Naslovna > Astro > Bik

BIK (od 20. do 27. februara 2017. godine)

Bik

Posao

Posle burnog perioda na poslu, možete da očekujete veliko olakšanje.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, možete da se nadate lepim trenucima pored voljene osobe.

Zdravlje

Na polju zdravlja nisu naglašeni veći problemi. Ukoliko vodite računa o svojim navikama, unosite dovoljno vitamina i hranite se na pravi način, ne biste trebali da imate zaista nikakve smetnje.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

BIK - februar 2017.

Posao

Bikovi će i sami sebe iznenaditi svojim pokazanim nivoom interesovanja i angažovanja. Pucaćete od energije i bićete raspoloženi za rizike, što inače vama ne leži u krvi. U trećoj dekadi meseca će biti aktuelno potpisivanje ugovora. Vi ste i inače vrlo temeljni kad se radi o stavljanju vašeg potpisa na bilo šta, ali ovaj put ćete ići toliko do u najsitnije detalje da ćete i sami sebe nervirati. Opustite se, ne možete pogrešiti. Sve što se nađe ispred vas na stolu, je povoljno i trebali bi bez brige staviti svoj potpis na to. Jer, isti će vam u budućnosti doneti veliku korist.

Ljubav

Bikovi mogu doživeti već početkom meseca vraćanje u njihov život stare, pa pomalo i zaboravljene ljubavi. Mislili ste da ste stavili tačku na to što je bilo, ali će se sudbina ovaj put sa vama poigrati i otkrićete da plamen u vama prema tom nekom i dalje postoji i da ga je vrlo lako upaliti opet. Ovo je mesec u kojem se Bikovi vraćaju u prošlost, na ovaj ili onaj način, kad je ljubav u pitanju. Najvažnije je da ste spremni da koristite iskustvo iz prošlosti i na njemu da gradite budućnost.Da, ta budućnost će, po svoj prilici, biti vrlo zanimljiva.

Zdravlje

Iako ste inače vrlo stabilni i retko šta može da vas pogodi, u ovom mesecu ste preosetljivi.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Bik - 2016. godina

Posao:  Godina pred vama neće biti laka. Radićete mnogo, ali nećete biti baš zadovoljni sa poslom na kome ste. Nekako ćete stalno praviti planove o promenama.Od jeseni će vam krenuti bolji period i od tada ćete imati mogućnost promena. Sve u svemu nemojte ovo da vas plaši. Morate da se borite i budete maksimalno jaki. Neko ste ko je vredna osoba i možda je i dobro da prođete kroz ovaj težak period, jer kada budete počeli sa radom na mestu koje vas čini srećnim onda ćete baš uživati. 

Ljubav: Godina pred vama će doneti konačno shvatanje loše situacije u braku i rešavanje problema. Problemi su se gomilali i jednostavno to tako više ne može.Zbog loših planeta više nećete tako moći, već ćete shvatiti da je stvar ozbiljna i krenućete to da rešavate. Uspećete, ali samo pod uslovom da pomenuto primenite. Slobodnim osobama su moguće tajne veze i veze gde nećete biti baš ispunjeni ljubavlju.Bićete skloni svađama i zbog toga i narušavati odnose u kojima ste.

Zdravlje:  Vodite računa o krvnom pritisku, kao i o samoj ishrani. Moguće je povećanje kilaže usled nervoze koju ćete rešavati konzumacijom hrane.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
Ideje za uređenje BAŠTE: 11 predloga za cveće, garniture i leje u bašti

Baštenska soba je najnoviji trend u uređenju dvorišta! Izaberite baštensku garnituru po svom...
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...
Melanija Tramp: Modni stil od seljančice do Prve dame Amerike

Trikovi koje baš svaka žena treba da zna: Evo kako da izgledate mršavije za samo 3 minuta
Ukoliko svakog dana primenite neku od ovih malih ženskih tajni, uspećete da sakrijete višak...