Naslovna > Astro > Blizanci

Blizanci (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Blizanci

Posao

Ova nedelje će vas potpuno poljuljati. Posao sve više uzima maha i okupira vaš mozak. Morate biti dosta skoncentrisani na dešavanja, jer ćete raditi više različitih zadataka odjednom. Kao Blizanac iskoristite to i podelite svoju pažnju na spoljašnjeg i unutrašnjeg Blizanca u sebi.

Ljubav

Partner i Vi ćete tokom ove nedelje odlučiti da unesete neke sitne promene u svoj život - promena enterijera u stanu, promena načina ishrane, uvođenje novih navika i slično. To će uneti totalno novo uzbuđenje u Vaš život.

Zdravlje

Ubrzan metabolizam. Iskoristite to ukoliko želite da smanjite telesnu težinu.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Blizanci - decembar 2017.

Posao

Vraćate se na posao koji vam je potreban. Mislili ste da će decembar da bude smiraj ili početak novog ali ne. Ipak sačekajte narednu godinu kada možete da budete deo nekog novog poslovanja. Novac koji i dalje očekujete biće vam vraćen od strane jednog zemljanog znaka verovatno Devica. Drugi deo meseca je dobar za one Blizance koji putuju u neku drugu zemlju radi poboljšanja budžeta.

Ljubav

Težak mesec jer ste u problemu već duži period. Ovo se posebno odnosi na one koji su u braku. Morate da popravite stanje u kome se nalazite. Ukoliko ste slobodni budete uporni kada je udvaranje aktuelno jer ćete sigurno osvojiti srce jedne Vage ili Vodolije.

Zdravlje

Preterano iscrpljivanje, preteran rad može škoditi organizmu.

Izvor: Astrousluge

 

Godišnji horoskop

Blizanci - 2016. godina

Posao: Kada je posao u pitanju vi ćete baš moći da uživate u godini pred sobom. Sve vam se nekako namešta.Prvo ćete dosta razmišljati u smislu šta i kako dalje.Onda ćete to razmišljanje pretočiti u delo i krenuće.Kada bude krenulo bićete iznenađeni kako sve to ide lepim tokom. Dau vam samo jedan savet a on glasi da slušate saradnike, jer će vam i te kako biti od pomoći. Takođe vam želim reći da ćete tokom jeseni biti malo nervozniji nego do tada pa su moguće svađe sa nadređenima. To gledajte da izbegnete. Ako niste u radnom odnosu tokom meseca februara bi to mogli i da promenite pa se tada i pokrenite oko traženja posla na način da ćete konkurisati na razna mesta, ali pre svega na onima koja imaju veze sa velikim kompanijama.

Ljubav: U braku ćete biti pod uticajem planeta koja će vas terati da razmisljate. Jednostavno ćete razmišljati u smislu šta je to šta trebate promeniti kako bi bili zadovoljniji. Shvatićete svoje greške i raditi na istim sto je i te kako pozitivna situacija. Ako ste slobodni bićete skloni druženju i to pre svega u letnjim mesecima.Samim pocetkom leta bi mogli da uđete u kvalitetnu emotivnu vezu koja bi mogla da bude i ona prava.Samo budite smireni i opušteni i verujte u ono šta želite i biće ok. Ako vam se bude ukazala ponuda za avanturom sa osobom koja je u braku i to u periodu maja ili juna meseca savet je da nikako ne ulazite u istu. 

Zdravlje: Rešavajte probleme ne vreme sa lekarima, ali u suštini ne vidim neke velike probleme tokom ove godine.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Praznična dekoracija: Najlakši način da sami napravite očaravajući božićni venac

Najzabavniji deo godine je počeo! Vreme je da u svoj dom unesete praznični duh i dekorišete ga...
ZADIVITE SVE ZA NOVU GODINU! Napravite predivne ukrase od onoga što ima svaka kuća!

Ide Nova godina i verovatno ste planirali da uskoro izvadite kutije sa ukrasima i njima okitite...
Čokoladna bajka oživljava pred vašim očima! Ovaj slatkiš je pravo remek-delo!

Već na prvi pogled figurice ptičica od čokolade izgledaju fenomenalno. Nema sumnje ni da su...
VAŠE BAŠTE: naš čitalac Vojislav Vasiljević iz Bačke Palanke pretvorio dvorište u rajsku baštu

Predivna bašta Vojislava Vasiljevića iz Bačke Palanke jedna je od najlepših u Srbiji, a evo koje...
Najlepše boje gladiola

Kako se pravilno neguju gladiole: visoko cveće koje krasi najlepša dvorišta u Srbiji -...