vam je u ovom trenutku potrebno!

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Blizanci - 2016. godina

Posao: Kada je posao u pitanju vi ćete baš moći da uživate u godini pred sobom. Sve vam se nekako namešta.Prvo ćete dosta razmišljati u smislu šta i kako dalje.Onda ćete to razmišljanje pretočiti u delo i krenuće.Kada bude krenulo bićete iznenađeni kako sve to ide lepim tokom. Dau vam samo jedan savet a on glasi da slušate saradnike, jer će vam i te kako biti od pomoći. Takođe vam želim reći da ćete tokom jeseni biti malo nervozniji nego do tada pa su moguće svađe sa nadređenima. To gledajte da izbegnete. Ako niste u radnom odnosu tokom meseca februara bi to mogli i da promenite pa se tada i pokrenite oko traženja posla na način da ćete konkurisati na razna mesta, ali pre svega na onima koja imaju veze sa velikim kompanijama.

Ljubav: U braku ćete biti pod uticajem planeta koja će vas terati da razmisljate. Jednostavno ćete razmišljati u smislu šta je to šta trebate promeniti kako bi bili zadovoljniji. Shvatićete svoje greške i raditi na istim sto je i te kako pozitivna situacija. Ako ste slobodni bićete skloni druženju i to pre svega u letnjim mesecima.Samim pocetkom leta bi mogli da uđete u kvalitetnu emotivnu vezu koja bi mogla da bude i ona prava.Samo budite smireni i opušteni i verujte u ono šta želite i biće ok. Ako vam se bude ukazala ponuda za avanturom sa osobom koja je u braku i to u periodu maja ili juna meseca savet je da nikako ne ulazite u istu. 

Zdravlje: Rešavajte probleme ne vreme sa lekarima, ali u suštini ne vidim neke velike probleme tokom ove godine.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Ideje za uređenje BAŠTE: 11 predloga za cveće, garniture i leje u bašti

Baštenska soba je najnoviji trend u uređenju dvorišta! Izaberite baštensku garnituru po svom...
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...
Melanija Tramp: Modni stil od seljančice do Prve dame Amerike

Trikovi koje baš svaka žena treba da zna: Evo kako da izgledate mršavije za samo 3 minuta
Ukoliko svakog dana primenite neku od ovih malih ženskih tajni, uspećete da sakrijete višak...