Naslovna > Astro > Blizanci

Blizanci (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Blizanci

Posao

Ova nedelje će vas potpuno poljuljati. Posao sve više uzima maha i okupira vaš mozak. Morate biti dosta skoncentrisani na dešavanja, jer ćete raditi više različitih zadataka odjednom. Kao Blizanac iskoristite to i podelite svoju pažnju na spoljašnjeg i unutrašnjeg Blizanca u sebi.

Ljubav

Partner i Vi ćete tokom ove nedelje odlučiti da unesete neke sitne promene u svoj život - promena enterijera u stanu, promena načina ishrane, uvođenje novih navika i slično. To će uneti totalno novo uzbuđenje u Vaš život.

Zdravlje

Ubrzan metabolizam. Iskoristite to ukoliko želite da smanjite telesnu težinu.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

BLIZANCI - jun 2017.

Posao

Ljudi u vašem okruženju primećuju vaš fokus na lične trenutne teme. Ne uviđate povremene promene, koje bi vam donele veću satisfakciju. Moraćete malo više da radite, jer Saturn u opoziciji vam donosi strožiji tretman, koji možete da očekujete uskoro. U prilici ste da završite mnogo tga što niste do sada uspeli, pa utom bolje da zasučete rukave i pokušate da se dovoljno angažujete oko starih projekata. Ukoliko ste se sa Jarcem uhvatili u veći koštac ili se vaše ideje nisu poklopile ne dopustite da rasprava dođe u fazu animoziteta. Pokušajte da se dovoljno kolegijalno ponašate, naročito početkom meseca kada planeta Merkur bude prelazila preko fiksnih zvezda u znaku Bika. Ne preterujte, jer neko može da vam vrati istom merom kada se budete najmanje nadali.

Ljubav

Ponekad osećate veliki teret na polju emocija, a jedan od glavnih razloga je težak karakter vašeg partnera. Nameravate da se opustite i da ne živite u napetosti zbog problema koje vam priređuje osoba iz prošlosti ili trenutni partner. Skloni ste naglim promenama, koje ste već odavno hteli. Ne želite da se bavite temom ljubavi, jer smatrate da nemate dovoljno motiva i vremena za razvlačenje koje vam se prožira, kroz prethodni mesec, pa i u ovom narednom periodu nekih promena neće biti ukoliko vi ne želite nešto da promenite. Poštujete partnerovo mišljenje, ali ne želite da prihvatite sva otežanja koja dolaze sa tim u paketu.

Zdravlje

Moguće su česte promene raspoloženja.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Blizanci - 2016. godina

Posao: Kada je posao u pitanju vi ćete baš moći da uživate u godini pred sobom. Sve vam se nekako namešta.Prvo ćete dosta razmišljati u smislu šta i kako dalje.Onda ćete to razmišljanje pretočiti u delo i krenuće.Kada bude krenulo bićete iznenađeni kako sve to ide lepim tokom. Dau vam samo jedan savet a on glasi da slušate saradnike, jer će vam i te kako biti od pomoći. Takođe vam želim reći da ćete tokom jeseni biti malo nervozniji nego do tada pa su moguće svađe sa nadređenima. To gledajte da izbegnete. Ako niste u radnom odnosu tokom meseca februara bi to mogli i da promenite pa se tada i pokrenite oko traženja posla na način da ćete konkurisati na razna mesta, ali pre svega na onima koja imaju veze sa velikim kompanijama.

Ljubav: U braku ćete biti pod uticajem planeta koja će vas terati da razmisljate. Jednostavno ćete razmišljati u smislu šta je to šta trebate promeniti kako bi bili zadovoljniji. Shvatićete svoje greške i raditi na istim sto je i te kako pozitivna situacija. Ako ste slobodni bićete skloni druženju i to pre svega u letnjim mesecima.Samim pocetkom leta bi mogli da uđete u kvalitetnu emotivnu vezu koja bi mogla da bude i ona prava.Samo budite smireni i opušteni i verujte u ono šta želite i biće ok. Ako vam se bude ukazala ponuda za avanturom sa osobom koja je u braku i to u periodu maja ili juna meseca savet je da nikako ne ulazite u istu. 

Zdravlje: Rešavajte probleme ne vreme sa lekarima, ali u suštini ne vidim neke velike probleme tokom ove godine.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
VAŠE BAŠTE: naš čitalac Vojislav Vasiljević iz Bačke Palanke pretvorio dvorište u rajsku baštu

Predivna bašta Vojislava Vasiljevića iz Bačke Palanke jedna je od najlepših u Srbiji, a evo koje...
Najlepše boje gladiola

Kako se pravilno neguju gladiole: visoko cveće koje krasi najlepša dvorišta u Srbiji -...
NAJLEPŠE ITALIJANSKE VENČANICE ZA 2017/2018: ove čarobne haljine želi da obuče svaka devojka

Pravo sa modne piste u Milanu - najlepše italijanske venčanice za sezonu 2017/2018! Video by...
3 recepta za sok od kajsija: domaća zimnica i zdrava ishrana

Kajsija je izvor dragocenih materija koje nam pomažu da ostanemo zdravi: beta-karoten, vitamin C i...
10 STVARI KOJE TREBA DA IMA SVAKA KUHINJA

I za moderan i za tradicionalan dom - najpraktičniji kuhinjski elementi za funkcionalno uređenje!...