Naslovna > Astro > Bik

Bik (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Bik

Posao

Konačno stiže nagrada za ono što ste uložili .. Zaista ste mnogo radili i sada vam se vraća i to sa kamatom. Od 10.maja moguća su dešavanja na više polja odjednom. Budite spremi na akciju!!

Ljubav

Trenutnu situaciju držite pod kontrolom iako može da se desi da se ta kontrola potpuno izgubi i krene drugim tokom. Potrebno da je da sa partnerom otvorite neke teme koje duže vreme lete u vazduhu.

Zdravlje

Nervoza i stres. Uvedite neke antistres aktivnosti u svoj život. 

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

Bik - decembar 2017.

Posao

Postoji mogućnost da jednog momenta sve se stopira ili sruši da biste počeli ispočetka i tako sebi dali veće nadahnuće u poslu.U ovom periodu bilo bi dobro imati saradnike kao znak Rak ili Ribe. Ovan je prejak zalogaj i može doći do izliva ljubomore. Ako čekate inostrane saradnike onda pokušajte da to budu osobe kao što su Bik i Devica.Veći novac od druge polovine meseca.

Ljubav

Vi volite manju ljubomoru i zavodljivost ali ovog puta vas može previše opteretiti. Slobodni Bikovi imaju lepo poznanstvo sa osobom iz drugog grada i vrlo je zanimljiva za zajednički život. Druga polovina meseca je dobra za one koji su u braku i koji nameravaju da menjaju svoj stambeni prostor.

Zdravlje

Osetljivi ste, napetost, nervoza.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

Bik - 2016. godina

Posao:  Godina pred vama neće biti laka. Radićete mnogo, ali nećete biti baš zadovoljni sa poslom na kome ste. Nekako ćete stalno praviti planove o promenama.Od jeseni će vam krenuti bolji period i od tada ćete imati mogućnost promena. Sve u svemu nemojte ovo da vas plaši. Morate da se borite i budete maksimalno jaki. Neko ste ko je vredna osoba i možda je i dobro da prođete kroz ovaj težak period, jer kada budete počeli sa radom na mestu koje vas čini srećnim onda ćete baš uživati. 

Ljubav: Godina pred vama će doneti konačno shvatanje loše situacije u braku i rešavanje problema. Problemi su se gomilali i jednostavno to tako više ne može.Zbog loših planeta više nećete tako moći, već ćete shvatiti da je stvar ozbiljna i krenućete to da rešavate. Uspećete, ali samo pod uslovom da pomenuto primenite. Slobodnim osobama su moguće tajne veze i veze gde nećete biti baš ispunjeni ljubavlju.Bićete skloni svađama i zbog toga i narušavati odnose u kojima ste.

Zdravlje:  Vodite računa o krvnom pritisku, kao i o samoj ishrani. Moguće je povećanje kilaže usled nervoze koju ćete rešavati konzumacijom hrane.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Praznična dekoracija: Najlakši način da sami napravite očaravajući božićni venac

Najzabavniji deo godine je počeo! Vreme je da u svoj dom unesete praznični duh i dekorišete ga...
ZADIVITE SVE ZA NOVU GODINU! Napravite predivne ukrase od onoga što ima svaka kuća!

Ide Nova godina i verovatno ste planirali da uskoro izvadite kutije sa ukrasima i njima okitite...
Čokoladna bajka oživljava pred vašim očima! Ovaj slatkiš je pravo remek-delo!

Već na prvi pogled figurice ptičica od čokolade izgledaju fenomenalno. Nema sumnje ni da su...
VAŠE BAŠTE: naš čitalac Vojislav Vasiljević iz Bačke Palanke pretvorio dvorište u rajsku baštu

Predivna bašta Vojislava Vasiljevića iz Bačke Palanke jedna je od najlepših u Srbiji, a evo koje...
Najlepše boje gladiola

Kako se pravilno neguju gladiole: visoko cveće koje krasi najlepša dvorišta u Srbiji -...