Naslovna > Astro > Škorpija

Škorpija (od 8. do 15. maja 2017. godine)

Skorpija

Posao

Hteli biste da budete dominantni i veoma mnogo energije ulažete u to. Morate da pronađete bolji način da izgradite jasan odnos sa kolegama.

Ljubav

Promene u ljubavnom životu se dešavaju i vi nemože da utiče na njih. Želite sve da držite u svojim rukama ali ovog puta NE, to vam ne ide od ruke. Ljubitelj kontrole u vama se buni!!!

Zdravlje

Nervoza i stres.

www.astrousluge.com

Mesečni horoskop

ŠKORPIJA - jun 2017.

Posao

Pokušajte da zaboravite na probleme koji vas more već neko vreme. Moguće je da su vam se otvorile nove prilike, pa se sada posvetite njima. Očekujte pomoć od osobe rođene u znaku Bika, Blizanca ili Raka. Što se finansijske situacije tiče, ona je sada odlična.

Ljubav

Slobodne Škorpije će biti u žiži interesovanja osobe rođene u znaku Riba ili Bika. Ukoliko ste u vezi ili braku, postoji šansa da ćete ući u tajnu vezu, jer ste pod uticajem Neptuna, planete tajni i mašte. S obzirom na to da imate partnera koji uvek brine o vama, ne bi trebalo da mu priredite ovako razočarenje.

Zdravlje

Ukoliko osećate malaksalost, obavezno potražite pomoć lekara. Postoji veliki rizik da ste anemični.

www.astrousluge.com

Godišnji horoskop

Škorpija - januar 2017.

Posao

Iako je većina ljudi zaokupljena praznicima i veseljem, vi ste uglavnom zaokupljeni zaradom koju možete da ostvarite. Januar je veoma povoljan i donosi značajne prilive novca, u većini slučajeva lako zarađenog. Daleko od toga da se ne trudite ali može se reći da vam je krenulo i da sada imate malo više sreće nego ostali. Iskoristite ovaj period maksimalno i materijalna situacija će se značajno poboljšati! Samo izbegavajte kraća putovanja i potpisivanje ugovora.

Ljubav

Sva dešavanja na emotivom planu tokom ovog meseca prvenstveno zavise od stepena vašeg angažovanja. Ako već imate partnera neće biti većih promena, osim što će u par navrata biti prisutna potreba za jakim strastima, pa nekada možete delovati i malo napadno u kontaktu sa voljenom osobom. Slobodne Škorpije, pogotovo muške, mogu biti veoma aktivne na ljubavnom planu ali sve se svodi na avanture i telesni užitak, još nema duboke i prave ljubavi.

Zdravlje

Bićete u velikom naboju energije koju nosi Mars kroz vaš znak, pa ćete u par navrata biti skloni upalama, groznicama i tome sl. Međutim, ako na pravi način iskanališete ove aspekte, možete biti i veoma dobrog zdravlja... Ne umarate se lako ali ipak, ne spavate dovoljno, a o tome biste trebali da povedete malo više računa.

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
VAŠE BAŠTE: naš čitalac Vojislav Vasiljević iz Bačke Palanke pretvorio dvorište u rajsku baštu

Predivna bašta Vojislava Vasiljevića iz Bačke Palanke jedna je od najlepših u Srbiji, a evo koje...
Najlepše boje gladiola

Kako se pravilno neguju gladiole: visoko cveće koje krasi najlepša dvorišta u Srbiji -...
NAJLEPŠE ITALIJANSKE VENČANICE ZA 2017/2018: ove čarobne haljine želi da obuče svaka devojka

Pravo sa modne piste u Milanu - najlepše italijanske venčanice za sezonu 2017/2018! Video by...
3 recepta za sok od kajsija: domaća zimnica i zdrava ishrana

Kajsija je izvor dragocenih materija koje nam pomažu da ostanemo zdravi: beta-karoten, vitamin C i...
10 STVARI KOJE TREBA DA IMA SVAKA KUHINJA

I za moderan i za tradicionalan dom - najpraktičniji kuhinjski elementi za funkcionalno uređenje!...