Naslovna > Astro > Bik

Bik (od 1. do 8. maja 2017. godine)

Bik

Posao

Novac Vam je veoma bitan, te zato težite ka tome da ga imate što više. A dobra strana svega je što novac stičete isključivo svojim radom, a ne zahvaljujući drugima.

Ljubav

Slobodni Bikovi neće imati mnogo sreće u ljubavi tokom ove nedelje, prevashodno zbog toga što niste aktivni.

Zdravlje

Dobro se osećate.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Bik - mesečni horoskop za mart 2018.

Posao

Vaše finansije mogu biti u nešto lošijem stanju nego u prethodnom periodu. Zahtev za kredit ili pozajmicu bi mogao da bude odbijen, nećete imati mogućnost da lako dođete do novca. Pripazite se zato, i budite štedljivi. Krajem meseca su mogući problemi na poslu sa nekim od saradnika. Moguće je da će neko pokušati da manipuliše vama ili će širiti pogrešne informacije i tračeve.

Ljubav

Tokom prve polovine mseca ćete biti prilično slobodni i raspoloženi za svakakve promene, avanture i nova poznanstva... Želite mnogo toga da probate i da istražite svoje mogućnosti. Kako mart odmiče, postajete emotivniji i lakše se vezujete, za jednu posebnu osobu koja dolazi preko kruga prijatelja. Moguće je da će ova ljubav uglavnom biti platonska ili iz nekog razloga neostvariva.

Zdravlje

Stres koji doživljavate zbog finansijske situacije i posla se negativno odražava na vaše zdravlje. Povedite računa o krvotoku, venama, i svemu što je povezano sa tim. Pored toga, potrudite se da izbegavate alkohol, cigarete, preteran unos tableta koje nisu na lekarski recept. Dodatni nivo toksina vam nije potreban u organizmu. Nemojte da se opterećujete više nego što zaista možete da podnesete.

Izvor: Astro usluge

 

Godišnji horoskop

BIK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Pred Bikovima je izuzetno zanimljiva godina u emotivnom smislu. Ono što prvo pada u oči je tranzit Jupitera njihovim sedmim poljem. Kako ovo polje označava partnerske odnose odnosno brak, ovo je povoljan godina za ulazak u bračnu zajednicu (pod uslovom da Bikovi do sada nisu ulazili u brak). Što se tiče Bikova u braku tu situacija nije tako povoljno prikazana odnosno vide se problemi. Izgleda kao da će naizmenično da se smenjuju loši periodu u smislu da će prvo partner Bikova biti nezadovoljan brakom, u periodu od aprila do kraja septembra, a nakon tog Bik, u periodu oktobar i novembar. 

Sa planetom zakona i sreće u polju suđenja velike su šanse da u slučaju da imate neko suđenje, da se ono okonča i to u vašu korist. Ova godina nije prikazana kao najbolja za finansije (koje su Bikovima od izuzetne važnosti). Postojaće periodi u više navrata kada će novac da kasni i kada će Bikovi biti zabrinuti za finansije. U slučaju da duguju novac (bilo da su ga pozajmili ili imaju kredit) ova godina će biti problematična u smislu regulisanja finansijskih obaveza. Naročito će period od marta do jula da bude nezadovoljavajući, mada će na kraju Bikovi ipak da regulišu ovaj problem.  

Na polju prijateljstva moguća su razočaranja, a razlog može biti vezan za oblast finansija. Pazite kome pozajmljujete novac i dobro razmislite od koga ćete pozajmiti novac, jer nepoštovanje dogovora vezanih za finansije može negativno da se odrazi na prijateljske odnose. Na polju karijere moguće su teškoće i to u periodu od avgusta pa do kraja godine. Inače strpljivim Bikovima će zasmetati što će neki poslovi jako sporo da se razvijaju bez obzira koliko truda uložili u posao. 

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...
(VIDEO) PAPAGAJ JE TAJNO SNIMLJEN: Evo šta radi kada ostane sam u kući!

Ljudima koji imaju kućne ljubimce uvek je zanimljivo da vide šta njihovi mezimci rade kada ostanu...
Da li je sve stvarno tako lako: Poznati parovi otkrivaju svoj recept za srećan brak (VIDEO)

I dok mnogi maštaju o bajkovitoj ljubavi koja traje zauvek, poznati parovi otkrili su kako stvarno...
(VIDEO) KOŠULJA SLOŽENA ZA 2 SEKUNDE! Super trik za ekspresno sređivanje odeće!

Hrpa majica i košulja je oprana i ispeglana, ali ko će sad sve to složiti i...